Gość: armast IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 21.09.03, 19:30 Czy ma ktos moze plyte Jimiego HEndrixa z Woodstock'69? Bylem dzis w Empiku i nawet tam nie moglem jej znalesc! Blagam o pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vulture Re: Jimi Hendrix 21.09.03, 19:34 Spróbuj w Odeonie na Hożej albo na Świętokrzyskiej przy Kubusia Puchatka jest taki sklep z analogami i CD rockowymi. Empiki olej z założenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: armast Re: Jimi Hendrix IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 21.09.03, 19:37 Dzieki, tylko nie napisales w jakim miescie to jest Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Jimi Hendrix 21.09.03, 19:48 Gość portalu: armast napisał(a): > Dzieki, tylko nie napisales w jakim miescie to jest Pozdrawiam! Chodzi o Warszawę. Odpowiedz Link Zgłoś
armast Re: Jimi Hendrix 21.09.03, 19:53 no to raczej sobie nie kupie tam bo bilet na pociag w obie strony kosztuje mnie 140zl Ale mimo wszystko dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopez Re: Jimi Hendrix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.03, 13:01 W sklepie Muzant w warszawie na tyłach fotograficznego przy swietokrzyskiej jest specjalista od Jimiego tel 826 12 16 Odpowiedz Link Zgłoś
armast Re: Jimi Hendrix 27.09.03, 12:50 Nie udalo mi sie kupic plyty CD, ale wczoraj w Katowicach w sklepie, w ktorym sprzedaja uzywane, ale oryginalne plyty kupilem... kasete VHS z koncertem Jimiego Hendrixa z Woodstock '69 za smiesznie niska cene 20zl! Kopia zarabista! Jestem szczesliwy)) Odpowiedz Link Zgłoś