aasiek 11.02.07, 19:20 Zakładam, coby ruszyć towarzystwo, bo żeście się strasznie pod tym względem zaniedbali Nic o Lohy, Losze, jak jej tam? O Paryż, nic? Mallina, Grim, co jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwiat_paproci Re: Nowe plotki 11.02.07, 22:17 Wiem, że to nie wielki świat, że nie Locha, ani Paryż, ale jak dla mnie ta wiadomość zmiotła wszystkie inne ;D wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,55670,3907561.html Wyobraźcie sobie spotkania teściów przy niedzielnym stole, ja to widzę jak w teledysku Sing Travisa, albo nawet ostrzej ;D Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Nowe plotki 11.02.07, 22:25 Ale popatrz, napisali, że prezydent i małżonka już się z wybrankiem spotkali. I nikt nie ucierpiał, więc może nie będzie tak źle? Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Nowe plotki 11.02.07, 23:34 News to nic, luknijcie na komentarz posła Kuchcińskiego i jego rzeczową analizę stosunków mężczyzny i niewiasty oraz tradycyjnie pojmowanych zawartości hierarchii koncepcji dominującej natury człowieka (or something). Jak dla mnie 10.0. www.youtube.com/watch?v=zzqvn6QKmGU Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Nowe plotki 11.02.07, 23:46 10 to zdecydowanie za mało dla tej perełki. Z tego wszystkiego zrozumiałam tylko tyle, że posłowi Kuchcińskiemu łatwiej byłoby wypowiadać się nt. stosunków mężczyzna & mężczyzna lub niewiasta & niewiasta ;D (oczywiście opartych o miłość, czy też, nazwijmy to, tradycyjnie ujmowane zawartości w hierarchii choćby w naszej obowiązującej w Polsce czy też dominującej w Polsce przyjacielskiej koncepcji natury człowieka) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Nowe plotki 12.02.07, 01:27 nie no, myślę że trzeba mu czym prędzej sprezentować 'Sztukę kochania', bo żeby facet w takim wieku nie potrafił dwóch zdań o stosunkach męsko-niewieścich sklecić, to jednak wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Nowe plotki 12.02.07, 10:45 moze lepiej mu cos praktycznego zafundowac, bo moze tutaj sa jakies braki Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Nowe plotki 12.02.07, 12:52 no nie wszystko na raz! niech się chłop najpierw na obrazkach zapozna, bo jak przyjdzie co do czego, to głowę straci i tylko uraz mu pozostanie Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Nowe plotki 12.02.07, 10:44 Asia, dopiero wrocilam do domu z PL Lohy -super nick)) ona na odwyku ponoc? widzialam w sieci ze jakies stare pamietniki i zdjecia Paris sie wydopyly na swiatlo dzienne, z nich wynika ze i blondi na odwyk isc powinna, z britni niezle trio by stworzyly, mialyby tez o czym gadac Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Nowe plotki 12.02.07, 10:50 I byłoby "Hey, my name is Paris, and I'm an addict" "Hello, Paris" ))) to taki żarcik prisonobreakowy Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Locha nie pęka 21.02.07, 01:19 www.pudelek.pl/artykul/2178/z_odwyku_prosto_na_impreze/ Kurde, już sam adres mówi wszystko. Aż dziw, że Nafciarze nie wzięli jej jeszcze na świętą patronkę. Może trzeba będzie pomysł podrzucić? Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Selma daje radę, zbierając odpady po Britnej 21.02.07, 01:40 "Selma Blair Finds Love Again Newly-divorced star Selma Blair has confirmed she has found love again with model and actor Matthew Felkner. Felkner appeared in Britney Spears video for "Toxic" where he is seen passionately kissing the pop star. Blair, who is now sporting a short, platinum blonde haircut, was in London to attend the Marc Jacobs fashion show on Friday and left her new beau at home. She tells American publication People, "He's at home watching my dog. I'm just here for the show. I just got here and I'm going home tomorrow. I'll see him then." The Cruel Intentions star says she met the 27-year-old, whom the actress describes as a writer, "through friends." Blair, 34, finalized her divorce from her husband of two years, Ahmet Zappa, last December. " (wenn.com) Kurde, powariowały baby z tymi młodszymi chłopami. Selma widać