Dodaj do ulubionych

Puk,puk-potrzebuję pomocy

11.01.13, 15:11
Witam
Potrzebuje Państwa pomocy...
W drugiej połowie lipca wybieramy się na urlop do Bułgarii -właściwie pierwszy raz do tego kraju i jakoś nie mogę się przestawić i odnaleźć ( kilka lat z rzędu jeździliśmy do Chorwacji )
Problem mój dotyczy wynajęcia apartamentu ,domku letniskowego-zwał jak zwał dla 12 osób (6 dorosłych i 6 dzieci)
Chciałabym uniknąć typowych kurortów-bo póki co dzieci jeszcze nie imprezujące a rodzice już tak nie balangujący :-)
Bardzo proszę o jakąś podpowiedź odnośnie miasta (może być w najdalszych zakątkach Bułgarii ) bądź też konkretnego namiaru na domek dla większej ilość osób
Byłoby mi łatwiej kontaktować się mając coś poleconego -mimo , że tutaj się nie znamy :-)
-----
P.S może być też na 8 osób...rezerwując i kontaktując się z właścicielem może udałoby się coś dodatkowego znaleźć
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Lenzi Re: Puk,puk-potrzebuję pomocy IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.13, 16:28
      Wystarczy poszperac w Forum i jest mnostwo adresow prywatnych apartamentow.Ja w tym roku jade do Obzoru ,w 2012 bylam w Svetym Vlasie /mala miejscowosc typowo turystyczna/.Przestrzegam przed Slonecznym Brzegiem /normalny kolchoz ludz na ludziu/Ja jezdze do hotelu i dobrze nam to sie kalkuluje.Dobrych wyborow !!!!!!
    • trypel Re: Puk,puk-potrzebuję pomocy 11.01.13, 17:25
      tu masz do wynajecia wille - 4 sypialnie, 4 łazienki, salon, prywatny basen, wybrzeże klifowe (widok z basenu na morze), plaża należy do ośrodka, transport w cenie, na dole na plazy bar.
      Do Balczika 10 minut jazdy, na Kaliakre 25 min
      www.lighthousegolfresort.com/
    • Gość: ir-ed Puk,puk- pomoc IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.13, 17:58
      ania19771 napisała:
      ...Problem mój dotyczy wynajęcia apartamentu ,domku letniskowego-zwał jak zwał dla
      12 osób(6 dorosłych i 6 dzieci)
      Chciałabym uniknąć typowych kurortów-bo póki co dzieci jeszcze nie imprezujące
      a rodzice już tak nie balangujący :-)

W tym rejonie jeszcze jest cisza i spokojnie.

Kamchia < polecam > plaża
      "Obklikaj" poniżej napisu (Check also) i inne

...dojazd < zerknij
      • trypel Re: Puk,puk- pomoc 11.01.13, 18:09
        tylko pamiętaj że naprzeciwko pokazanemu w linku hotelu od 2 lat działa największy rosyjski ośrodek kolonijny należący do merostwa Moskwy.
        Plusem jest najdłuzsza plaża ciągnąca się w lewo od Kamcziji na jakies 2 km (do klifów - potem plaża nudystów od lat) a w prawo od Kamcziji jakies 10-12 km aż do Szkorpiłowców. Czyli kawałek pustej plaży można znaleźć łatwo, tylko w ośrodku hałas i gwar.

No i jeszcze jedno - to najbardziej zakomarzony ośrodek na wybrzeżu. Rzeka Kamczija płynie wolno, dookoła leśno-wodny mikroklimat i komary mordercy :)
    • irra_56 Re: Puk,puk-potrzebuję pomocy 11.01.13, 19:58

August 14, 2012 - 09:56 PM
      monika monika.maciocha5@wp.pl

Witam
      Wróciliśmy od pani Reny niedawno , bo 13.08. 2012 r.
      Zajmowaliśmy pokój 3 osobowy i domek na 4 osoby.
      www.villa-reny.com/
      Byliśmy z dziećmi ,( 5 11 lat), nie nudzili się wcale , latali po działce z innymi dziećmi, a jak im było mało mogły spokojnie pójść się pobawić na wesołe miasteczko , które było widać z tarasu na dachu domu.
      Widok przepiękny, bo ztarasu widać morze.
      Kwaterę polecam wszystkim którzy lubia dobre warunki,bliskść do morza i fajne towarzystwo. :)
      Atmosfera jest fajna, warunki super, do morza 50 m. Taras ogólnodostępny na dachu ze stolikami na którym można zjeść śniadanie, obiad lub kolację, z którego widać morzę i na którym można robić integracyjne imprezy :). Pani Rena ciągle roześmiana i w sytuacjach choroby też udziela pomocy :), Pani Kalinka ( czyli Biedronka po polsku) dba o czystość,już od godz. 7 zmywa nawet parapety i zmienia ręczniki.
      Jest czysto i schludnie.
      Dowodem na że kwatera jest sprawdzona jest fakt , że większość , która tu odpoczywa to ludzie którzy wracają, ceniący sobie spokój, bliskość do plaży i fajne towarzycho i nie eksperymentujący oraz goście z polecenia.
      Ja napewno będę polecać kwaterę znajomym, mając nadzieję że jeszcze spotkam się z uśmiechniętą P. Reną, Kalinką i Mają.

Pozdrawiamy was serdecznie
      z Lublina.
      Monika z rodziną

ania19771 napisała:

> Witam
      > Potrzebuje Państwa pomocy...
      > W drugiej połowie lipca wybieramy się na urlop do Bułgarii -właściwie pierwszy
      > raz do tego kraju i jakoś nie mogę się przestawić i odnaleźć ( kilka lat z rzęd
      > u jeździliśmy do Chorwacji )
      > Problem mój dotyczy wynajęcia apartamentu ,domku letniskowego-zwał jak zwał dla
      > 12 osób (6 dorosłych i 6 dzieci)
      > Chciałabym uniknąć typowych kurortów-bo póki co dzieci jeszcze nie imprezujące
      > a rodzice już tak nie balangujący :-)
      > Bardzo proszę o jakąś podpowiedź odnośnie miasta (może być w najdalszych zakątk
      > ach Bułgarii ) bądź też konkretnego namiaru na domek dla większej ilość osób
      > Byłoby mi łatwiej kontaktować się mając coś poleconego -mimo , że tutaj się nie
      > znamy :-)
      > -----
      > P.S może być też na 8 osób...rezerwując i kontaktując się z właścicielem może u
      > dałoby się coś dodatkowego znaleźć
      > Z góry dziękuję i pozdrawiam
    • ania19771 Dziękuję 15.01.13, 19:38
      Dziękuję serdecznie
      Oczywiście zabieram się za wertowanie forum , zapewne coś znajdę cennego ;-)
      Hoteliki /wille fantastyczne ale nie sprecyzowałam swojego pytania dokładnie-bardziej interesowałyby nas domki-apartamenty obfite w pokoje -nie koniecznie aż tak luksusowe /raczej chodzi o spanie i wieczorne posiedzenie -niekoniecznie w pokoju :-)
      Nie mniej jednak dziękuję za informacje odnośnie miast .
      Będę mieć jeszcze do Państwa jedna prośbę -ale to pewnie jak już określimy miejsce urlopu...chodzi o zobaczenie czegoś ciekawego,innego ..nie wyobrażam sobie 10 dni totalnego lenistwa :-) czym niektórych zadziwiam ale cóż
      Pozdrawiam
      Anna

Jeszcze raz dziękuję
      • Gość: mops Re: Dziękuję IP: *.dynamic.chello.pl 16.01.13, 15:36
        jeśli ma to być mała, spokojna miejscowość gdzie zdecydowaną większość stanowią kwatery prywatne to polecam szukanie w Sinemorcu, Ahtopolu, Tsarevie, Rezovie.
        Jeśli chodzi o atrakcje to polecam nabycie przewodnika - sprawdza się:>
    • Gość: Kristalina Re: Puk,puk-potrzebuję pomocy IP: *.pools.arcor-ip.net 17.01.13, 23:05
      Witam Pania,
      Przeczytalam Pani prosbe i teraz pisze do Pani w sprawie apartamentow.
      Jestem wlascicielka apartamentu do wynajecia nad Morzem Czarnym w Bulgarii- dom znajduje sie w miejscowosci Pomorie, niedaleko od miasta okregowego Burgas.
      Ja i moi kolezanki wynajmujemy apartamenty w zaleznosci od tego, kto jakiego apartamentu szuka.
      jesli Pani ma interes, to wtedy wysle wiecej info.
      Moj adres mailowy: wczasy@abv.bg
      pozdrawiam
      Kristalina Karagyosova
    • Gość: krisi Re: Puk,puk-potrzebuję pomocy IP: *.pools.arcor-ip.net 17.01.13, 23:09
      Witam Pania,
      Przeczytalam Pani prosbe i teraz pisze do Pani w sprawie apartamentow.
      Jestem wlascicielka apartamentu do wynajecia nad Morzem Czarnym w Bulgarii- dom znajduje sie w miejscowosci Pomorie, niedaleko od miasta okregowego Burgas.
      Ja i moi kolezanki wynajmujemy apartamenty w zaleznosci od tego, kto jakiego apartamentu szuka.
      jesli Pani ma interes, to wtedy wysle wiecej info.
      Moj adres mailowy: wczasy@abv.bg
      pozdrawiam
      Kristalina Karagyosova
    • Gość: bubchinka Re: Puk,puk-potrzebuję pomocy IP: *.spectrumnet.bg 18.01.13, 12:20
      www.urlopbg.com/pl/villa-bon-ton-o14.html
      Jest to badzo zadbany domek, blizko plaży. Kurort Lozenec to ulubione miejsce Bułgaró, nie jest tak tłoczno jak w dużych kurortach, cudowne plaże

www.urlopbg.com/pl/lozenec-p60.html
      Serwis turystyczny to polki, która mieszka w Bułgarii, zna się na tym, polecam:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka