Gość: hulajdupa Re: proste: Trzeci Bliźniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 00:14 proste,zle i mroczne to.zdecydowanie za mroczne.jak on wyglada ten czeci,co soba reprezentuje? czy jest promykiem nadziei pomiedzy dwoma podobnymi czelusciami niewiadomego?czy macie kota?prosze o dokladniejszy opis.czy to jednoosobowy zespol?jezeli nie to moze ,,trzeci bracia,,?nieeee..to jeszcze bardziej mroczniejsze.a moj skromny zespolik to przyszla supergwiazda szantowych i irlandzkich dzwiekow z duza domieszka alkoholu,reprezentowana przez bardzo depresyjna nazwe ( zaryzykuje stwiersdzenie, ze najbardziej depresyjjna-" ośmiu nas i ostatnia butelka rumu".myslalem tez o kaczce dziwaczce( plyn po morzach i oceanach, dzwiecnym glosem pani kaczynskiej wali mi pod czaszka), ale bardzo boje sie cenzury. jakby mnie nie wpuscili do knajpy i zarekwirowali gitare, to musialbym zebrac na ulicy, bo skonczylem tylko 3 klasy podstawowki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaspode Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się IP: *.nott.cable.ntl.com 06.07.07, 00:25 niemyte jeze albo rubaszne rabarbary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpsting Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się IP: 12.152.252.* 06.07.07, 00:31 Nerdyczni albo pH 9 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sttefan Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się IP: *.wroclaw.mm.pl 06.07.07, 00:55 Pęknięty Jeż Padlina 18 trylionów nosorożców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przysiurał ciągnik Wyabortowane Płody Rolne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 01:05 Albo Zwolennicy Eutanazji pod Przymusem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtajemniczony Prosiak Wącha Moje Skary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 01:15 To wbrew pozorom coś znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hooyas Krwawy Frajer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 01:17 Po angielskoo Blood Sucker Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się 06.07.07, 01:27 Do Piochu. zresztą nazwałem tak też Świnkę Morską, którą kiedyś będę być może miał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 01:37 ty swinio!!! a ja-wokalistka swietnego zespolu "wiśnia"-bede kiedys grala agro-punka.bilety gratis dla tych,ktorym brakuje siary w organizmie(a to wazny pierwiastek) Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się 06.07.07, 13:08 jeśli wchodzi w grę gra na organkach w tego typu zespole - to dołączkowuję! :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PPW Płonące Wiadra :P IP: *.eth0.raptor-cl-ajarzabkowska.lubman.net.pl 06.07.07, 05:52 Odpowiedz Link Zgłoś
belczewska Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się 06.07.07, 08:26 komora transformatora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsh81 Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się IP: *.spsk5.am.wroc.pl 06.07.07, 09:10 non-essential Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Szkielet ch..a 06.07.07, 09:39 (taki nick gdzieś widziałem) a graliby mroczy gotycki death trash z przydawką lirycznych zaciągajek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Statystyk Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się IP: *.acn.waw.pl 06.07.07, 10:12 W 99% przypadków zależność jest taka: im bardziej wydumana i przedobrzona nazwa tym ktoś ma mniej do zaoferowania. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody-xxl GKR 07.09.07, 21:43 Gniew Kosy Rybaka ew. Gniew Korki Złomiarza Gołe dupy zza stodoły Parafilia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beka Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 10:17 KULAJ DROPSA I ŻUJ GNÓJ ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzykaswiata.blox Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się IP: *.sierpc.sdi.tpnet.pl 06.07.07, 10:31 Nie warte świeczki -- muzykaswiata.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
my-name-is-vixen Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się 06.07.07, 10:33 Zawsze chciałam mieć zespół o nazwie Sztuczna Szczęka. Ale, że ni grać ni śpiewać nie potrafię została mi sama nazwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 10:34 dyskalkulia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słodka zabójczyni Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się IP: *.osiedle.net.pl 06.07.07, 11:04 Zawał tchawicy (punk) Brudny ogon Lucyfera (black) Mistyfikacja motylich skrzydeł (poezja śpiewana) Sikający pod wiatr (szanty) Zarzygany kikut wbity w serce (death) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się IP: *.141.wp3.ptc.pl 06.07.07, 11:24 Uumph&peep albo Come to me Odpowiedz Link Zgłoś
ania_yeti Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się 06.07.07, 11:47 Słyszałam o zespole, który zwał się Patologia Ciąży. Ale brzydkie to jakieś. Może Wołki Zbożowe? Albo Kaczusie? Albo Deratyzator? (Czy jest coś takiego? nie wiem.) Albo Synowie Williama? Albo Chór Starców? Można tak bez końca.... : Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnieczyslaw Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się IP: 217.153.34.* 06.07.07, 12:58 Zaloga spiewjaca piesni narodowe: Piast Kołodziej Black metal: Jądra Szatana w Formalinie Death metal: Pożeracze Martwych Glizd Industrial: Przemysłowa Hodowla Świń Funky: Skaczące Gumofilce Jazz: Brzdąkająca Guma z Gaci Techno Chill-out: Luzuj się Gizbern Punk: Anarchistyczny Bunt Spawacza Odpowiedz Link Zgłoś
skandynawska.zorza.polarna Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się 06.07.07, 15:25 Liga Polskich Trocin Beztalencia Łyżka w herbacie Katzowe Wiatry przez bączki A tak serio to może Ekskomunikowani? Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się 06.07.07, 18:01 ja bym nazwał zespół "kaczyńscy to szmaty". bo kaczyńscy to szmaty, ściery i zwykłe sk...ny. Odpowiedz Link Zgłoś
loginka1 Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się 06.07.07, 19:00 Gwóźdź programu Sekcja zwłok Zachowaj odstęp Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjarek1 Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się 06.07.07, 19:20 Bezpłodny zając Wołojoby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 20:45 A ja ADHD skład! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pifmgr Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 20:50 punk: PACZKA OTWARTYCH DRAŻY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się IP: 217.153.84.* 07.07.07, 00:50 Wiolinki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kampinos Re: g-d-y-b-y-ś m-i-a-ł/a zespół, nazywałby się IP: *.199.62.64.tesatnet.pl 07.07.07, 15:01 adhd juz jest i chyba graja panka Odpowiedz Link Zgłoś