Gość: aretha5 Re: coldplay IP: *.pai.net.pl 18.12.03, 01:19 nie ppotrafię wyjaśnić mojej choroby -objawy kompletne uzależnienie słuchania tej grupy od trzech lat bez przerwy i z dnia na dzień staję się bardziej chora Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: coldplay 18.12.03, 09:59 Gość portalu: aretha5 napisał(a): > nie ppotrafię wyjaśnić mojej choroby -objawy kompletne uzależnienie słuchania > tej grupy od trzech lat bez przerwy i z dnia na dzień staję się bardziej chora A robisz im juz ołtarzyki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aretha5 Re: coldplay IP: *.pai.net.pl 18.12.03, 19:57 wiesz nie należę do fetyszystów i ta choroba nie ewoluuje w takim kierunku jedynie płytę Parachutes musiałam wymienic bo zbyt często była używana i niestety odtwarzacz zaczął wymiękać.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiorus Re: coldplay IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.12.03, 20:48 milo slyszec,ze jest tu ktos oprocz mnie, kto ma podobne objawy)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pride26 Re: coldplay 18.12.03, 10:35 hej - jesli jest tak jak piszesz to mam dla ćiebie wyjątkową okazję. Jestem w posiadaniu baaaardzo ciekawego singielka Coldplay i chętnie się zamienię - zainteresowana ? napisz : pride26@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: coldplay 18.12.03, 20:36 Gość portalu: aretha5 napisał(a): > nie ppotrafię wyjaśnić mojej choroby -objawy kompletne uzależnienie słuchania > tej grupy od trzech lat bez przerwy i z dnia na dzień staję się bardziej chora Ta choroba ma straszliwe skutki; można umrzeć z nudów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: coldplay IP: *.acn.waw.pl 18.12.03, 20:47 vulture napisał: > Ta choroba ma straszliwe skutki; można umrzeć z nudów. Lepiej z nudów niż pękać z nadęcia tak jak niektóre zadufane osobniki na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: coldplay 18.12.03, 21:00 Gość portalu: x napisał(a): > Lepiej z nudów niż pękać z nadęcia tak jak niektóre zadufane osobniki na tym fo > rum Lepiej się podpisać stałym nickiem jak niektóre osobniki na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
westpoint Re: coldplay 18.12.03, 20:48 vulture napisał: > Ta choroba ma straszliwe skutki; można umrzeć z nudów. A więc słuchasz bo chcesz umrzeć? Nie słuchaj jak Ci się nie podoba... Arethcie5 się podoba i nie tylko jej, ja też bardzo lubię tą grupę. Aretha trzymaj się! Na pocieszenie powiem, że też mam chorobę ale na inną grupę Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vulture stękanie przy pianinie 18.12.03, 20:50 westpoint napisała: > A więc słuchasz bo chcesz umrzeć? Nie, ale jak jeszcze posłucham to koniec może być bliższy niż przewiduję. Odpowiedz Link Zgłoś
westpoint Proszę posłuchaj...... 18.12.03, 20:52 To posłuchaj przynajmniej będzie mniej nudziarzy o jednego na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
vulture a ja ci zrobię na złość i nie posłucham :-P 18.12.03, 20:56 westpoint napisała: > To posłuchaj przynajmniej będzie mniej nudziarzy o jednego na tym forum Dla samej przyjemności czytania postów jednej z bardziej interesujących forumowiczek. Odpowiedz Link Zgłoś
westpoint Nie tylko mnie zrobisz nazłość......:-P 18.12.03, 21:00 vulture napisał: > Dla samej przyjemności czytania postów jednej z bardziej interesujących > forumowiczek. Dobra dobra nie ściemniaj... I lepiej już idź słuchać bo czekamy aż znikniesz ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
vulture "na złość" pisze się osobno 18.12.03, 21:02 westpoint napisała: > Dobra dobra nie ściemniaj... > I lepiej już idź słuchać bo czekamy aż znikniesz ;-D Niestety, rozczaruję cię. Rzeczywiście ściemniałem, ale nie posłucham. Odpowiedz Link Zgłoś
westpoint ojeju "na złość" pisze sie osobno - straszne...;-P 18.12.03, 21:09 Szkoda, że nie posłuchasz bo naprawdę byłoby wszystkim lżej bez twoich nudziarskich komentarzy. Ale ty znowu napiszesz, że chcesz zrobić wszystkim NA ZŁOŚĆ... To powodzenia w dalszym wkurzaniu ludzi, ale wiesz co, mnie to już nie rusza ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
vulture ojeju ja polska język olać nie umieć fak 18.12.03, 21:12 westpoint napisała: > Ale ty znowu napiszesz, że chcesz zrobić wszystkim NA ZŁOŚĆ... > To powodzenia w dalszym wkurzaniu ludzi, ale wiesz co, mnie to już nie rusza Wiem, a odpisałaś mi dlatego, żeby mi to pokazać. Odpowiedz Link Zgłoś
aretha5 Re: coldplay 19.12.03, 02:18 westpoint napisała: > vulture napisał: > > Ta choroba ma straszliwe skutki; można umrzeć z nudów. > > A więc słuchasz bo chcesz umrzeć? Nie słuchaj jak Ci się nie podoba... > Arethcie5 się podoba i nie tylko jej, ja też bardzo lubię tą grupę. > Aretha trzymaj się! mam pytanie co to za grupa?Pozdrawiam > Na pocieszenie powiem, że też mam chorobę ale na inną grupę > > > Pozdrawiam > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANKAra Re: coldplay IP: 81.18.207.* 18.12.03, 21:08 Idź słuchac, wracaj szybko i sie nie przejmu7j, bo co niektóre osobniki się nie znają... 'Odwagi!' Odpowiedz Link Zgłoś
aretha5 Re: coldplay 19.12.03, 02:16 właściwie to jest oczywiste , że nie będzie nigdy takiego zespołu , takiej osoby , dzieła sztuki,książki , filmu , sztuki teatralnej która powali wszystkich jednocześnie z taką samą siłą rażenia.Ale czy tak naprawdę to miałoby sens.....nie sądzę.Ja uwielbiam nudne i smutne utwory( nie tylko)i właśnie one napędzają mnie pozytywną energią .Nie wnikam jakie działanie ma Coldplay na inne osoby- dla mnie tworzą muzykę o perfekcyjnym gitarowym brzmieniu z charyzmatycznym głosem wokalisty i chwała im za to.Pozdrawiam forumowiczów Odpowiedz Link Zgłoś