Gość: ki70 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.11, 14:04 Mam wielką prośbę jeżeli ktoś był w hotelu Garden Of Eden to bardzo bym prosiła o opinie . Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kokolino322 Re: Garden of Eden 26.05.13, 20:45 Hotel wspaniały, położony nad samą plażą. pełno jest tam egzotycznych roslin, pokoje były schludne, wysprzątane, obsługa bardzo miła, baseny wspaniałe, jedzenie bardzo smaczne. Byłam tam z agencji turystycznej www.extra-wakacje.p i bardzo mile wspominam pobyt w Bułgarii, hotel polecam jak najbardziej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Garden of Eden IP: *.152.151.54.dsl.dynamic.t-mobile.pl 28.05.13, 13:04 Jeżeli mogę zapytać, jedziesz do hotelu, czy np. do apartamentów, które są wynajmowane przez Anglików. Byłem tam 2 lata temu właśnie w takim apartamencie wynajmowanym, super sprawa, 2 tarasy, 2 łazienki, klima , pełen wypas. Na obiekcie kilka basenów, restauracje, sklep, dyskoteka i bary przy basenach, korty, boisko. Dwu a nawet chyba trzypoziomowy parking podziemny na samochód, oszklona winda do plaży. Faktycznie sporo roślinności, obiekt codziennie sprzątany. Do hotelu chodziłem korzystać z internetu, było wi-fi. Plaża niezbyt duża bo przypisana do hotelu ale nam w zupełności wystarczała, za leżaki się płaciło, my mieliśmy swoje. Idąc wprawo od plaży przez górkę można dojść do dużej plaży miejskiej z barami, boiskiem itp. Do miasta, gdzie chodziliśmy na obiady około 15-20 min spacerkiem Odpowiedz Link Zgłoś