aric 02.04.03, 15:47 Może czas dać spokój. Od kilku pytań obserwujemy spadek zainteresowania. Chyba czas pomyslec o innej rozrywce(oczywiscie jako dodatek do rozrywki standardowej, czyli samego pisania na forum, bo ta chyba się nam przejdała. Co wy na to?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mallina Re: Konkurs chyba zdechł... 02.04.03, 16:00 mysle ze mozna te edycje jednak zakonczyc.. najgorzej przerywac w polowie konkurs byl przewidziany na samym jego poczatku jako "dlugoterminowy" czyli ze na jedno pytanie byly dwa dni czasu, a my przywyklismy ze odpowiedzi padaja w ciagu godziny , trzech... zadaniem pytajacego jest windowanie swojego pytania na tyle wysoko na forum by wszystkie osoby mogly je zauwazyc - wowczas moze i ktos nowy sie dolaczy? chociaz kolejna edycja zapewne juz nie nastapi to obecna mozemy chyba jeszcze jakos "rozkrecic"? Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Konkurs chyba zdech?... 02.04.03, 16:01 Moje pytanie wisialo trzy dni! Odpowiedzialy dwie osoby... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Konkurs chyba zdech?... 02.04.03, 16:05 wiedzialam ze ktos cos optymistycznego napisze Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Konkurs chyba zdech?... 02.04.03, 16:07 Mallina masz rację, ale kiedys było tak, że interesowano się, komentowano, a teraz cisza, jakbysmy przestali się przejmować i przestali walczyc. Ale jak najbardziej jestem za dokonczeniem edycji. Może jeszcze nastapi jakis bum.) A pytanie Marcina nie jest trudne, ale ma jedno ale, Marcin, gdzie jesteś, miałeś zarzucić podpowiedź.) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Konkurs chyba zdech?... 02.04.03, 16:20 Pytanie Marcina niby nie jest trudne..w dodatku dotyczy zespolu ktory kocham..i co? nie znam odpowiedzi!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: Konkurs chyba zdech?... 02.04.03, 17:15 Możemy zakończyć,hehehe. A ta na pierwszym miejscu to volvo dostaje,prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Konkurs chyba zdech?... 02.04.03, 17:16 A ja już zaczęłam dzielnie pierwsze punkty i tak dalej, a Wy tu o kończeniu... Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: Konkurs chyba zdechł... 02.04.03, 18:47 jeszcze nie zdechł, ale już kona Odpowiedz Link Zgłoś