Dodaj do ulubionych

Bułgaria samochodem 20 czerwca

IP: *.devs.futuro.pl 03.06.11, 07:46
Planujemy wyjazd samochodem 20 czerwca z Rzeszowa przez Słowację, Węgry i Rumunię. W planach znalezienie jakiejś fajnej, taniej kwatery w okolicach wiekszej miejscowości (tak by spokój był ale też blisko do miejsc z koncentracją turystów - myslimy o Obzor, Carewo, Sw. Wlas a może nawet okolice Sozopolu. Jedziemy 2+1 (my mamy w okolicach 40 lat i syn dwunasolatek). Byłoby miło jak znajdziemy kogoś o podobnych planach.
Obserwuj wątek
    • Gość: jalu Re: Bułgaria samochodem 20 czerwca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.11, 23:15
      my wyjeżdżamy do Bułgarii 25 czerwca samochodem (2+2 ,,dziewczynki" 15,17) wybieramy się do Tsareva -okol. Sozopola na 9 dni z opcją + 3 dni Istambuł lub przedłużenia w Bułgarii do 12 dni, Poszukujemy drugiej rodziny - może byłoby raźniej, ( jalu62@op.pl )
      pozdrawiam
      Janusz
      • Gość: lesiomar Re: Bułgaria samochodem 20 czerwca IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.11, 21:45
        ja niestety jestem zdeterminowany terminem, wyjeżdżamy 20 czerwca bo 4 lipca musęe już być w robocie :(
        podzr
        Mariusz
    • Gość: Janusz Re: Bułgaria samochodem 20 czerwca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.11, 22:21
      25 czerwca wyjeżdżam z Tarnowa do Bułgarii samochodem (2+2 ) wybieramy się do Tsareva -okol. Sozopola na 9 dni z opcją + 3 dni Istambuł (ew. Grecja) lub przedłużenia w Bułgarii do 12 dni,
      Poszukujemy drugiej rodziny - może byłoby raźniej, mogę zrobić rezerwację noclegu w Serbii.
      pozdrawiam
      Janusz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka