porcupine 03.01.04, 23:19 widzieliście, że może przyjadą- 10 maja, tuż przed maturą. genialnie. jak dla mnie powinno się zakazać zapraszania zespołów wtedy kiedy są pisemne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miecio4 Re: Sigur Ros w Polsce? 03.01.04, 23:26 porcupine napisała: > widzieliście, że może przyjadą- 10 maja, tuż przed maturą. genialnie. jak dla > mnie powinno się zakazać zapraszania zespołów wtedy kiedy są pisemne Ech myślałem ze może w tym roku uda mi się pchnąć maturę ale widze że i tym razem nic z tego nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
nierymek Re: Sigur Ros w Polsce? 04.01.04, 01:34 pchnąć mature to nieładnie brzmi Odpowiedz Link Zgłoś
pytajnick Re: Sigur Ros w Polsce? 04.01.04, 21:52 pierwszy raz się cieszę że maturę mam już za sobą (tzn. że już jestem tak "stary", nie żebym chciał pisać jeszcze raz Sigur w polsce, czy to nie było marzenie wielu z nas w wątku "czego chcielibyśmy w 2004?" marzenia się spełniają? exodus ----------------------------------------- signify - lista dyskusyjna porcupine tree groups.yahoo.com/group/signify Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack9 Re: Sigur Ros w Polsce? IP: *.stansat.pl 04.01.04, 22:57 pytajnick napisał: > Sigur w polsce, czy to nie było marzenie wielu z nas w wątku "czego > chcielibyśmy w 2004?" > > marzenia się spełniają? > exodus Oj ...tak...jak jeszcze usłysze że przyjadą Silver mt zion albo Godspeed you black emperor ( Lisa Gerrard też ma być ) to pomyslę że to jakieś czary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesiek Re: Sigur Ros w Polsce? IP: 195.205.139.* 07.01.04, 09:29 Silver Mt. Zion mają być w Berlinie w lutym. Wybiera się ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: nie 10 maja IP: *.man.polbox.pl 05.01.04, 11:43 Nie przyjadą 10 maja, lecz w innym zbliżonym terminie. Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: nie 10 maja 05.01.04, 15:47 Gość portalu: greg napisał(a): > Nie przyjadą 10 maja, lecz w innym zbliżonym terminie. Ooooo to dobrze. Może pchnę jednak tą maturę. Odpowiedz Link Zgłoś