fallingsky 10.08.03, 18:59 Czy ktoś wie coś więcej o tym zespole? Czy mozna to w ogóle kupić w Polsce? Czy jest podobne do np. Mo'horizons? Köszi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arturox Re: Lemon Jelly 10.08.03, 19:17 fallingsky napisała: > Czy ktoś wie coś więcej o tym zespole? Czy mozna to w ogóle kupić w > Polsce? Czy jest podobne do np. Mo'horizons? Köszi info znajdziesz przede wszystkim na www ich macierzystego labelu: www.xlrecordings.com/ (link artists -> lemon jelly). jako ze jestem szczesliwym posiadaczem ich lp 'lost horizons' szczerze polecam. jezeli mialbym okreslic muze to byloby to cos na ksztalt "hip-jazz-chill- twisted-funky-hop" z elementami folkowymi (!) poprzetykany tu i owdzie dialogami. plytke kupilem w polsce (nie w empiku i za bezcen , ale pewnie mozna nabyc tez internetowo (np. www.vivid.pl). pozdr. ps. porownania z mo' horizons uprawnione Odpowiedz Link Zgłoś
fallingsky Re: Lemon Jelly 10.08.03, 20:11 Dzieki wielkie. Ja w tych rejonach muzycznych dopiero raczkuję... własnie wróciłam z Budapestu, gdzie znajomy zaraził mnie takimi klimatami Mo'horizons jest świetne, mam nadzieje, że uda mi się znaleźć Lemon Jelly, też za bezcen. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
arturox Re: Lemon Jelly 10.08.03, 20:43 fallingsky napisała: > Dzieki wielkie. Ja w tych rejonach muzycznych dopiero raczkuję... własnie > wróciłam z Budapestu, gdzie znajomy zaraził mnie takimi klimatami > Mo'horizons jest świetne, mam nadzieje, że uda mi się znaleźć Lemon Jelly, też > za bezcen. > Pozdrawiam! no problemos z podobnych klimatow sprawdz koniecznie: funky lowlives, boozoo bajou, nicola conte, llorca, mighty bop... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś