Dodaj do ulubionych

Paradise Beach

IP: *.legionowodom.pl 20.12.13, 23:36
To co zaczynamy :) Ja już zarezerwowałem. Wylot 11.08.2014 z Wawy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Luezi Re: Paradise Beach IP: *.adsl.inetia.pl 26.12.13, 19:06
      Bylam i polecam fajnie mozna wypoczac owszem na uboczu ale gwar w zasiegu kilku km./przystanki busow kolo hoteli/ W hotelu tez mozna niezle sie pobawic....Zalezy co kto lubi... Wspaniala plaza,morze czyste,cieple i jest pieknie .Hotel pieknie polozony !!!!!
      • Gość: agatha Re: Paradise Beach IP: *.204.97.171.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.12.13, 23:49
        daleko od cywilizacji, do deptakow kawiarni trzeba jechac autobusem/autem, z dziecmi jak najbardziej/bez dzieci tylko dla ludzi o silnych nerwach lub dlagluchych-wrzaski placze ryki krzyki darcia niemowlat/dzieci -kazda rodzina ma conajmniej 1 pocieche a wiele3-4 -masakra.wieksozsc rosjan.
    • megamis7 Re: Paradise Beach 31.12.13, 11:05
      Hotel fajny,ładnie położony,dla osób z dziećmi polecam.
    • Gość: gość Re: Paradise Beach IP: 91.229.22.* 21.01.14, 08:54
      Wspaniały wybór.Trochę na uboczu, ale za to ładna i hotelowa plaża nie tak zatłoczona jak w centrum Słonecznego Brzegu, leżaki, materace i ręczniki w cenie.Dobre jedzenie, napoje, lody przez cały dzień w hotelowym barze.Do miasta chwila drogi autobusem.Jak ktoś lubi to można się wybrać na długi spacer plażą.Moje dwa tygodnie zleciały bardzo szybko i mile wspominam pobyt.
    • Gość: Sawik Re: Paradise Beach IP: *.dynamic.chello.pl 09.02.14, 09:28
      Ja zarezerwowałem wylot od 29.08.2014, bez dzieci 50+
      • Gość: Wisnia79 Re: Paradise Beach IP: *.legionowodom.pl 09.02.14, 13:55
        Opowiem po powrocie, jak było :)
      • Gość: gość Re: Paradise Beach IP: *.dynamic.vectranet.pl 09.02.14, 15:32
        Wieczorki trochę chłodniejsze, długie rękawy się przydadzą, woda w basenach już chłodna, morze idealne.
    • antenelles Re: Paradise Beach 27.02.14, 14:56
      Nie wiem jak we wcześniejszych latach, ale w tym roku ten hotel będzie hotelem klubowym :). Wszystkie animacje w języku polskim i większość pokoi została wykupiona przez Sun &Fun co za tym idzie będzie większość polaków.

Ja mam wylot z Katowic 26 czerwca - na dwa tygodnie
      • Gość: krzysiek Re: Paradise Beach IP: 92.109.147.* 22.03.14, 12:23
        Witam to widze że będziesz mieć wylot 3 dni po mnie z Katowic do tego samego hotelu.A na ile urlop? i czy jest coś ciekawego w okolicy ?:>
        • Gość: gosc Re: Paradise Beach IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.14, 16:08
          Pustkowie z 2 hotelami obok siebie .....Ceasar Beach i Paradise .....przystanek busowy kolo hotelu ..... Imprezowo to jest w Slonecznym Brzegu ...ale tam to juz przesada ..tlum...wrzawa ...halas od rana do wieczora .W Paradisie jest mozliwosc wyciszenia ...
        • antenelles Re: Paradise Beach 22.03.14, 20:30
          2014-06-26 - 2014-07-10
          :) może jakiś kontakt? Czy coś. Zawsze raźniej bedzie

• Gość: wisnia79 Re: Paradise Beach IP: 46.77.124.* 23.03.14, 01:35
            Hej hej a kiedy się wybierasz?
            • Gość: wisnia_79 Re: Paradise Beach IP: *.legionowodom.pl 07.04.14, 21:03
              Kto jeszcze w tym terminie?
              • Gość: Edyta Re: Paradise Beach IP: *.68.80.22.ostrow80.tnp.pl 03.05.14, 10:16
                My planujemy tygodniowy pobyt 10-17 sierpnia. Jedziemy samochodem z Tarnowa. Wybiera się ktoś w tym terminie?
                • Gość: wisnia_79 Re: Paradise Beach IP: 5.172.252.* 03.05.14, 16:57
                  Hej. My 11-21 sierpnia samolot z Warszawy. Do zobaczenia 😊
                  • Gość: Edyta Re: Paradise Beach IP: *.116.193.215.debica193.tnp.pl 14.05.14, 12:50
                    Wiśnia, z jaką ekipą jedziesz? Ja z partnerem i naszą 6-letnią córka. :-)
                    • antenelles Re: Paradise Beach 14.05.14, 15:28
                      Wyjazd zagranice na wakacje tylko na tydzień?? ...Smiesza mnie tacy ludzie... Marnotrawstwo kasy. 300zl wiecej na osobe i jest 2 tygodnie...
                      • Gość: Edyta Re: Paradise Beach IP: *.68.76.36.brzesko76.tnp.pl 15.05.14, 20:31
                        Tak się składa że nie każdy może dostać 2 tygodnie urlopu...
                    • Gość: wisnia_79 Re: Paradise Beach IP: *.legionowodom.pl 14.05.14, 19:09
                      Hej hej, Ja z żoną i 10-cio letnim synem :))
          • Gość: ESTERA Re: Paradise Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.14, 18:26
            KTO WYLATUJE 16 06 2014?
      • kisiu90 Re: Paradise Beach 01.06.14, 23:48
        Witam ja mam wylot z Katowic 23.06 osoby chętne do spotkania prosze o kontakt pod nr tel +48 791 811 655
        • kisiu90 Re: Paradise Beach 06.06.14, 14:25
          Wylot z Katowic do Burgas dnia 23.06 godzina 11.00 jeśli nic się nie zmieni :) !!!
      • Gość: sylwka Re: Paradise Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.14, 15:42
        Animacje w tym hotelu ma Sun&Fun i Neckermann. Ja lecę z Sun&Fun, ciekawa jestem bardzo tych pokoi familijnych z widokiem na morze. Nie wiecie może czy rzeczywiście te pokoje z Sun&Fun są na parterze, czytałam takie opinie. Podobno wtedy widok na morze zasłaniaja krzaki i pokoje te nie są zaciekawe. Może ktoś był i wie co i jak?
        • antenelles Re: Paradise Beach 23.06.14, 16:06
          jak morze Ci zasłaniają krzaki to możesz składać reklamacje

Ja mam w umowie z widokiem na morze i nie dam sobie wcisnąć pokoju na parterze
          • Gość: sylwka Re: Paradise Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.14, 20:31
            Ja też mam w umowie pokój z widokiem na morze i mam nadzieję, że przyznają nam taki jaki ma być. Boję sie tylko, że z powodu natłoku gości będą dawac co popadnie i reklamacja tu za duzo nie da :( Ale nie ma sie co stresowac do przodu, musimy byc dobrej myśli :)
            • antenelles Re: Paradise Beach 23.06.14, 21:07
              Kiedy wylatujesz? bo ja za 3 dni ;> początek sezonu wiec mam nadzieje, że już hotel nie bedzie przepełniony ludźmi
              • Gość: sylwka Re: Paradise Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.14, 21:15
                no teraz napewno jeszcze bedzie wybór, byłam też przed sezonem 2 lata temu w Egipcie i też mielismy super pokój, a wszyscy, którzy przylecieli już po tygodniu, czyli wtedy gdy rozpoczęły się wakacje w Polsce było już gorzej i głównie niektórzy Niemcy burzyli sie, że pokój nie taki itd. Ja do Paradise Beach lecę dopiero w sierpniu i wtedy może być już różnie z pokojami.
                Jak przylecicie to zaraz zdaj relację co i jak :) Jestem bardzo ciekawa tego hotelu, poniewaz nasłuchałam się tylu róznych opinii o Bułgarii, że az sie boję ;) A wybór tego hotelu to był spontan mojego męża, kliknął rezerwację no i co zrobić, musi być fajnie :)
                • kisiu90 Re: Paradise Beach 04.07.14, 16:37
                  Ja wczoraj zakończyłem niestety wczasy w tym Hotelu :(
                  Hotel jest dobry jedzenie bardzo dobre !
                  Animatorki z Sun & Fun Polki rewelacyjne :)
                  Jedynym minusem jest to że spokojny hotel i wszędzie dosyć daleko !
                  Ale na prawdę polecam dla rodzin z dziećmi !!!
                  • Gość: sylwka Re: Paradise Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.14, 19:40
                    A możesz napisać jak z pokojami, z jakiego biura podróży byliście? Ja lece 7.08 z Sun&Fun i ciekawa jestem jak wzgledy organizacyjne z tym biurem podrózy i zakwaterowanie wygląda. :)
                    Co do organizacji to nie liczę na cuda, bo bylismy już z Wezyrem i tez nikt nie dbał o to jaki pokój dostaniemy, a spotkania głównie odbywały się na zasadzie kupcie wycieczkę. Ale chciałabym wiedzieć jakie pokoje przyznawane są klientom z Sun&Fun w tym hotelu, czy od razu się wykłócić o pokój na piętrze, czy, a nuż się uda :)
                    • kisiu90 Re: Paradise Beach 06.07.14, 20:50
                      Ja jechałem tak jak ty przez Sun&fun i mi sie podobało,pokoje nie były złe.
                      Bardzo fajne animatorki Weronika,Dominika i Ola potrafią rozbawićdo łez, prosze je pozdrowić od ekipy z Piekar :)
                      Jeśli jedziesz z dziećmi to będą zachwycone !!!
                      • kisiu90 Re: Paradise Beach 06.07.14, 20:54
                        A pokoje najlepiej na 9 piętrze ja miałem i nie narzkałem.
                        Podobno na dolnych piętrach nie za ciekawie , ludzie mówili że robale są w pokojach jak sie drzwi nie zamyka ale ile w tym prawdy to nie wiem ja miałem czysto i bez robali :)
                        Pozdrawiam i życze miłego wypoczynku :)

• Gość: sylwka Re: Paradise Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.14, 21:22
                          To super, dziękuję bardzo za odpowiedź. Lecę z dzieciakami, a hotel właśnie podoba mi się ze względu na to, że plaża zaraz przy nim no i animacje po polsku, tak więc mam nadzieję, że bedzie fajnie. A jak było z przyznaniem pokoju, poprosiłeś o ten na wyzszym piętrze czy sami przyznali? Nie chciałabym własnie dostać ten na parterze, bo to co ludzie piszą to nie za bardzo chciałabym w nim mieszkać. Robaki z krzaków mnie nie przerażają, ale jak ma być wilgoć, to przy mojej alergii nie za ciekawie będzie. Napisz, jesli oczywiście bedziesz mieć chwilkę, jak opieka rezydenta z Sun&Fun na lotnisku i przy rezerwacji.
                          • kisiu90 Re: Paradise Beach 12.07.14, 17:48
                            Wystarczy zapytać przy recepcji albo zagadać z rezydentem :)

• Gość: sylwka Re: Paradise Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.14, 19:17
                              aha, no to zobaczymy jak to będzie. Napewno zapytam w recepcji, a jak się nie uda to wtedy będe negocjować z rezydentem ;)
    • Gość: gość Re: Paradise Beach IP: 91.229.22.* 15.07.14, 11:28
      Ja byłam z Sun&7Fun pokój 2-osobowy z widokiem na morze bez dopłaty.
      • Gość: syl Re: Paradise Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.14, 15:49

i jak ci sie podobało?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka