ihopeyouwilllikeme 01.12.03, 16:44 Od dziś każdy będzie mógł umieścić tutaj dowolny ranking, byle tylko o tematyce muzycznej ))) Zaczynam oczywiście ja: 5 ULUBIONYCH WCIELEŃ BONO: 1. McPhisto 2. Alton Dalton 3. The Fly 4. The Fool 5. Włodzimierz I. Lenin ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tegosław Re: KLUB MIŁOŚNIKÓW RANKINGÓW Forum Muzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.03, 18:02 5 ulubionych zup. Moje typy: 1.ogórkowa 2.grochówka (nie mylić z fasolową!) 3.jagodowa 4.barszcz czerwony (mniam,mniam...) 5.szczawiowa (ten wiejski smak....) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: KLUB MIŁOŚNIKÓW RANKINGÓW Forum Muzyka 01.12.03, 20:32 Gość portalu: tegosław napisał(a): > 5 ulubionych zup. Moje typy: > 1.ogórkowa > 2.grochówka (nie mylić z fasolową!) > 3.jagodowa > 4.barszcz czerwony (mniam,mniam...) > 5.szczawiowa (ten wiejski smak....) > jagodowa??to lepiej juz pomidorowa wpisac) no i gdzie jest zurek??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otherside Re: KLUB MIŁOŚNIKÓW RANKINGÓW Forum Muzyka IP: *.aster.pl / *.acn.pl 01.12.03, 19:25 5 największych wielbicieli rankingów: 1.vulture 2.vulture 3.vulture 4.vulture 5.vulture Odpowiedz Link Zgłoś