Dodaj do ulubionych

Mam zamiar nadal tu pisać.

25.09.03, 16:07
Przepraszam,że zakładam wątek niemuzyczny, ale założenie przez inne osoby
podobnych wątków spowodowało że pozwalam sobie na drobne ogłoszenie. Oto ono:

1. Mam zamiar tu pisać, bo mi się tak podoba.

2. Nie obchodzi mnie, co sądzą o moim pisaniu jakieś czopy, które zakładają
wątki tylko po to, żeby mi nawsadzać.

3. Jak się komuś nie podoba moje pisanie, niech:
a) nie czyta
b) się wali

Z pozdrowieniami
Vulture
Obserwuj wątek
    • Gość: kubasa Re: Mam zamiar nadal tu pisać. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 16:09
      Podpisuje sie pod tym i dodaje punkt czwarty:

4. Jak kogos odstrasza, od forum to bardzo dobrze, pipek w ordzaju jasera i
      jego kumpli mi osobiscie na forum nie potrzeba.
    • aislinn Re: Mam zamiar nadal tu pisać. 25.09.03, 16:11
      Vulture, przecież i tak wszyscy wiemy, że w swej megalomanii to Ty sam
      zakładasz wątki pod nickami jaser100 czy sugar , by sobie nawrzucać i zrobić
      szum wokół własnej osoby. W końcu przecież to jest forum muzyka, a Ty nawet ani
      jednego muzycznego postu nie napisałeś, więc musisz się jakoś dowartościować.
      • aislinn O rety 25.09.03, 16:22
        Tak sobie pomyślałam że jeszcze ktoś weźmie moją wypowiedź na poważnie, bo tu u
        niektóych z poczuciem humoru cienko (Vulti, nie o Tobie myślałam, u Ciebie
        jakieś jego resztki się tlą tongue_out)

No więc nie była na poważnie. Vul, pisz, zwłaszcza recenzje, lubię poczytać
        rzeczowe recenzje muzyki po którą nigdy bym nie sięgnęła bez tego, a tak to kto
        wie, kto wie.. (na przykład Sarah Brightman tongue_out)
    • Gość: tegosław Re: Mam zamiar nadal tu pisać. IP: *.crowley.pl 25.09.03, 16:28
      O kurwa, oświadczenie se napisał...
      • vulture Re: Mam zamiar nadal tu pisać. 25.09.03, 16:29
        Gość portalu: tegosław napisał(a):

> O kurwa, oświadczenie se napisał...

Nie "se" tylko tobie, tłumoku. Jak ci się nie podoba, to spieprzaj.
        • Gość: tegosław Re: Mam zamiar nadal tu pisać. IP: *.crowley.pl 25.09.03, 16:35
          vulture napisał:

> Gość portalu: tegosław napisał(a):
          >
          > > O kurwa, oświadczenie se napisał...
          >
          > Nie "se" tylko tobie, tłumoku. Jak ci się nie podoba, to spieprzaj

Ty mnie kurwa nie będziesz pouczał jak mam pisać, jak ci się to nie podoba to
          wypierdalaj.
        • jaser100 Re: Mam zamiar nadal tu pisać. 25.09.03, 16:42
          Vulture, nie unos sie tak. Wam ciagle trzeba powtarzac: wyluzowac! Jak bierzesz
          leki, a zapomniales teraz, to zrozumiem i wybacze. Jak nie bierzesz lekow, to
          szybko to nadrob.
          Poza tym pisz sobie (se) dalej, byle o muzyce i byle nie na poziomie ilhana -
          tu pozwole sobie przytoczyc z pamieci (to bedzie mala kompilacja jego
          wypowiedzi): muzyka jest do dupy, trzeba byc jebnietym, zeby jej sluchac, ta
          cipa bredzi, a poza tym niech stad spierdala.
          Twoje recenzje, niektore, podobaja mi sie i nawet bym sie chetnie dopisywal,
          ale wiem co by sie pozniej stalo, hehehe... Wiec sobie (se) daruje.
          Ostatnio rzadko tu wchodzilem, wiec nie znam wszystkich Twoich postow, ale
          jezeli sie w nich ograniczasz do muzyki, odpuszczasz sobie swoja fascynacje
          Beata Kozidrak, nie prowadzisz jalowych wymian zdan, z ktoryms ze swoich
          kolegow polegajaca na wymianie polslowek, to wszystko zaczyna jawic sie
          normalnym i po prostu nie ma sie do czego doczepic.

• vulture <JEB> 25.09.03, 16:47
            jaser100 napisał:

> Vulture, nie unos sie tak. Wam ciagle trzeba powtarzac: wyluzowac!

Jestem wyluzowany jak rzadko kiedy.

> Jak bierzesz leki, a zapomniales teraz, to zrozumiem i wybacze. Jak nie
            bierzesz lekow, to szybko to nadrob.

Dzięki za radę. Ale zrzeknę się na rzecz tych, którzy niechcący oddali resztki
            kory mózgowej na cele dobroczynne.

> Poza tym pisz sobie (se) dalej,

Pozwalasz mi? Naprawdę?

> byle o muzyce i byle nie na poziomie ilhana -

Zazdrościsz, kochanie, zazdrość to taka brzydka cecha.

> tu pozwole sobie przytoczyc z pamieci (to bedzie mala kompilacja jego
            > wypowiedzi): muzyka jest do dupy, trzeba byc jebnietym, zeby jej sluchac, ta
            > cipa bredzi, a poza tym niech stad spierdala.

Najwyraźniej napisał to jakiejś głupiej cipie. Ciekawe, kto to był.

> Twoje recenzje, niektore, podobaja mi sie i nawet bym sie chetnie dopisywal,
            > ale wiem co by sie pozniej stalo, hehehe... Wiec sobie (se) daruje.

Moje recenzje właśnie wpadły w depresję.

> Ostatnio rzadko tu wchodzilem, wiec nie znam wszystkich Twoich postow, ale
            > jezeli sie w nich ograniczasz do muzyki, odpuszczasz sobie swoja fascynacje
            > Beata Kozidrak

O ja pi...

<vulture zwija się ze śmiechu>
          • ilhan Re: Mam zamiar nadal tu pisać. 25.09.03, 16:49
            jaser100 napisał:

> byle nie na poziomie ilhana -
            > tu pozwole sobie przytoczyc z pamieci (to bedzie mala kompilacja jego
            > wypowiedzi): muzyka jest do dupy, trzeba byc jebnietym, zeby jej sluchac, ta
            > cipa bredzi, a poza tym niech stad spierdala.

Zacytuj cieciu jeden gdzie użyłem tych sformułowań. Przynajmniej jednego z
            trzech ostatnich. No czekam.
            • Gość: Jeden Re: Mam zamiar nadal tu pisać. IP: *.wp-sa.pl 25.09.03, 16:54
              Od razu widać i czuć, że to klika i towarzystwo wzajemnej adoracji...
              • vulture hehehehehehehehehe 25.09.03, 16:55
                Gość portalu: Jeden napisał(a):

> Od razu widać i czuć, że to klika i towarzystwo wzajemnej adoracji...

No tak - i co z tego?
                • Gość: Frida Re: hehehehehehehehehe IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.03, 17:26
                  Jak to co? To jest forum muzyczne, a nie leczenia czyichs kompleksow. Walnales
                  oswiadczenie jak carski ukaz i czekasz, az wszyscy znajomi zaczna Ci lizac dupe
                  i odwrotnie.......bueeeee. A kogo to obchodzi?
                  Owszem, pisz, ale na temat. A jak chcecie sie dowartosciowac, to albo na
                  kozetke psychoanalityka albo do knajpy na browar!
                  • vulture Re: hehehehehehehehehe 25.09.03, 17:35
                    Gość portalu: Frida napisał(a):

> Jak to co? To jest forum muzyczne, a nie leczenia czyichs kompleksow.

No właśnie, to co tu robisz? Idź pisać o muzyce. Jak ja.
    • huney Re: Mam zamiar nadal tu pisać. 25.09.03, 16:59
      vulture napisał:

> Przepraszam,że zakładam wątek niemuzyczny, ale założenie przez inne osoby
      > podobnych wątków spowodowało że pozwalam sobie na drobne ogłoszenie. Oto ono:

Ależ mi wątek nimuzyczny albsolutnie nie przeszkadza.

>
      > 1. Mam zamiar tu pisać, bo mi się tak podoba.

Mi sie to też podoba.

>
      > 2. Nie obchodzi mnie, co sądzą o moim pisaniu jakieś czopy, które zakładają
      > wątki tylko po to, żeby mi nawsadzać.

Mnie tez nie obchodzi.
      >
      > 3. Jak się komuś nie podoba moje pisanie, niech:
      > a) nie czyta
      > b) się wali

Hmm. A trzecia opcja dla tych najnadpobudliwszych?
      >
      > Z pozdrowieniami
      > Vulture

Ja również

smile
      ps. A polinkowałbyś, bo ostatnio mam dobry humor smile)
      • Gość: agrafka Re: Mam zamiar nadal tu pisać. IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 25.09.03, 17:24
        No, ja swoje trzy grosze też wtrącę. Czytam forum Muzyka i sporadycznie na nim
        piszę od ponad półtora roku. Z Vulturem to jest tak, że to jeden z fajniejszych
        gości tutaj. I wcale nie dlatego to piszę co by mnie do TWA wzięli wink, ale
        dlatego, że dzięki takim osobom jak on chce się tu zaglądać.
        I parafrazując Kazika: komu się nie podoba ten jest chu... i niech spier..
        • vampira Re: Mam zamiar nadal tu pisać. 25.09.03, 17:49
          Forum muzyka, to forum muzyka i swój klimacik ma smile
    • Gość: Szugarov HA HA HA HA !!!!!!!!! IP: *.retsat1.com.pl 25.09.03, 18:40
      Łabędzi śpiew vulture`a...

Szkoda że nie napisałeś że: "będę tu pisał bo piszę ciekawie". No ale wtedy byś
      skłamał. Najbardziej lubię twoje wątki pt. "AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
      AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA"
      w którym zamieszczasz link na www. o kukulskiej czy jenifferce i... nic. Gdybym
      robił to samo i zamieszczał link na np. stronę Lisy Lipps, Heather Lee, czy
      Sarenny Lee, to zaraz podniósłby się alarm, że zaśmiecam forum etc. Natomiast
      wrzucanie linków nt. paznokci kylie minoug, czy koloru włosów sharon osbourne,
      jest ok., ponieważ mówią one o... no właśnie, o czym??? Bo na pewno nie o
      muzyce.

Ktoś niezorientowany spyta, czemu sam nic nie napiszesz cwaniaczku? Response:
      pisałem i to sporo. Jakkolwiek nie mam za sobą grupy osób, które podbiją moje
      wątki ponieważ mają dzięki temu z kim wypić piwo. Ponieważ nie pochwalą mnie
      (i nie podbiją moich wątków) za to że mam czelność ich krytykować.
      W konsekwencji moje posty szybko spadają zasypywane "AAAAAAAAAAAA"-ami
      vulture`a i rankingami/listami "naj-" cze67.

Ktoś z TWA napisze że moje posty spadają, po nikt ich nie czyta. Tymczasem mam
      linki na pochwalne komentarze nt. moich tekstów przedstawianych również przez
      członków TWA wink Po prostu nie zawsze wiedzieliście że to co czytacie napisał
      ten ochujalec: sugar/coalchamber i przez przypadek mnie pochwaliliście... ech...

A dlaczego ty wredny sukinsynu piszesz te obraźliwe gówna o vulturze i jego
      żonie? Jeżeli ludzie z TWA (nie mam dowodów na to że to vulture) zakładają
      prywatne fora na GW "miłośników" mojego nicka (Sugara), debilne fora dla
      pedałów sygnowane moim wcześniejszym nickiem (Coal Chamber) podszywając się
      pode mnie, nie widzę powodu dla którego to akurat JA miałbym mieć obiekcje i
      ich (vulture`a) nie obrażać... robiąc dokładnie to samo co oni.

Wracając na moment do tematu podjętego przez mojego haniebnego przedmówcę,
      nareszcie wyszło przysłowiowe szydło z worka. Choćby skały się zesrały on i tak
      będzie tu siedział i trzaskał swoje badziewie, a jego kumple netowi od piwa
      będą go popierać i szmacić forum dalej kosztem jego treści merytorycznej.

Bravo vulti! Najpierw rozjebałeś bibliotekę, a teraz chcesz rozjebać muzykę.

A jak masz potrzebę żeby cię wszyscy czytali, zrób tak jak ja i utwórz swoją
      własną bibliotekę z własnymi tekstami i trzaskaj wszędzie na nią linki. Kto
      będzie chciał, to będzie to czytał a nie podpierdalasz się pod czyjesz wątki...

Ciekawe czy teraz spróbujesz podyskutować merytorycznie, czy napiszesz
      tradycyjnie "AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA" a w nim: gówno, tabletki,
      psychiatryk, szambo, szkoda na ciebie czasu (który i tak tracisz ZAWSZE mi
      odpowiadając).
      • vulture Misiaczek!!! 25.09.03, 18:44
        Misiaczku, wiedziałem, że napiszesz coś w wątku, który mnie dotyczy. Szkoda, że
        pousuwano Twoje wczorajsze posty, były bardzo fajne. Buziaczki, pozdrów pana
        doktora, papa.
        • vulture PS 25.09.03, 18:45
          Masz wątek o zwrocie Carnie Wilson, coś dla Ciebie, chociaż w zasadzie to nie
          wiem czy na 100% - no ale zwrotu Eltona Johna jeszcze nie było.
    • Gość: zblazowanydekadent Re: Mam zamiar nadal tu pisać. IP: 62.233.204.* 25.09.03, 18:56
      Twoje zachowanie jest jak dla mnie dziwne. Sam wybrałeś dla siebie rolę pajaca forumowego. Potrafisz być bardzo irytujący, całe szczęście, że równie często jesteś zabawny, choć to kwestia gustu, a nie braku poczucia humoru, albo też braku dystansu. Skoro lubisz się pokazywać nie dziw się, że ktoś się może do tego przyczepić. A skoro wiesz co to poczucie humoru i dystans to liczę, że zaczniesz wykraczać poza 'weź leki', 'lekarz zaraz przyjdzie', 'weź się powieś' oraz 'jak ci się nie podoba to spadaj'. Przy okazji liczę, że skoro tak bezstronnie i obiektywnie potrafisz oceniać inne fora i ludzi na nich piszących, pokusisz się o podobną analizę tego oto forum, a także osób na nim piszących.

z muzycznym pozdrowieniem

zblazowany dekadent
      • vulture hehehe 25.09.03, 19:01

A co ja mam napisać? Skoro pojeby zakładają o mnie wątki, tzn o tym jak bardzo
        mnie nie lubią, to muszę dać im nieco radości (a sobie jeszcze więcej).
        Dy-stans, dy-stans...właśnie smile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Z równie muzycznym pozdrowieniem

Cham i prostak, psychopata internetowy

Ja.
        • Gość: zblazowanydekadent Re: hehehe IP: 62.233.204.* 25.09.03, 19:08
          liczyłem na inną odpowiedź(ależ ja potrafię być naiwny), ale przyjmuję tą którą otrzymałem

z muzycznym pozdrowieniem

zblazowany dekadent
          • vulture .;'.,.;.,;.,.;.,.;,..,;,.,;.,;,.,;,',,;,.,', 25.09.03, 19:12
            Gość portalu: zblazowanydekadent napisał(a):

> liczyłem na inną odpowiedź(ależ ja potrafię być naiwny), ale przyjmuję tą
            którą
            > otrzymałem

Nie masz wyjścia tongue_out
    • trueblue Re: Mam zamiar nadal tu pisać. 25.09.03, 20:21
      Ja też mam zamiar znów tu pisać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka