Dodaj do ulubionych

Sopot (K)it Festiwal

• Gość: Normalny Polak Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 18:28
      W Opolu TVP się wygłupiła a w Sopocie głupotę powtórzyła! Zabrakło tylko tradycyjnego końcowego napisu: "Ten probram powstał z Państwa abonamentu. Dziękujemy." A my, Polacy dziękujemy TVP za te żenująco beznadziejne spektakle telewizyjne! PO ma rację - rozgodzić te prymitywy na cztery strony świata!
    • Gość: ....... Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.chello.pl 09.08.08, 19:05
      ZAPOMNIELISCIE TAM BYŁA JESZCZE KASIA NOVA , która była zdecydowanie najlepsza!!!!!
    • grali1 Re: Sopot (K)it Festiwal 09.08.08, 19:37
      Sopocianie, jak możecie dopuścić do swego miasta takie obcichy?!?!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Wit Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.ch.uj.edu.pl 09.08.08, 20:03
      @destin: nikt kazać nie oglądał, ale tylko tak sobie mogłem wyrobić własne zdanie. zresztą nie oglądałem od kilku lat. Jak widać nie poprawiło się.

Dobre pytanie dlaczego Sopot zgadza się w ogóle na to? Niech przekażą to jakiemuś normalnemu organizatorowi.
    • Gość: gość Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 20:53
      ku.. nova
    • Gość: obserwator Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.mmpnet207.tnp.pl 09.08.08, 21:05
      NAJLEPSZY FESTIWAL BEDZIE W TVN, TAM BEDĄ PRAWDZIWE GWIAZDY BUHAHAHAHAHAHAHAH
    • Gość: CIENIAS Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.retsat1.com.pl 09.08.08, 21:22
      Cieńko,bardzo cieniutko
    • Gość: nikt Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 21:26
      oj tam, doda wygrała bo taki był poziom a poziom dody nie jest zły. być może jak ta dziewczynka robi się coraz większa to czuje ,że musi zacząć zmieniać styl bycia. jak nic głupiego nie zrobi to się w tym biznesie będzie trzymać ile zechce. no i fajna dupa.
    • Gość: prestidigitator Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.chello.pl 09.08.08, 22:07
      dowiedzcie się czegoś na temat piszącego ten artykuł......
      Kim jest,co robił, co osiągnął, jak wygląda....
      zaręczam , że umrzecie ze śmiechu drodzy czytelnicy....
      Narazie nie podam nazwiska tego frustrata.....
      biedaczek...
      buahahha
    • sknerus87 Re: Sopot (K)it Festiwal 09.08.08, 22:24
      Dąbrowska wcale nie odbiegała od wszystkich tych wykonawców. Nie wiem dlaczego utrwaliło się twierdzenie, że jeśli ona sama pisze teksty i muzykę i takie tam, to już jest to och i ach. Wycie i zawodzenie wcale mi się nie podoba.
    • Gość: matołku Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.chello.pl 09.08.08, 22:40
      ciota która mysle, że potrafi pisać, drwi z tych którzy myślą ,że potrafią śpiewać....
      brak słów
      Różnica jest tak , że oni bez ciebie przeżyją, a ty bez nich zdechniesz z głodu, ponieważ nie bedziesz miał o czym "pisać".
      Nie kąsaj więc ręki która cię karmi hipokryto.
    • Gość: krzyz Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.olsztyn.mm.pl 09.08.08, 22:48
      Jestem załamany....
      Jesli to ma być festival hitów to ja jestem Palikot...
      Co to jest kto wybierał zespoły... do tego "HIT"-u?
      Wiem ze umowy na takie coś podpisuje sie min 2-4 m-ce przed koncertem ale...
      szkoda gadac
    • Gość: gosc Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.08, 10:46
      "tobom", gratulacje
    • Gość: w. Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.08, 12:27
      Ania Dąbrowska jest zajebista!!!!!!!! Piękny głos, własne kompozycje i teksty... i ten uśmiech smile
    • Gość: kasia Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.inowroclaw.mm.pl 10.08.08, 13:46
      Dąbrowska to jeden z nielicznych wysokich poziomów polskiej sceny muzycznej!!!
      ps. do autora tekstu: wyraz "tobom" napisany został w ten sposób celowo?? bo jesli nie to...żenada
    • kolor42 Re: Sopot (K)it Festiwal 10.08.08, 14:36
      Lepiej wydac ta kase na retransmisje z San Remo!!!Bedzie taniej i duzo lepsza jakosc!!!!!!smile
    • Gość: Gość Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.chello.pl 10.08.08, 14:55
      i po co sie tak spinacie ? 90% z was i tak nie placi abonamentu, 90 % z was i tak slucha to codziennie w radiu
    • Gość: Fil Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.marsoft.net 10.08.08, 14:56
      KOMERCJA !!

Nie mamy juz niezależnej muzyki ..
      Tylko kilku hiphopowców, oraz nieliczni kompozytorzy i mało znani rockowcy tworzą coś dla samego tworzenia, z pasji.

Dla mnie hitem lata jest O.S.T.R - Jestem tylko dzieckiem rmx
    • Gość: Gość Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.08, 18:53
      nie wiem co tam robiła Ania Dąbrowska i dlaczego zgodziła się brać udział w tej żenadzie roku..
    • Gość: madmax Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.08, 09:38
      Sopot Shit Festival.
    • Gość: martwa Re: Sopot (K)it Festiwal IP: 62.148.79.* 11.08.08, 09:48
      Ich Troje w grnie gwiazd???!
      Powinni być w kategorii (kiepskiej) muzyki dance. Przecież teraz siętak lansują.
    • Gość: ham i prostak Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.abad.pl 11.08.08, 09:51
      a dla mnie hitem lata jest track "Prophecy" z ostatniego albumu Nostradamus grupy Judas Priest haha! Wali w zęby!!!
    • Gość: music Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 09:57
      Prowadzący-od Kamela,Rykarson i ta wysoka,z urodą tatara-baba-chłop-dno.nędza,żenada,tępy dowcip dla prostaków,o kreacjach nie wspominając
    • Gość: OLciu Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 10:06
      Ania D. wcale nie była LEPSZA! PLAYBACK big_grinbig_grin hahaha.

WSTYD.
    • Gość: tami Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 10:11
      lol @ pytania z cyklu "co tam robila dabrowska?"
      jak to co - kase trzepala

Manager rzecze dziecko musisz sie pokazac w TV, bo sprzedaz plyt nieidzie, zaproszen na koncerty malo, no i tvp sypnie kasa za wystep. No i dziecko sie zgodzilo, albo i nic do powiedzenia nie mialo.

ciekawe ilu z Waszy pr0 offowych wykonawcow, gdyby tylko dostalo propozycje wystapienia na tym festiwalu, polecialo by tam jak na skrzydlach.
      Zapewne wiekszosc, a ze wizerunek upada, ze sie ludzie smieja i wytykaja... kij z tym... kasa kasa kasa!!!

Jak to pewien podstarzaly pan spiewal swego czasu:
      "wszyscy artysci to prostytutki"

p.s. - do debili co to maja problemy z czytaniem i rozumieniem tekstu, czepiajac sie wkolko wyrazu "tobom" uzytego w powyzszym arcie. Radze zapoznac sie co to jest taki " znaczek, i kiedy go stosujemy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka