Gość: Normalny Polak Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 18:28 W Opolu TVP się wygłupiła a w Sopocie głupotę powtórzyła! Zabrakło tylko tradycyjnego końcowego napisu: "Ten probram powstał z Państwa abonamentu. Dziękujemy." A my, Polacy dziękujemy TVP za te żenująco beznadziejne spektakle telewizyjne! PO ma rację - rozgodzić te prymitywy na cztery strony świata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ....... Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.chello.pl 09.08.08, 19:05 ZAPOMNIELISCIE TAM BYŁA JESZCZE KASIA NOVA , która była zdecydowanie najlepsza!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grali1 Re: Sopot (K)it Festiwal 09.08.08, 19:37 Sopocianie, jak możecie dopuścić do swego miasta takie obcichy?!?!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wit Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.ch.uj.edu.pl 09.08.08, 20:03 @destin: nikt kazać nie oglądał, ale tylko tak sobie mogłem wyrobić własne zdanie. zresztą nie oglądałem od kilku lat. Jak widać nie poprawiło się. Dobre pytanie dlaczego Sopot zgadza się w ogóle na to? Niech przekażą to jakiemuś normalnemu organizatorowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 20:53 ku.. nova Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.mmpnet207.tnp.pl 09.08.08, 21:05 NAJLEPSZY FESTIWAL BEDZIE W TVN, TAM BEDĄ PRAWDZIWE GWIAZDY BUHAHAHAHAHAHAHAH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CIENIAS Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.retsat1.com.pl 09.08.08, 21:22 Cieńko,bardzo cieniutko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 21:26 oj tam, doda wygrała bo taki był poziom a poziom dody nie jest zły. być może jak ta dziewczynka robi się coraz większa to czuje ,że musi zacząć zmieniać styl bycia. jak nic głupiego nie zrobi to się w tym biznesie będzie trzymać ile zechce. no i fajna dupa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prestidigitator Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.chello.pl 09.08.08, 22:07 dowiedzcie się czegoś na temat piszącego ten artykuł...... Kim jest,co robił, co osiągnął, jak wygląda.... zaręczam , że umrzecie ze śmiechu drodzy czytelnicy.... Narazie nie podam nazwiska tego frustrata..... biedaczek... buahahha Odpowiedz Link Zgłoś
sknerus87 Re: Sopot (K)it Festiwal 09.08.08, 22:24 Dąbrowska wcale nie odbiegała od wszystkich tych wykonawców. Nie wiem dlaczego utrwaliło się twierdzenie, że jeśli ona sama pisze teksty i muzykę i takie tam, to już jest to och i ach. Wycie i zawodzenie wcale mi się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matołku Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.chello.pl 09.08.08, 22:40 ciota która mysle, że potrafi pisać, drwi z tych którzy myślą ,że potrafią śpiewać.... brak słów Różnica jest tak , że oni bez ciebie przeżyją, a ty bez nich zdechniesz z głodu, ponieważ nie bedziesz miał o czym "pisać". Nie kąsaj więc ręki która cię karmi hipokryto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyz Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.olsztyn.mm.pl 09.08.08, 22:48 Jestem załamany.... Jesli to ma być festival hitów to ja jestem Palikot... Co to jest kto wybierał zespoły... do tego "HIT"-u? Wiem ze umowy na takie coś podpisuje sie min 2-4 m-ce przed koncertem ale... szkoda gadac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.08, 10:46 "tobom", gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w. Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.08, 12:27 Ania Dąbrowska jest zajebista!!!!!!!! Piękny głos, własne kompozycje i teksty... i ten uśmiech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.inowroclaw.mm.pl 10.08.08, 13:46 Dąbrowska to jeden z nielicznych wysokich poziomów polskiej sceny muzycznej!!! ps. do autora tekstu: wyraz "tobom" napisany został w ten sposób celowo?? bo jesli nie to...żenada Odpowiedz Link Zgłoś
kolor42 Re: Sopot (K)it Festiwal 10.08.08, 14:36 Lepiej wydac ta kase na retransmisje z San Remo!!!Bedzie taniej i duzo lepsza jakosc!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.chello.pl 10.08.08, 14:55 i po co sie tak spinacie ? 90% z was i tak nie placi abonamentu, 90 % z was i tak slucha to codziennie w radiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fil Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.marsoft.net 10.08.08, 14:56 KOMERCJA !! Nie mamy juz niezależnej muzyki .. Tylko kilku hiphopowców, oraz nieliczni kompozytorzy i mało znani rockowcy tworzą coś dla samego tworzenia, z pasji. Dla mnie hitem lata jest O.S.T.R - Jestem tylko dzieckiem rmx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.08, 18:53 nie wiem co tam robiła Ania Dąbrowska i dlaczego zgodziła się brać udział w tej żenadzie roku.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madmax Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.08, 09:38 Sopot Shit Festival. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martwa Re: Sopot (K)it Festiwal IP: 62.148.79.* 11.08.08, 09:48 Ich Troje w grnie gwiazd???! Powinni być w kategorii (kiepskiej) muzyki dance. Przecież teraz siętak lansują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ham i prostak Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.abad.pl 11.08.08, 09:51 a dla mnie hitem lata jest track "Prophecy" z ostatniego albumu Nostradamus grupy Judas Priest haha! Wali w zęby!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: music Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 09:57 Prowadzący-od Kamela,Rykarson i ta wysoka,z urodą tatara-baba-chłop-dno.nędza,żenada,tępy dowcip dla prostaków,o kreacjach nie wspominając Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLciu Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 10:06 Ania D. wcale nie była LEPSZA! PLAYBACK hahaha. WSTYD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tami Re: Sopot (K)it Festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 10:11 lol @ pytania z cyklu "co tam robila dabrowska?" jak to co - kase trzepala Manager rzecze dziecko musisz sie pokazac w TV, bo sprzedaz plyt nieidzie, zaproszen na koncerty malo, no i tvp sypnie kasa za wystep. No i dziecko sie zgodzilo, albo i nic do powiedzenia nie mialo. ciekawe ilu z Waszy pr0 offowych wykonawcow, gdyby tylko dostalo propozycje wystapienia na tym festiwalu, polecialo by tam jak na skrzydlach. Zapewne wiekszosc, a ze wizerunek upada, ze sie ludzie smieja i wytykaja... kij z tym... kasa kasa kasa!!! Jak to pewien podstarzaly pan spiewal swego czasu: "wszyscy artysci to prostytutki" p.s. - do debili co to maja problemy z czytaniem i rozumieniem tekstu, czepiajac sie wkolko wyrazu "tobom" uzytego w powyzszym arcie. Radze zapoznac sie co to jest taki " znaczek, i kiedy go stosujemy. Odpowiedz Link Zgłoś