Gość: Edward IP: *.dip.t-dialin.net 29.06.03, 22:35 Do dzisiaj nie zapomne tych kawalkowyskoteka .... , Drang nach Osten,Mloda generacja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oregon Re: Czy ktos pamieta WC? 30.06.03, 09:07 "i bedziemy tanczyc z siekierami w dloniach... i bedziemy mowic duzo o milosci i tylko siekiery, tylko siekiery, tylko siekiery blyszcza w sloncu" - to chyba od WC? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ll Re: Czy ktos pamieta WC? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.07.03, 18:06 oregon napisał: > "i bedziemy tanczyc z siekierami w dloniach... > i bedziemy mowic duzo o milosci > i tylko siekiery, tylko siekiery, tylko siekiery blyszcza w sloncu" - to chyba > > od WC? Niestety,to chyba Defekt Muzgó Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenobiusz Re: Czy ktos pamieta WC? IP: *.plo.warszawa.supermedia.pl 30.06.03, 14:35 --> www.dada.terra.pl/wc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: Czy ktos pamieta WC? IP: *.chello.pl 01.07.03, 18:08 na www.terra.pl mozna sie natknac na wielu dobrych, starych... polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezalogowana Pamietamy,mamy kasety gdzieś nawet :) IP: 80.51.36.* 02.07.03, 07:18 Jeżeli już mowa o WC..., to moze pamiętacie Sedes ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomq Re: Pamietamy,mamy kasety gdzieś nawet :) IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 02.07.03, 21:43 punko-polo na najwyższym poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Quest Re: Czy ktos pamieta WC? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.07.03, 12:39 Gość portalu: Edward napisał(a): > Do dzisiaj nie zapomne tych kawalkowyskoteka .... , Drang nach Osten,Mloda > generacja WC- Wyimaginowana Ciemnośc Utwór pt. "czołg" Jestem czołg, jestem czołg Kupcie mnie do swojej armii Weźcie mnie w swój skład Nie zawiodę oczekiwań I uporządkuje świat ....... Odpowiedz Link Zgłoś