Dodaj do ulubionych

Pokój w Obzorze

IP: *.zabrze.vectranet.pl 16.01.14, 09:13
Proszę Was bardzo o informacje na temat pokoju z łazienką w Obzorze u gospodarzy, u których w swoim czasie byliście. Myślę o odrobinie zieleni, życzliwych właścicielach, pokoju bez klimatyzacji, z trzema łóżkami, standarcie zwykłym lecz nie przygnębiającym.
Osobiście zobaczyłem kilka pokoi w różnych domach lecz muszę przyznać, iż takie jednorazowe spojrzenie nie przekonuje do wyboru. Odniosłem wrażenie, iż dominują kwatery o małej powierzchni, domy budowane z myślą o upchaniu jak największej ilości malutkich pokoików. Nie dziwię się temu oczywiście bo wynajmowanie to jedyny realny zarobek większości mieszkańców Obzoru.
Chętnie odpowiem wzamian wszelkimi informacjami interesującymi dla wybierających się w najbliższym sezonie.
Obserwuj wątek
    • Gość: wojmak Re: Pokój w Obzorze IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.14, 19:38
      Mam namiar jedziemy tam już drugi raz. Jest fajnie, tanio i gospodarz miły. Z tego co wiem jeszcze ma miejsca a rozmawiałem z nim nie dalej jak wczoraj. Napisz czy jesteś zainteresowany a odpowiem Ci dokładniej, a poza tym napisz jaki termin Cię interesuje. Pozdrawiam
      • Gość: Mack Re: Pokój w Obzorze IP: *.zabrze.vectranet.pl 13.05.14, 06:59
        Ucieszył mnie Twój post. Nie spodziewałem się już wiadomości na ten temat. Jestem zainteresowany. Mam już wprawdzie zaklepany pokój lecz będzie potrzebny dodatkowo mały pokój dla jednej osoby. Ciekaw jestem szczegółów. Napisz pod adresem maciej.kanski@gazeta.pl
        • Gość: Mack Re: Pokój w Obzorze IP: *.zabrze.vectranet.pl 13.05.14, 07:36
          Wojmak, w Obzorze stawiam dobre piwo.
        • Gość: wojmak Re: Pokój w Obzorze IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.14, 19:52
          Myślę że najlepiej byłoby pogadać osobiście bo piszeszże będziesz w tym samym czasie co my, a teraz że Ci potrzeba dla syna w innym okresie. Nie ma sprawy zawsze mogę tam zadzwonić i pogadać. Jak chcesz pogadać podaję skype`a - wojmak. Możemy pogadać do woli nie narażając nikogo na koszty. Jak będziesz zainteresowany to mogę Ci na maila przesłać kilka fotek z pobytu.
          Pozdrawiam.
          PS Zielono z okna jest, widok na morze w dole też, i piękne zachody i wschody słońca z tarasu można zobaczyć.
          • Gość: Mack Re: Pokój w Obzorze IP: *.zabrze.vectranet.pl 16.05.14, 20:28
            Nie możemy pogadać do woli nie narażając nikogo na koszty Panie Wojciechu. Jeśli dobrze trafiłem w imię to fajnie a jeśli chybiłem to przepraszam. Na forum mają prawo pisać ludzie tacy jak ja, którzy skype'a nie używają, może dlatego iż urodzili się wtedy gdy zabawki robiono z drewna. Ale dość żartów, serdecznie proszę o zdjęcia, z których oczywiście interesuje mnie wygląd domu, natomiast miasteczko znam. Z Pana opisu wynika, myślę, że dom znajduje się w górnej części czyli powyżej ulicy Sławiańskiej, na stoku krańca Płaniny. Znam ten rejon, mieszkałem tam, obecnie obok plaży. Z terminami nie ma pomyłki ale o tym napiszę po otrzymaniu zdjęć, będę po prostu znał adres. Myślę, że wypijemy piwo w Studen Kladenec a może będziecie mieli ochotę na ruszenie się np. do Białej z pieszym powrotem wzdłuż plaży i postojami, odpoczynkiem przy piwie ze dwa razy. To trochę męczące ale bardzo atrakcyjne.
            Z poważaniem Maciej
          • Gość: Mack Re: Pokój w Obzorze IP: *.zabrze.vectranet.pl 16.05.14, 22:35
            Zgadując typuję: ulitsa Dunav.
      • Gość: Mack Re: Pokój w Obzorze IP: *.zabrze.vectranet.pl 16.05.14, 13:17
        Wojmak. Zawiesiłeś mnie w stanie oczekiwania. Będziemy w tym samym czasie. Czekam na wieści. Z ukłonami.
      • Gość: Krzysiek Re: Pokój w Obzorze IP: *.legionowodom.pl 27.05.14, 17:15
        Witam
        Ponieważ jak rozumiem, jeździł Pan kilka razy do Obzor, małe pytanko o nocleg-jeżeli podróż przebiegała przez Rumunię. Jeżeli mógłbym nawiązać kontakt, to adres do mnie kbk3@interia.pl
        Pozdrawiam
        Krzysiek
        • Gość: Mack Re: Pokój w Obzorze IP: *.zabrze.vectranet.pl 27.05.14, 20:30
          Krzysiek. Oczywiście tak, tyle tylko że dawniej były to przejazdy autobusem różnymi trasami przez Rumunię czyli przez Sibiu i skrótem, przełajem przez wioski obok Bukaresztu do Giurgiu, przez centrum Bukaresztu obok pałacu Ceausescu, przez Tirgu Jiu i Craiova, przez Żelazne Wrota i Calafat a także przez Suboticę, Beograd, Nis. Teraz, w ostatnich latach, jednak Wizzair'em.
          Korzystaliśmy z knajpki w Rumunii, zdarzył się nam też przypadek bliski noclegowi, zepsuł się autokar i w okolicach Mako czyli blisko granicy Hu/Ro zainstalowaliśmy się w niezłych domkach turystycznych. Po kilku godzinach zamieszania pojechaliśmy jednak dalej do Polski.
          Zatem nie przydam w sprawie noclegu wczasie podróży, natomiast w innej kwestii będzie może lepiej.
    • Gość: Bubchinka Re: Pokój w Obzorze IP: *.btc-net.bg 13.05.14, 18:00
      Witam,
      jestem Polka i mieszkam w BG. Zajmuję się turystyką, mam swój serwis www.urlopbg.com. Zajmuję się też kwaterami. Planuję w niedzielę pojechać do Obzoru aby zrobić zdjęcia nowych obiektów na sezon 2014. Mogę cos dla was poszukać, wysłać wam zdjęcia i klip video. Jeżeli jesteście zainteresowani, proszę wysłać wiecej szczegółów na info@urlopbg.com. Jaki termin, ile noclegów, ile osób, mniej więcej budzet +/-. Pozdrawiam, Sylwia
      • Gość: Mack Re: Pokój w Obzorze IP: *.zabrze.vectranet.pl 13.05.14, 20:25
        Pani Sylwio, dziękuję, korespondowaliśmy już. Oferta komercyjna, droga, skierowana ku zasobnym portfelom. Tak zwany budżet w moim wydaniu nie wytrzymuje porównań z oczekiwaniami. Szukam tańszych rozwiązań, których jest dużo. Z ukłonami Mack.
        • Gość: wojmak Re: Pokój w Obzorze IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.14, 15:33
          Odpowiem wieczorem bo teraz nie ma mnie w domu. Myślę że dogadamy się. Tak około 19 - 20 będę przy komputerze.Myślę że może by miał własnie mały pokój. Musiałbym zadzwonić doniego ale to dopiero jak ustalimy pewne fakty. Pozdrawiam
          • Gość: Mack Re: Pokój w Obzorze IP: *.zabrze.vectranet.pl 16.05.14, 17:17
            OK. Syn napisał mi, że interesowałby go wstępnie tydzień od 22 VI do 29 VI. Zatem czekam na Twoje pytania pod adresem wcześniej podanym. Z ukłonami.
          • Gość: wojmak Re: Pokój w Obzorze IP: *.play-internet.pl 17.05.14, 10:17
            Ok. Moze lepiej pogadac osobiscie np skype lub telefoniczznie moj skype to: wojmak bede po 18 przy komputerze lub nr tel. 698331643. My
            sle ze da sie zalatwic Jak sie dogadamy to moge wyslac Ci kilka fotek z zeszlego roku
            • Gość: Mack Re: Pokój w Obzorze IP: *.zabrze.vectranet.pl 17.05.14, 10:54
              Na temat skype'a pisałem już obszernie do Ciebie wczoraj i wyjaśniłem jego brak. Proszę przeczytaj. Wspomniałem też o innych sprawach z sugestią prowadzenia korespondencji bilateralnej. Dziękuję za telefon, ja powstrzymuję się od dzwonienia, może tu rolę gra jakieś skrępowanie. W każdym razie mam subiektywne poczucie, iż łatwiej nam będzie przełamać nieufność pisząc. Oczywiście numer będzie bardzo przydatny gdy przyjedziesz do miasteczka.
              Miłej pracy.
              • Gość: wojmak Re: Pokój w Obzorze IP: *.play-internet.pl 17.05.14, 12:36
                Ok w porzadku. Napisz wiec dokladnie od kiedy do kiedy potrzebujesz ten pokoj i na ile osob to zadzwonie do wlasciciela i sie dowiem i ewentualnie zarezerwuje tylko musi to byc pewniak bo mialby do mnie pretensje jakby mu ktos nie dopisal i suszylby mi leb przez caly moj pobyt. A jezeli idzie o moj telefon tam na miejscy to z zasady mam wylaczony tylko wlaczam wieczorem sprawdzic czy ktos nie dzwonil po roku pracy po prostu wypoczywam i jestem jak najdalej od wszystkiego. Napewno byloby fajnie wieczorem spotkac sie z kims wypic piwko pogadac bo zawsze jezdzimy sami. Nikt z naszych znajomych ani rodziny nie ma takiej zylki wloczegi jak my i z zasady podrozujemy we dwoje. A jezdzimy naprawde b.duzo gdzie sie da tak po Polsce jak i po swiecie. Jak tylko mamy wolny dzien i jest pogoda to od razu kombinujemy gdzieby tu wyjechac i co zwiedzic. Ano taka juz natura. Dlatego jazda do Bulgarii tyle kilometrow bardzo nas cieszy bo zawsze zobaczymy cos nowego i zwiedzic cos mozna innego. Takie z nas niespokojne duchy a w sumie to mamy juz ponad 100 lat. Pozdrawiam i sorry za nieskladne pisanie ale pisze w pracy i na telefonie. A Twoj poprzedi tekst nie dotarl na forum ten o skypie dlstego go nie czytalem . Moj mail : wojmak8@gmail.com
    • Gość: expertour@wp.pl Re: Pokój w Obzorze IP: 5.174.107.* 27.05.14, 19:05
      Napisz na expertour@wp.pl i mamy dla Ciebie pobyt w hotelu ERMA w Złotych Piaskach za 5 Euro za dobę za osobę ze śniadaniem. Polecenie hotelu wg portalu niemieckiego 94,4%, ocena łączna 4,8 w skali do 6. Polecam wszystko na TIP TOP.
      • Gość: Mack Re: Pokój w Obzorze IP: *.zabrze.vectranet.pl 27.05.14, 20:47
        expertour. Naprawdę bardzo dziękuję ale to ponad moje wyobrażenie. Nie spotkałem się nigdy z ofertą hotelu za 5 Euro i szczerze pisząc nie polecam nikomu by to próbował sprawdzić. Prowokacja z nadmierną przesadą. 5 Euro kosztuje śniadanie w paryskim czy rzymskim hoteliku. A Złote Piaski to równoważnik Sopotu, wprawdzie nie byłem ale sława działa.
        Z ukłonami Mack
        • Gość: expertour@wp.pl Re: Pokój w Obzorze IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.05.14, 14:30
          Dziękuję za ukłon ale to prawda organizator 1-2 FLY. Cena 5 euro za osobę za śniadaniem. Proszę sprawdzić 1-2-fly.com. Pozdrawiam.
          • Gość: Mack Re: Pokój w Obzorze IP: *.zabrze.vectranet.pl 28.05.14, 15:00
            Właściwie to masz rację, wystarczy do 5 dodać 0 i masz koszt 1 noclegu dla 1 osoby. Pozdrawiam. Dobrych interesów.
            • expertour Re: Pokój w Obzorze 28.05.14, 16:20
              Gość portalu: Mack napisał(a):

> Właściwie to masz rację, wystarczy do 5 dodać 0 i masz koszt 1 noclegu dla 1 os
              > oby. Pozdrawiam. Dobrych interesów.
              Nic nie trzeba dodawać oprócz tego, że jest oferta na maj/czerwiec, za 5 euro w lipcu cena wzrasta do 16-17 euro za noc ze śniadaniem, a to też nie dużo. Pozdrawiam
              • Gość: Mack Re: Pokój w Obzorze IP: *.zabrze.vectranet.pl 28.05.14, 17:17
                expertour
                Wczytałem się w niemieckie propozycje, nie znalazłem. Jeśli masz chęć to podaj konkretny link, chętnie przeczytam obie oferty majowo-czerwcowe a skorzystam z jednej z nich w roku przyszłym.
                Z ukłonami Mack.
                • expertour Re: Pokój w Obzorze 29.05.14, 05:42
                  A co do Obzoru, przeczytajhotel.5vorflug.de/booking/5vf3/erde/index.php?KID=740003&zgKennerId=&flugdauer=30025&termin=1401400800&te_g=1&ruecktermin=1409349600&rute_g=1&verpflegung=-1&zimmer=-1&sportmoeglichkeiten=-1&quickf=1&zielgebiets_kenner=333&dauer=-1&personen=25;25;;;;;&anzahl_treffer_seite=30&engine=erde&formular=4&nSTART=3&tt_nb_partuid_rd=29&tt_nb_ttOmnitureClickPath_rd=2|3&&noOfHotels=30&IFF=52046&zielgebiets_kenner=333&detail=termine&showresult=1&startposition_hotel=0&ZBit=&VBit=&extSearchExpanded=1
                • expertour Re: Pokój w Obzorze 29.05.14, 05:46
                  To co podałem to nie są jeszcze najtańsze strony i propozycje. a wy myślicie, że u gospodarza najtaniej.
                  • Gość: Mack Re: Pokój w Obzorze IP: *.zabrze.vectranet.pl 29.05.14, 06:10
                    Fajne, dzięki. Kajam się. Nie wchodzę w szczegóły bo tłumaczenie z niemieckiego jest niepozbawione problemów. Więc bez wiedzy o detalach można to uznać za ciekawą alternatywę. Sam nie mogę skorzystać, jeździmy z wnukiem, uczniem czyli w terminie wakacji szkolnych. Ale w przyszłości.....żeby jeszcze prócz Wizzair'a także Ryanair zaczął loty z Pyrzowic do Burgas czy Warny, to konkurowanie na tym kierunku może spowodowałoby wprowadzenie terminów majowych. Nie wydaje się to możliwe w najbliższych latach, za 5 lat ruch się rozwinie, zbliży się nieco do rynku niemieckiego.
        • Gość: expertour@wp.pl Re: Pokój w Obzorze IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.05.14, 14:32
          A Turcję mam od 2 Euro za osobę/dzień bez wyżywienia.
          • Gość: Mack Re: Pokój w Obzorze IP: *.zabrze.vectranet.pl 29.05.14, 06:24
            expertour
            Mack niedowiarek po pokajaniu prosi Ciebie - wyślij linka do tureckiego hotelu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka