Gość: greg IP: *.man.polbox.pl 26.06.03, 12:08 6 listopada w Spodku. Aż jestem ciekaw ile osób pojedzie. To będzie albo totalny niewypał frekwencyjny, albo ogromny sukces Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mallina Re: Robbie Williams w Katowicach 26.06.03, 12:29 w Spodek moze "wejsc" nawet i ponad 8 tys. ludzi... zalezy jednak na ile organizatorzy sie nastawia.. na paktofonice bylo ok. 5, choc wszyscy spodziewali sie duzo mniejszej liczby - w dniu koncertu wiele osob kupilo bilety. a Robbie? hmmm no ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: Robbie Williams w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.03, 13:54 Nie wydaje mi sie to dobry pomysl. Robbie nie am w Polsce chyba tak oddanej publicznosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Robbie Williams w Katowicach IP: *.man.polbox.pl 26.06.03, 14:59 Gość portalu: kubasa napisał(a): > Nie wydaje mi sie to dobry pomysl. Robbie nie am w Polsce chyba tak oddanej > publicznosci... Myślę, że na koncert przyjdzie góra 2-3 tysiące osób... Odpowiedz Link Zgłoś