doktor_kidler 05.02.07, 17:06 Komu jeszcze bardzo podobała się muzyka z tego filmu? Mnie sam film średnio się podobał, ale ścieżka dźwiękowa cudna. Ktoś wie skąd można skombinować? Gdzie ściągnąć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
glista.niny.terentiew Re: Pachnidło - soundtrack 05.02.07, 19:22 Boże ! Widzisz i nie grzmisz ! Ogląda taki koleś całkiem niezły ambitny film, chciałoby się powiedzieć film "nie dla każdego" muzyka też wyszukana nagle wyjeżdża z tekstem "gdzie to sciągnąć ?". Ty zafuflany ZŁODZIEJU !!!!!!! Kup sobie płytę, nie kup śmierdzących fajek dwa razy, nie kup w weekend browarów na imprezę zamów w sklepie płytę albo nie słuchaj. Jak Cię nie stać możesz chodzić do EMPIKÓW i słuchać codziennie, możesz też poprosić rodzinę, znajomych możesz nawet tutaj dać apel sama wpłacę datek na Twoją muzykę, bo słuchasz dobrej ale do diabła NIE KRADNIJ !!! Nie udawaj, że nie ma sprawy a jeżeli już KRADNIESZ i nie robi to na Tobie żadnego wrażenia to rób to jakoś w ukryciu, nie tak bezczelnie. Złodzieju, jeżeli jednak się zdecydujesz nie ukraść towaru znalazłam Ci ofertę w sklepie internetowym. Konto też mam Ci tam założyć, żebyś nie KRADŁ ?? www.merlin.com.pl/frontend/towar/475717 Odpowiedz Link Zgłoś