bienias.m 29.05.12, 08:45 Wyjeżdzam 8 czerwcu do Bułgarii i martwie się pogodą, bo jak narazie to jest dosyć chłodno jak na ten rejon, czy ktoś również wybiera się w czerwcu na wczasy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mulines Re: pogoda w czerwcu 29.05.12, 09:41 Dziś w Słonecznym Brzegu 25 stopni. Ja jadę 4 czerwca i nastawiam się na dobrą pogodę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenzi Re: pogoda w czerwcu IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.12, 16:48 Pogoda bedzie rewelka !!! Jedziemy 4 czerwca do SB -okolice.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: pogoda w czerwcu IP: *.strefanet.pl 29.05.12, 18:34 ja bym się bał - rok temu przez cały tydzień końcem czerwca padało - ZERO słońca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: pogoda w czerwcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.12, 19:41 kto wybiera Bułgarie w czerwcu ? poczytaj trochę forum Odpowiedz Link Zgłoś
mulines Re: pogoda w czerwcu 29.05.12, 19:44 Byłam dwa lata temu w czerwcu (od 10) i było bardzo gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mareczek07 Re: pogoda w czerwcu IP: *.AM.osi.pl 29.05.12, 21:23 Ja byłem w tamtym roku 5.06 do 20.06 i była pogoda bardzo fajna Odpowiedz Link Zgłoś
kasia2511 Re: pogoda w czerwcu 29.05.12, 21:52 my lecimy od 17 też mnie martwi ta pogoda mam nadzieję że nie będzie tak jak u nas nad morzem ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: pogoda w czerwcu IP: *.warszawa.mm.pl 29.05.12, 22:52 My również lecimy 8 czerwca. W zeszłym roku też byliśmy w tym terminie. Przez dwa tygodnie było pół dnia pochmurnego i deszczowego ale i tak był to ciepły dzień. Przez cały pobyt było ok. 30 stopni. W tym roku liczę na podobną pogodę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serducho Re: pogoda w czerwcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.12, 11:04 ja z rodzinką wylatujemy 10 czerwca do SB i wierze ze pogoda bedzie. Jak czytam niektore opinie to włos mi sie jezy bo Polak wiecznie narzeka. A juz najbardziej przechwałki typu kto wybiera Bułgarie w czerwcu albo za ta cene. Ludzie niech kazdy wybiera sobie czas, miejsce wakacji jakie chce. A majac na uwadze anomalie pogodowe na swiecie, moze sie okazac ze w Egipcie nagle moze byc zimniej niz w Polsce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blizna25 Re: pogoda w czerwcu IP: *.dynamic.mm.pl 03.06.12, 13:52 ja z mężem również lecę 8 czerwca z Warszawy lot 6:30 , mam nadzieję że będzie 30 stopni !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: pogoda w czerwcu IP: *.dynamic.mm.pl 03.06.12, 16:54 My lecimy tym samym lotem. Sprawdzałam pogodę i nie jest źle. Prognoza na pierwszy tydzień naszego pobytu to 25-26 stopni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agi-p Re: pogoda w czerwcu IP: *.xdsl.centertel.pl 04.06.12, 07:49 Musi być pogoda i koniec :) My lecimy 8 czerwca z Katowic . Czekałam na te wczasy i jestem optymistycznie nastawiona . To pierwsze wczasy z Naszą roczną córcią :) Ktoś wybrał hotel Kotva ??? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenzi Re: pogoda w czerwcu IP: *.r-link.pl 18.06.12, 20:43 Bylam od 4 czerwca 2 tygodnie POGODA MARZENIE CALY CZAS SLONCE I ANI JEDNEJ CHMURKI !!!! BYLO CUDNIE !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aslema17.1 Re: pogoda w czerwcu 19.06.12, 18:23 Ja byłam od 6 do 14 czerwca. POTWIERDZAM :) > Bylam od 4 czerwca 2 tygodnie POGODA MARZENIE CALY CZAS SLONCE I ANI JEDNEJ CHM > URKI !!!! BYLO CUDNIE !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mulines Re: pogoda w czerwcu 20.06.12, 09:15 Ja również byłam od 4.o6 do 18.06 w SB pogoda rewelacyjna. Opalona na maksa. Morze cieplutkie, powyżej 22 stopni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majolatanie Re: pogoda w czerwcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.12, 21:37 Zapraszamy na stronke www.majolatanie.pl latanie za grosze. Znajdziesz tanie połaczenia lotnicze, promocyjne wycieczki last minute. Dla ludzi interesujących sie podróżami powstaje powoli galeria z podrózy naszych użytkowników oraz relacji do poczytania. Jeżeli jesteś zainteresowany tą kategorią to zaprszam na majolatanie latanie za grosze do zaglądniecia, polubienia. Oczywiscie jeżeli chcesz dodac swoja relacje albo swoje zdjęcia z podrózy, wypadu, to jest to mile widziane. Wszytstkie informacjie znajdziecie na stronce www.majolatanie.pl Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
mooniique_07 Re: pogoda w czerwcu 29.04.17, 15:45 Wylatujemy 4go czerwca. Również myślę o pogodzie,ale jestem pozytywnie nastawiona 😊 Odpowiedz Link Zgłoś