paula81729 05.12.08, 18:45 Witam chciałam się zapytać czy znacie może jakieś wesołe skoczne piosenki chorwackie proszę o tytuły Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nana Re: Piosenki chorwackie IP: *.chello.pl 06.12.08, 00:03 a czy musza byc koniecznie chorwackie? i co masz na mysli skoczne? czy zwykly pop, czy bardziej chodzi ci o turbo folk? z popu polecam Nine Badric. ona akurat jest chorwatka. z Dino Merlinem (bośniak) zaspiewala calkiem fajna pios. "ti si mene" a co do turbo folku to jest zatrzesienie: Indira, Seka Aleksic, Jelena Karleusa- to akurat sa serbki, Zeljko Joksimovic- serb, Darko Filipovic, etc. etc. wpisz sobie w youtube turbo folk a ci wyskoczy tego masa. a jak moglam zapomniec o Cecy . To akurat ci podalam serbska muzyke, ale powiem ci szczerze, ze ja sie nie bardzo lapie kto jest kto i tak w sumie to jeden jezyk. ps. Calkiem fajna piosenka w stylu reggae jest "for je nasa jamajka" Nie wiem co masz na mysli skoczne, jakbys mogla okreslic, to bylabym wdzieczna cos moze bym ci podpowiedziala. PS2 jakby ktos mial Ekaterina Velika(EKV) bylabym wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Piosenki chorwackie IP: *.xdsl.centertel.pl 07.12.08, 07:00 Co potrzebujesz od EKV? Wynyl,CD,kasety czy zwykłe MP3 starczą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: Piosenki chorwackie IP: *.chello.pl 07.12.08, 14:42 moze byc mp3 jak masz bylabym wdzieczna. ankh82@o2.pl a jaki masz winyl? tzn. jaki album? Odpowiedz Link Zgłoś