Gość: aislinn IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.03, 21:38 www.wp.pl, czat, i kategorię tematyczne trzeba rozwinąć, czyli poprosiuć o więcej, i tam już będzie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gaspar Re: Jak wejść na extrema - instrukcja IP: *.opa-carbo.com.pl 11.05.03, 21:40 Jezu,nie chce mnie wpuścić na tą cholerną extremę.K.....chyba pójdę spać,co za dzień...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallina Re: Jak wejść na extrema - instrukcja IP: *.dip.t-dialin.net 11.05.03, 21:43 kured...jestem tam pierwsza....mam czekac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaspar Re: Jak wejść na extrema - instrukcja IP: *.opa-carbo.com.pl 11.05.03, 21:45 Gość portalu: mallina napisał(a): > kured...jestem tam pierwsza....mam czekac? może byś nie czekała jakby mnie wpuściło na tą cholerną extremę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallina Re: Jak wejść na extrema - instrukcja IP: *.dip.t-dialin.net 11.05.03, 21:42 twz cos dlugo wpuszcza hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaspar Re: Jak wejść na extrema - instrukcja IP: *.opa-carbo.com.pl 11.05.03, 21:43 Gość portalu: mallina napisał(a): > twz cos dlugo wpuszcza > hehe Hehehe g.....a nie wpuszcza,ot co Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: Jak wejść na extrema - instrukcja 11.05.03, 21:43 A dlaczego nie spotkamy się na czacie, który zwie się 'skeitowy', a jego twórcą jest : malinka_malinka28. Można tam pogadać o: hip-hop , rap , moda skeitowa, czyli wszystko to co nas interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallina Re: Jak wejść na extrema - instrukcja IP: *.dip.t-dialin.net 11.05.03, 21:56 malinka_malinka28???? hehheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee przysiegam ze to nie ja!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Jak wejść na extrema - instrukcja IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 11.05.03, 21:49 Trzy razy próbowałem tam wejść i już więcej nie będę. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaspar Re: Jak wejść na extrema - instrukcja IP: *.opa-carbo.com.pl 11.05.03, 21:52 Ja też się poddaję-na dzisiaj mam dosyć-do jutra na czacie...(oby....) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallina Re: Jak wejść na extrema - instrukcja IP: *.dip.t-dialin.net 11.05.03, 21:57 don't give up Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Jak wejść na extrema - instrukcja 12.05.03, 15:55 Wasz heroizm był doprawdy budujący. Szkoda, że w końcu polegliście. A mówią, że nie już u nas bohaterów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallina Re: Jak wejść na extrema - instrukcja IP: *.dip.t-dialin.net 12.05.03, 15:58 nie poleglismy wcale!!! ale na wp nam sie po prostu nie za bardzo podobalo Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Jak wejść na extrema - instrukcja 12.05.03, 16:04 Gość portalu: mallina napisał(a): > nie poleglismy wcale!!! > ale na wp nam sie po prostu nie za bardzo podobalo Nie no, nie było tak najgorzej. Tylko ten straszak trochę niektórych powywalał... Straszak sucks. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aislinn Re: Jak wejść na extrema - instrukcja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.03, 17:10 a mi latało... chyba potrzebuję jakichś update'ów no i straszak nie pozwalał się powtarzać - co to za jednorazowość tam jest hołubiona !!! Odpowiedz Link Zgłoś