pogoniła męża, bo się zużył. Jasna sprawa - jest tylko dwa lata starsza od niego Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Nowe plotki 03.03.07, 00:25 Aasiek, ale czytasz sobie Pudelka???? tam mozna znalezc rozne "kwiaty" ostatnio opisane sa erotyczne przygody Bruce Willisa - np origa z 5 damami www.pudelek.pl/artykul/2245/zboczony_bruce_willis/ o Paryz na innych stronach pisano, ze bedzie miala problemy z prawem, bo jechala samochodem(prowadzila),a ma zabrane prawko pewnie nie wiedziala, ze w takimm przypadku proawdzic nie moznaDD wiele informacji jest ostatnio o tym jak rozne gwiazdy i gwiazdeczki cpaja -w tym momencie pewne zachowania wcale mnie juz nie dziwia Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Nowe plotki 03.03.07, 11:12 Oni są nudni pod tym względem. Prawdę mówiąc (nie, żebym pochwalała, czy coś w tym rodzaju ), ale już najoryginalniejszy to chyba ten Bruce był Na pudelka nie zaglądam, mało w ogóle wchodzę na neta, jak już to ostatnio tylko na forum A Paryż już się kończy Nudna się zrobiła. I stara Kiepski z niej product placement się robi ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch się dzieje, trza raportować 30.05.07, 09:24 niestety nie za bardzo mam teraz czas poszukać tych kompromitujących zdjęć film.onet.pl/0,0,1544492,plotki.html Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: się dzieje, trza raportować 30.05.07, 10:03 hahah wiedzialam ze jakis odwyk sie pojawi one wszystkie chyba powariowaly. jak widze na pudlu czy kozaczku wiesci od Britni to az przykro sie robi. straszna z niej paskuda co podkresla jeszcze "strojami" zastanawialam sie chwile czy kiedys tez mlode aktorki/piosenkarki/celebs tak chlaly i cpaly sie tym nie krepowaly? Madonna -glownie szokowala seksualnymi ekscesami typu smialy stroj na scenie, pocalunki z kobieta, ksiazka z odwaznymi zdjeciami, to nic przy tym co mlode teraz wyczyniaja.. przeciez taka Lohan to chlala nielegalnie, nie ma 21 lat Odpowiedz Link Zgłoś
mallina prosze, na zyczenie: 30.05.07, 14:16 Lohan nawalona w asamochodzie i pierwszy dzien na odwyku ze tez ciagle sa faceci, ktorzy chca ja, no..wiecie rozumiecie grossboss.blogspot.com/2007/05/na-odwyku-jest-wesoo.html Odpowiedz Link Zgłoś
mallina dla tych, ktorzy ogladali Melrose Place:-) 30.05.07, 14:21 ach to by serial, chetnie jeszcze raz bym poogladala kto z kim w jakiej kolejnosci a tutaj serialowa Amanda, w zyciu realnym ex Tommiego Lee, a od niedawna ex smiesznego Ricziego Sambory, pocieszana przez kogo? wielbiciele serialu rozpoznaja od razu: grossboss.blogspot.com/2007/05/wir-wir-heather-locklear-and-jack.html a swoja droga Riczi Sambora byl zwiazany z paroma fajnymi kobietami -Cher, Locklear, niedawno Denise Richardson a sam prezentuje sie jakby do pieciu zliczyc nie umial i jest taki aseksualny Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: dla tych, ktorzy ogladali Melrose Place:-) 31.05.07, 18:33 > wielbiciele serialu rozpoznaja od razu: E no, to jak jakie telekazirodztwo prawie. Albo Holiłud naprawdę taki mały. A moim największym idolem i tak pozostanie doktor Mancini Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: dla tych, ktorzy ogladali Melrose Place:-) 25.07.07, 00:31 do tej pory nie rozumiem dlaczego wszystkie serialowe damy ubiegaly sie tak mocno o wzgledy dr Mancini)# moim serialwoym ulubionym mezczyzna byl Rob Estes(teraz nie pamietam serialowego imienia ), chyba najdluzszy czasowo maz Amandy, zawsze przechadzal sie w rozpietej koszuli, ale na pewno przystojniejszy niz Mancini.. nawet Desperate-Bree poleciala na Manciniego! Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Nowe plotki 25.07.07, 00:33 prosze, dzis same nowiny o narkomance Lohan-linkuje akurat ten "artykulik", bo tam autor okresla ja "Loszka", czyli podobne do naszych skojarzen www.kozaczek.pl/plotka.php?id=3214 trzeba tez przyznac, ze na zdjeciu nie wyglada ciekawie Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: Nowe plotki 25.07.07, 03:11 Locha nurkuje coraz głębiej w szambie, tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś