Dodaj do ulubionych

Rainbow Tours

02.07.13, 09:49
Mam pytanie czy ktoś jechał z tym biurem podróży bo SB ?,chodzi mi o to ze powrót mamy zaplanowany na godz. 1:30 w nocy do Katowic z dwójką dzieci , gdzie pewnie pokój trzeba będzie zwolnić do 12:00 w południe , potem cały dzień mamy siedzieć na walizkach w holu, czy ktoś tak miał i czy ta godzina powrotu się zmieniła ??.
Edyta
Obserwuj wątek
    • Gość: FanBG Re: Rainbow Tours IP: *.centertel.pl 02.07.13, 12:23
      To jest norma z biurami podróży. Mniej płacą dzięki takim godzinom za samolot :) Często przylatuje się na wieczór i traci cały dzionek :)

Dlatego warto jeździć autem. Paliwo to koszt około 1200 zł (w zależności od tego ile auto spali) w 2 strony + 300 zł za winiety + 600 zł za 2 noclegi w Rumunii (Ibis 3* około 150 zł za dobę)

Wystarczy skalkulować wycieczkę z dojazdem własnym w stosunku do takiej z samolotem i ocenić co się komu bardziej opłaca.
    • Gość: Babynka Re: Rainbow Tours Bułgaria IP: *.static.akk.net.pl 02.07.13, 13:26
      Witam,
      Ja równiez lecę z Katowic do Bułgarii(Varna) z biurem R.T z tym,że mam hotel w miejscowości Obzor.
      raz już miałam tak późno wylot do domu, ale jakoś ten czas przeleciał do wyjazdu. Walizki zostawiliśmy w pomieszczeniu i korzystaliśmy jeszczez uroków i wypoczynku oraz kąpieli.
      Godziny wylotów raczej się nie zmnienią,chyba że jakies warunki nie zalezne od nas i biur.
      Napewno będzie dobrze:)
      Z tym biurem byłam już 2 razy,jest ok:)

• Gość: tunia32 Re: Rainbow Tours Bułgaria IP: *.182.96.181.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.07.13, 23:01
        ja mialam to samo z neckermannem, zminilam kierunek na taki gdzie wylot jest o norlanej porze- za doplata ale trudno, lece z dzieckiem i koczowanie calonocne odpadalo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka