Dodaj do ulubionych

w kwestii siatkówki

03.09.03, 15:03
to się raczej rozmyśliłam
Obserwuj wątek
    • ilhan Re: w kwestii siatkówki 03.09.03, 15:05
      nikka007 napisała:

> to się raczej rozmyśliłam

O, ale lipa.
    • pizmak31 Re: w kwestii siatkówki 03.09.03, 15:07
      Lipa, lipa... Czyli ze co? Jak Wnuska nie to my tez nie? Czy my bez Wnuski?
      • ilhan Re: w kwestii siatkówki 03.09.03, 15:12
        pizmak31 napisała:

> Lipa, lipa... Czyli ze co? Jak Wnuska nie to my tez nie? Czy my bez Wnuski?

Nie no. Ja myślę że jak nie będzie lało czy sypało śniegiem, to jest nas raz
        (Piżmak), dwa (Agent), trzy (Gregkor), cztery (ja) i możemy spokojnie pykać. A
        może ktoś jeszcze?
        • aislinn Re: w kwestii siatkówki 03.09.03, 15:16
          Ja jak się wyrobię to może przyjdę pokibicować, znaczy za tę, czirliderkę
          porobić.
        • pizmak31 Re: w kwestii siatkówki 03.09.03, 15:17
          Ja w kazdym razie biore ze soba jutro pilke i zdizajnowane spodenki i sie
          stawiam o 18 na Agrykoli. Jak bedzie nas za malo to sobie popykamy lajtowo a
          potem sie napijem albo cos. Trzeba sie ruszac i uprawiac sporty, tak mysle.
          • nikka007 Re: w kwestii siatkówki 03.09.03, 15:19
            myślenie szkodzi urodzie
    • gregkor Re: w kwestii siatkówki 03.09.03, 15:42
      Ja będę....na 99,9 %.....a dziś wieczorem slejera se posłucham...co by jutro
      ścina lepiej siedziała..smile))

pozdr
      • agentcooper Re: w kwestii siatkówki 04.09.03, 08:20
        no to zdaje sie ze kupa patrzac w niebo....Jakby co to mam sprzet, ale patrzac
        w niebo cienko to widze...Aha, zpoamnialem komorki takze prosze o uzgodnienie
        stanowisk na FOFFM. Dziekuje milego dnia zyczac opzostaje w uszanowaniu....
        • ilhan Nadal leje 04.09.03, 10:23
          Nadal, kurwa, leje...
          • agentcooper Re: Nadal leje 04.09.03, 10:48
            ilhan napisał:

> Nadal, kurwa, leje...

no wlasnie....to co, chyba znow odwolac trzeba bedzie.Prosze o zajecie
            jednoznacznego i konkrentego stanowiska w rzeczonym temacie...
            • ilhan Re: Nadal leje 04.09.03, 10:55
              agentcooper napisał:

> ilhan napisał:
              >
              > > Nadal, kurwa, leje...
              >
              > no wlasnie....to co, chyba znow odwolac trzeba bedzie.Prosze o zajecie
              > jednoznacznego i konkrentego stanowiska w rzeczonym temacie...

No jeśli nie przestanie padać, to nici, wiadomo... Gdzie Piżmak w ogóle?
              Piżmak, odezwij się!
              • gregkor Re: Nadal leje 04.09.03, 11:24
                Proponuje odwołać...bo i tak będzie kurewsko mokro..więc nici z tego..sad((((
                • agentcooper Re: Nadal leje 04.09.03, 11:32
                  gregkor napisał:

> Proponuje odwołać...bo i tak będzie kurewsko mokro..więc nici z tego..sad((((

cholera jasna...to juz chyba czwarty raz jak sie z Wami umawiam na siatke i
                  DUPA...Chyba sie juz nigdy nie uda...Tym bardziej ze bedzie coraz zimniej i
                  ciemniej...Moze zacznijmy sie na narty umawiac hehe...Jak teraz ustalimy termin
                  to kolo lutego powinno sie udac.
                  • ilhan Re: Nadal leje 04.09.03, 11:34
                    agentcooper napisał:

> cholera jasna...to juz chyba czwarty raz jak sie z Wami umawiam na siatke i
                    > DUPA...

Agent, wniosek jest prosty - przynosisz nam koszmarnego siatkarskiego pecha po
                    prostu... wink
                    • agentcooper Re: Nadal leje 04.09.03, 11:36
                      ilhan napisał:

> agentcooper napisał:
                      >
                      > > cholera jasna...to juz chyba czwarty raz jak sie z Wami umawiam na siatke
                      > i
                      > > DUPA...
                      >
                      > Agent, wniosek jest prosty - przynosisz nam koszmarnego siatkarskiego pecha
                      po
                      > prostu... wink

no dobra - to szybko odmawiamy...Moze skutek bedzie odwrotny...
                      >
                      • ilhan Re: Nadal leje 04.09.03, 11:48
                        agentcooper napisał:

> no dobra - to szybko odmawiamy...Moze skutek bedzie odwrotny...

Właśnie, Agent nie gra dzisiaj. Słońce, wychodź!!!

PS. Agent, oczywiście pojawisz się niespodziewanie i dołączysz do nas, miejmy
                        nadzieję że wtedy nie lunie...
                        • pizmak31 Re: Nadal leje 04.09.03, 12:22
                          Leje, panie dziejku, wiec nie ma sensu, chyba, ze kolo trzeciej sie przejasni
                          to cos z tego moze byc. ja w kazdym razie ready i czekajmy na zmiane aury. A
                          jak nie to trzeba bedzie sie napic po prostu
                          • ilhan Re: Nadal leje 04.09.03, 12:28
                            pizmak31 napisała:

> Leje, panie dziejku, wiec nie ma sensu, chyba, ze kolo trzeciej sie przejasni
                            > to cos z tego moze byc. ja w kazdym razie ready i czekajmy na zmiane aury. A
                            > jak nie to trzeba bedzie sie napic po prostu

No ale napijać to się mieliśmy jutro chyba, tak grupowo?
                            • pizmak31 Re: Nadal leje 04.09.03, 12:32
                              Aha, no wlasnie, to sie napijemy jutro grupowo, a dzisiaj to nie zagramy w
                              siatkowke, a jak ktos bedzie odczuwal dotkliwa samotnosc z tego powodu to ja
                              sie moge z nim napic bo mam wolny wieczor. Tak sie sklada.
                              • pizmak31 Re: Nadal leje 04.09.03, 14:19
                                I co? Nie pada. Moze jednak by popykac? Obsuszy podloze do 18.
                                • ilhan Re: Nadal leje 04.09.03, 14:32
                                  pizmak31 napisała:

> I co? Nie pada. Moze jednak by popykac? Obsuszy podloze do 18.

OK, to ja się przejadę w takim razie. Najwyżej się pójdzie na piwo smile
                                  • pizmak31 Re: Nadal leje 04.09.03, 14:35
                                    To zobaczmy czy inni sie zdeklaruja: mysle o gregkoru i Agencie.
                                    • gregkor Re: Nadal leje 04.09.03, 14:44
                                      pizmak31 napisała:

> To zobaczmy czy inni sie zdeklaruja: mysle o gregkoru i Agencie.

proponuje ostateczną decyzję podjąc przed 16.00...ok?
                                      • pizmak31 Done 04.09.03, 14:46
                                        o 16 decyzja
                                      • ilhan Re: Nadal leje 04.09.03, 14:47
                                        gregkor napisał:

> pizmak31 napisała:
                                        >
                                        > > To zobaczmy czy inni sie zdeklaruja: mysle o gregkoru i Agencie.
                                        >
                                        >
                                        > proponuje ostateczną decyzję podjąc przed 16.00...ok?

OK, za godzinę. Ale w sumie wypogodziło się...
                                        • pizmak31 Re: Nadal leje 04.09.03, 14:48
                                          nawet BARDZO sie wypogodzilo.
                                          • gregkor Re: Nadal leje 04.09.03, 14:53
                                            pizmak31 napisała:

> nawet BARDZO sie wypogodzilo.

No ale równie szybko jak się wypogodziło może się odpogodzić...
                                        • agentcooper Re: Nadal leje 04.09.03, 15:14
                                          ilhan napisał:

> gregkor napisał:
                                          >
                                          > > pizmak31 napisała:
                                          > >
                                          > > > To zobaczmy czy inni sie zdeklaruja: mysle o gregkoru i Agencie.
                                          > >
                                          > >
                                          > > proponuje ostateczną decyzję podjąc przed 16.00...ok?
                                          >
                                          > OK, za godzinę. Ale w sumie wypogodziło się...

ja zgodnie z planem mowie ze mnei nei bedzie - to nasza jedyna szansa...A swoja
                                          droga to ciekawe z tym wypogodzeniem sie...u mnie tzn. na Targowku chmury na
                                          maxa....
                                          >
                                          • ilhan Re: Nadal leje 04.09.03, 15:20
                                            agentcooper napisał:

> ja zgodnie z planem mowie ze mnei nei bedzie - to nasza jedyna szansa...A
                                            > swoja
                                            > droga to ciekawe z tym wypogodzeniem sie...u mnie tzn. na Targowku chmury na
                                            > maxa....

No własnie, ogłosiliśmy że Agent nie gra i jest lepiej smile U mnie znów się
                                            chmurzy... sad Ale decyzja o czwartej.
    • pizmak31 Re: w kwestii siatkówki 04.09.03, 15:30
      Na Zachodzie sie ewidentnie rozpogadza, ale oczywiscie uszanujemy Agent Twoja
      decyzje, ze nie przychodzisz....smile))))))
    • gregkor Re: w kwestii siatkówki 04.09.03, 15:44
      Powiem wam, że w centrumie cieniutko.....chmury i chmury..nir podoba mi się to:
      ((((
      • pizmak31 Re: w kwestii siatkówki 04.09.03, 15:50
        Przyznaj od razu, ze sie cykasz...
        • agentcooper Re: w kwestii siatkówki 04.09.03, 15:54
          kurde, czy ma jestesmy w tych samych miastach? U mnie leje na maxa...Mozez
          rzeczywiscie cos w tym jest i ten deszcz lazi za mna....Dobry temat do Archiwum
          X albo Millenium....
        • gregkor Re: w kwestii siatkówki 04.09.03, 15:54
          pizmak31 napisała:

> Przyznaj od razu, ze sie cykasz...

Przyzanje, że deszcz leje z nieba jak wściekły...sad(((((...no ja się nie
          cyckam...no przecież mnie znasz piżmak..smile)))
          • pizmak31 Re: w kwestii siatkówki 04.09.03, 15:55
            Guru, decyzja nalezy do Ciebie.................
            • ilhan No nie wiem... :( 04.09.03, 16:12
              Bo naprawdę jest mokro i pogoda do dupy. Co sądzicie?
    • gregkor Re: w kwestii siatkówki 04.09.03, 16:09
      Oj Guru coś zaniemówił..
      • ilhan Re: w kwestii siatkówki 04.09.03, 16:10
        Kurna, i u mnie też leje
        • gregkor Re: w kwestii siatkówki 04.09.03, 16:19
          ilhan napisał:

> Kurna, i u mnie też leje
          >
          Proponuje prezesunąć spotkanie na przyszły tydzień na np. czwartek. 17.00..co
          wy na to...podobna ma się polepszyć pogoda...więc?
          • ilhan Re: w kwestii siatkówki 04.09.03, 16:24
            Chyba nie mamy wyjścia... sad Shit, a tak się już nastawiłem na to wyjście z
            domu...
            • pizmak31 Re: w kwestii siatkówki 04.09.03, 16:26
              Kazden jeden sie nastawil. Szit szit szit
              • ilhan Re: w kwestii siatkówki 04.09.03, 16:29
                pizmak31 napisała:

> Kazden jeden sie nastawil. Szit szit szit

No. I dupa, proszę Pani. Zawiedziony jestem, oj jaki zawiedziony. Zasrana
                pogoda.
                • ilhan Choć w sumie 04.09.03, 16:30
                  U mnie przestało padać już. Nie wiem czy to coś dla nas oznacza, pewnie już
                  nie, ale tak tylko informuję, jako Guru.
                • pizmak31 Re: w kwestii siatkówki 04.09.03, 16:31
                  Oj, prosze Pana, a ja jaka zawiedziona. Bardzo.
                  • ilhan Ostatnie zapytanie 04.09.03, 16:56
                    U mnie się przejaśniło znacznie. Ale nie wiem... co o tym sądzicie?
                    • pizmak31 Re: Ostatnie zapytanie 04.09.03, 16:58
                      U mnie tez. Ja jestem za, ale nie wiem, jak inni. Tylko szybko, bo jak tak, to
                      musze wyjsc.
                      • ilhan GREEEEGKOOOOORRRR!!! 04.09.03, 16:59
                        pizmak31 napisała:

> U mnie tez. Ja jestem za, ale nie wiem, jak inni. Tylko szybko, bo jak tak,
                        > to musze wyjsc.

Słyszysz? Wypowiadaj się!
                      • hawkshaw Re: Ostatnie zapytanie 04.09.03, 17:00
                        Ja jestem za. Będę grać tak świetnie jak poprzednio, więc deszcz czy mokre
                        boisko mi za bardzo nie przeszkadzają.
                        • ilhan Re: Ostatnie zapytanie 04.09.03, 17:02
                          hawkshaw napisał:

> Ja jestem za. Będę grać tak świetnie jak poprzednio, więc deszcz czy mokre
                          > boisko mi za bardzo nie przeszkadzają.

O, Hawk. Idziesz z nami?
                          • hawkshaw Re: Ostatnie zapytanie 04.09.03, 17:03
                            No idę, troszkę sportu dobrze zrobi po przesranym dniu w pracy smile
                            • ilhan DOBRA 04.09.03, 17:04
                              18.00 tam gdzie przedtem.
                              • hawkshaw Re: DOBRA 04.09.03, 17:05
                                ilhan napisał:

> 18.00 tam gdzie przedtem.
                                >

No to zaraz wychodzę, tylko muszę sprawdzic o której mam 122.
                                • agentcooper Re: DOBRA 04.09.03, 17:23

to ja tez ide choc nie wiem gdzie.....
                                  • agentcooper z archiwum X 05.09.03, 09:09
                                    wszystko wydarzylo sie zgodnie z moimi podejrzeniami: przyjechalem na Agrykole,
                                    zaparkowalem samochod przy ambasadzie Hiszpanii i udalem sie piechota w
                                    ustalone miejsce...Po przybyciu na boisko stalo sie to czego moglem sie
                                    spodziewac - blysnelo, zagrzmialo i rozpoczelo sie oberwanie chmury....Mimo
                                    staniecia w uprzednio zaplanowanym miejscu pod drzewem niewiele mi to pomogla a
                                    zatem rozpoczalem ewakuacje do samochodu...Pobilem rekord swiata w biegu na
                                    800m. co nie zmienilo faktu ze nadawalem sie jedynie do wyzniecia....W zyciu
                                    kurwa nie bylem tak mokry....
    • pizmak31 Re: w kwestii siatkówki 05.09.03, 10:41
      Agencik, serio przyjechales? To normalnie masz zloty medal, bo stwierdzilismy
      wcozraj, ze jak nam sie chce w taki deszcz wychodzic z domu i grac w siatkowke
      to naprawde musimy sie lubic... My w tym czasie pilismy warke nie strong w
      knajpie na Rozdrozu.
      • agentcooper Re: w kwestii siatkówki 05.09.03, 11:33
        pizmak31 napisała:

> Agencik, serio przyjechales? To normalnie masz zloty medal, bo stwierdzilismy
        > wcozraj, ze jak nam sie chce w taki deszcz wychodzic z domu i grac w
        siatkowke
        > to naprawde musimy sie lubic... My w tym czasie pilismy warke nie strong w
        > knajpie na Rozdrozu.

no to mnie pieknie zalatwiliscie...w zyciu nie bylem tak mokry a nie mialem jak
        sie skontaktowac bo zapomnialem telefonu...Starosc nie radosc...
        • pizmak31 Re: w kwestii siatkówki 05.09.03, 11:43
          Ojej, naprawde? No, my tez troche zmoklismy, Ilus najbardziej, to szkoda, ze
          zapomniales telefonu, bo w tej knajpie co siedzielismy lecialy fajne utwory:
          Reni Jusis, Bajm, Kukiz/Borysewicz, a takze Lzy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka