jarecki32 08.04.07, 15:58 Kuala Lumpur to juz historia Tu wpisujemy nasze typy na GP Bahrainu, 15-go kwietnia Przypominam deadline: sroda, 11 kwietnia, 24:00 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
libertine Re: GP Bahrain - Wielki Cypator 09.04.07, 12:20 ok, to ja już dziś, żeby nie było kolejnej spóźnialskiej wpadki. 1. hamilton (najpierw 3, potem 2, to chyba teraz musi...) 2. massa (wreszcie pojedzie na miarę możliwości!) 3. alonso 4. raikkonen 5. heidfeld (byłby robert, ale auto daje dupy) Odpowiedz Link Zgłoś
gregpatter4 Re: GP Bahrain - Wielki Cypator 09.04.07, 14:14 1. Massa 2. Alonso 3. Hamilton 4. Raikkonen 5. Heidfeld 7. Kubica Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: GP Bahrain - Wielki Cypator 09.04.07, 21:35 Libertine, daj jeszcze miejsce Kubicy. 1. Alonso 2. Raikkonen 3. Massa 4. Hamilton 5. Kubica (a Heidfeld teraz wypadnie, tak żeby było choć trochę sprawiedliwości Odpowiedz Link Zgłoś
libertine Re: GP Bahrain - Wielki Cypator 11.04.07, 19:32 heh, fakt zapomniałem o kubicy. jeszcze trochę wody w wisle musi upłynąć zanim prawidłowo podam typy kubica będzie 7 Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: GP Bahrain - Wielki Cypator 09.04.07, 23:20 1. Alonso 2. Raikkonen 3. Hamilton 4. Webber 5. Trulli 8. Kubica Odpowiedz Link Zgłoś
kubasa Re: GP Bahrain - Wielki Cypator 10.04.07, 14:36 1. Raikonnen 2. Alonso 3. Kubica 4. Massa 5. Fissichella Hamilton i Heidfeld tym razem będa mieli jakieś problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki32 Re: GP Bahrain - Wielki Cypator 10.04.07, 14:53 1. Massa 2. Raikkonen 3. Alonso 4. Hamilton 5. Heidfeld Kubica: 6 Boszsz, jak ja nie lubie tego Heidfelda ) Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: GP Bahrain - Wielki Cypator 10.04.07, 20:55 Nie będę cypował! Tak będę siedział! ( W ciągłym proteście przeciw hitlerowskim machlojkom, rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: GP Bahrain - Wielki Cypator 11.04.07, 14:33 ociągającym się przypominam, że dziś ostatni dzień typowania! Odpowiedz Link Zgłoś
aimarek Re: GP Bahrain - Wielki Cypator 11.04.07, 14:47 Ferrari podrażnione porażką z zeszłego tygodnia zmobilizuje wszelkie siły, by pokazać, że nadal jest HEGEMONEM w F1. Odniesie podwójne zwycięstwo w wielkim stylu i z wielką przewagą. Objawienie sezonu, Lewis Hamilton, tym razem wypadnie nieco słabiej. Robert Kubica już wie, że musi się zmagać z całym narodem niemieckim. Przeciwko niemu jest Ralf Schumacher, Nick Heidfeld, BMW, a także zespół Die Toten Hosen. NASZ-ROBERT-ROBERCIK ucieknie się do podstępu, podmieni bolidy, pojedzie tym dobrym, a Heidfeldowi pęknie opona na dwunastym okrążeniu. 1. Raikkonen 2. Massa 3. Alonso 4. Kubica 5. Hamilton 6. Fisichella Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki32 Re: GP Bahrain - Wielki Cypator 11.04.07, 15:18 Drogi Aimarku, przeczytaj prosze regulamin zabawy (typujemy 5 pierwszych miejsc plus miejsce Kubicy, jesli Kubice umiescisz w pierwszej piatce to podajesz tylko piec nazwisk ) Odpowiedz Link Zgłoś
aimarek Re: GP Bahrain - Wielki Cypator 11.04.07, 18:12 jarecki32 napisał: > Drogi Aimarku, > > przeczytaj prosze regulamin zabawy > > (typujemy 5 pierwszych miejsc plus miejsce Kubicy, jesli Kubice umiescisz w > pierwszej piatce to podajesz tylko piec nazwisk ) Biedny Jarecki... Ma do czynienia z kretynami. 1. Raikkonen 2. Massa 3. Alonso 4. Kubica 5. Hamilton Odpowiedz Link Zgłoś
aimarek Re: GP Bahrain - Wielki Cypator 14.04.07, 21:28 aimarek napisał: > NASZ-ROBERT-ROBERCIK ucieknie się do podstępu, podmieni bolidy, pojedzie tym > dobrym O Jezu, antycypowałem. Proszę mi dopisać bonusowe 50 pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: GP Bahrain - Wielki Cypator 14.04.07, 22:21 a jak dziś w nocy przebrzydły Heidfeld podmieni w drugą stronę, będziemy tę pięćdziesiątkę odejmować? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: GP Bahrain - Wielki Cypator 14.04.07, 23:08 piecdziesiatke to mozna wypic mam nadzieje, ze Robert podczas wyscigu bedzie mial tak sprawne auto jak na kwalifikacjach Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: GP Bahrain - Wielki Cypator 15.04.07, 00:24 jak Robert wygra, obowiązkowo forumowo każdy pięćdziesiątkę (najmniej) wychyli od kwalifikacji do wyścigu 24h, wiele można w tym czasie w samochodzie spieprzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
digsa Re: GP Bahrain - Wielki Cypator 11.04.07, 16:20 ue, nie wiem jak mogłam zapomnieć o poprzednim wyścigu 1. Kimi Räikkönen 2. Fernando Alonso 3. Felipe Massa 4. Lewis Hamilton 5. Nick Heidfeld 9. Kubica Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: GP Bahrain - Wielki Cypator 11.04.07, 19:21 1. Massa 2. Kubica (a co, niech się teraz Heidfeld glebnie) 3. Raikonnen 4. Alonso 5. Hamilton Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: GP Bahrain - Wielki Cypator 11.04.07, 23:10 1.Hamilton 2.Raikkonen 3.Massa 4.Kubica 5.Alonso Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: GP Bahrain - Wielki Cypator 15.04.07, 15:44 Wygląda mi na to, że zgarnąłem 16 punktów, ładnie antycypując dobrą postawę Trullego. Byłoby jeszcze lepiej, gdyby nie defekt Webbera. Anyway, wyścig dość nudny. Tegoroczny sezon wydaje się dość ciekawy w tym sensie, że właściwie każdy z pierwszej czwórki jest pretendentem do mistrzowskiego tytułu. Ale jest też nieciekawy, bo pierwsza czwórka + Heidfeld zgarniają praktycznie za każdym razem całe Top 5, tasując się tylko na czołowych miejscach i to tasując głównie w kwalifikacjach, a w wyścigu dojeżdżając jak po sznurku, od startu do mety. Szczególnie śmieszył dziś roz-YYY-EEE-emocjonowany redaktor Borowczyk, wykrzykujący coś, że PIĘKNO TEJ DYSCYPLINY POLEGA NA JEJ NIEPRZEWIDYWALNOŚCI! WTF?! Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: GP Bahrain - Wielki Cypator 15.04.07, 16:57 pewnie chodziło mu o to, że Kubica dojechał do mety tym razem ano nudnawo jest trochę, nie widać chyba na razie zespołu, który mógłby zamieszać wśród czołowej trójki, choćby w pojedynczych wyścigach. może właśnie Toyota czy Renault trochę się podźwigną? ale do tego będzie chyba potrzebne też szczęście w postaci wcześniejszego zakończenia wyścigu przez kogoś innego oprócz Roberta. nawet nie chcę liczyć swoich punktów, jakaś drobnica chyba będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: GP Bahrain - Wielki Cypator 15.04.07, 22:21 a, wczesniej nie zauwazylam, ze tutaj wymieniliscie juz wrazenia powyscigowe.. ja sie przyznam, ze nawet udalo mi sie drzemnac dzis podczas wyscigu, a jak sie przebudzilam to nadal bylo tak samo tzn kolejnosc mam nadzieje, ze w przyszlych wyscigach Robert wiecej namiesza w tej pierwszej czworce(przewidywalnej). Kolega z teamu jakos sie calkiem juz przebudzil,widac rywalizacja mu sluzy, mysle, ze tez w tym sezonie bedzie sie liczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki32 Re: GP Bahrain - Wyniki 15.04.07, 17:13 Kolejnosc na mecie Massa Hamilton Raikkonen Heidfeld Alonso Kubica Trulli Fisichella Kowalainen Rosberg punkty za Bahrain 1. Jarecki 34 2. Aimarek : 30 3. Malina : 24 4. Libertine : 24 5. Gregpater : 24 6. Aasiek : 22 7. Digsa : 20 8. Mameluch : 20 9. Ilhan : 16 10. Kubasa : 16 Po trzech wyscigach 1. Jarecki 73 2. Mameluch : 60 3. Libertine : 55 4. Malina : 54 5. Aimarek : 50 6. Kubasa : 49 7. Ilhan : 49 8. Digsa : 42 9. Gregpater : 41 10. Aasiek : 38 Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki32 Re: GP Bahrain - Podsumowanie 15.04.07, 19:53 Z perspektywy Roberta : solidny wyscig. Liczylo sie aby dojechac do mety na punktowanym miejscu i tak tez sie stalo. Nie cisnal bo tor sliski i trudny technicznie. Heidfeld mu odjechal bo tor ma dobrze obcykany i nie brakuje mu pewnosci siebie. Robert sie powinien psychicznie wzmocnic i ma prawo liczyc na dobre wyniki w Europie, tym bardziej ze dystans do McLarena jakby zmalal. Na gorze zrobi sie ciekawiej, bedziemy mieli ze czterech kandydatow na mistrza. Teraz bedzie 4 tygodnie przerwy ( ale nie odpoczynku ). Honda, Toyota i Renault musza lepiej kombinowac bo poki co to katastrofa. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: GP Bahrain - Podsumowanie 15.04.07, 22:04 mozna powiedziec ze byl to wyscig bez szczegolnych niespodzianek bo przeciez to, ze Robert przyjechal na punktowanym miejscu nie bylo jakims szczegolnym zaskoczeniem. czekam na wyscigi w Europie, wybierasz sie Jarecki na ktorys z nich? Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki32 Re: GP Bahrain - Podsumowanie 15.04.07, 22:45 mallina napisała: > na punktowanym miejscu nie bylo jakims > szczegolnym zaskoczeniem. > czekam na wyscigi w Europie, wybierasz sie Jarecki na ktorys z nich? do Europy mam dosc daleko wiec ciezko bedzie, ale na wyscig w mojej wsi (Montreal ) oczywiscie sie wybieram ( masz w planie wycieczke do Kanady ?) Odpowiedz Link Zgłoś