Dodaj do ulubionych

Primorsko KW Laguna

IP: *.dynamic.mm.pl 10.02.14, 20:49
Wybieramy się w sierpniu do KW Laguna w Primorsku z biurem Amida z Bielska-Białej. Czy mógłby ktoś udzielić nam jakiś przydatnych informacji/opinii na temat miasteczka, ośrodka a także samego biura na podstawie własnych doświadczeń? z góry dzięki :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Eugen Re: Primorsko KW Laguna IP: *.dynamic.mm.pl 11.02.14, 18:15
      Witam.

W Lagunie razem z żoną byliśmy w zeszłym roku. Ośrodek super można bardzo dobrze wypocząć, niedaleko plaży, a jeśli ktoś ma przesyt plaży zawsze może poopalać się przy hotelowym basenie, lecz bywa tam tłoczno od dzieci. Jeśli macie opcję z wyżywieniem HB to możecie być spokojni śniadania co prawda monotonne lecz bardzo dobre a co do obiadokolacje to normalnie palce lizać i ilości tyle że nie można wstać od stołu. Bardzo polecam
      • Gość: majka Re: Primorsko KW Laguna IP: *.dynamic.mm.pl 11.02.14, 21:07
        Hej, ja razem z chłopakiem i dwójka znajomych 2 lata temu korzystaliśmy z usług b.p. Amida, nie mamy zastrzeżeń. Podroż bezproblemowo, postoje były co 4 godziny, chyba ze sytuacja tego wymagała, to były częściej. Puszczali filmy w trakcie drogi, pilotka jednak mało opowiadała. Czas podróży to około 25 godzin. Samo Primorsko to super miasteczko, na pewno będziecie zadowoleni, jednak w necie jest już wiele informacji na temat Primorska, więc nie będę sie rozpisywać. My akurat byliśmy zakwaterowani w Katii, znajomi byli w Lagunie i po ich relacjach trochę żałowaliśmy że nie pojechaliśmy tam razem z nimi ;) mieli większą łazienkę niż my w Katii no i klime w pokoju która podczas tych upałów była zbawieniem. Wyżywienie też im smakowało, chociaż na mieście tez można stołować się w dobrej cenie i nie zbankrutować. Pozdrawiam i życzę udanego urlopu ;)
        • Gość: Stachu89 Re: Primorsko KW Laguna IP: *.dynamic.mm.pl 11.02.14, 21:31
          Jeśli chodzi o region Burgas to zdecydowanie lepszy jest Słoneczny Brzeg a nie jakieś małe co dopiero rozwijajace się miasteczka.
          • Gość: Marek Re: Primorsko KW Laguna IP: *.oswiecim.vectranet.pl 15.06.14, 22:08
            Dojazd do Primorska był dla mnie męczarnią. Z tego co zauważyłem autokar (piętrowy) posiadał zamontowane dodatkowe fotele. Przy wzroście 180 nie byłem w stanie siedzieć w nich normalnie, gdyż kolana opierały się o poprzedni fotel. Przy podróży około 1700 km jest to istotny mankament. Sam KW Laguna jest przeciętnego standardu. Pokoje 2 osobowe bardzo małe, "sprzątane" codziennie tj. wytarcie luster, sporadycznie zamiatane i częste wymiany ręczników. Jedzenie HB może być, śniadania dobre lecz monotonne, obiadokolacje OK. Nie można narzekać. Do plaży ok. 15 minut spacerem. Primorsko jest przyjemnym miasteczkiem, ceny porównywalne do naszych.
            Chciałem również w tym roku wraz z znajomymi wyjachać z biurem AMIADA z B-B. , lecz Pani właścicielka okazałą się osobą, której nie zależy na klientach. Stwarzała problemy z możliwością wyboru pokoju (rezerwacja 2013 rok). Właścicielka stwierdziła, że preferuje rodziny z dziećmi i pokój na którym mi zależy jest własnie dla tych rodzin. Po krótkiej dyskusji z właścicielką, która wmawiała mi, że w pokoju, gdzie obok łóżek jest około 0,5-1 metra wolnej przestrzeni można jeszcze wstawić dostawkę dla dziecka stwierdziłem, że wyjadę na wczasy z innym biurem podróży.
            • mhd83 Re: Primorsko KW Laguna 15.06.14, 22:47
              A może lepiej wynająć mieszkanie bezpośrednio od właściciela? Na pewno taniej i pewniej.
              Np.obszerne studio z aneksem kuchennym nad samym morzem za baaardzo atrakcyjną cenę w Słonecznym Brzegu.Gdyby ktoś był zainteresowany, podaję tel.: 606 624 966
            • Gość: tomek Re: Primorsko KW Laguna IP: *.trans.net.pl 16.09.14, 00:07
              Z twojej opinie wynika ze lubisz siedzieć w pokoju to po jakiego h...a jechałem na wczasy żeby w nim siedzieć palant
      • Gość: tomek Re: Primorsko KW Laguna IP: *.trans.net.pl 16.09.14, 00:03
        Potwierdzam te słowa 14 swego września wróciłem i powiem że było idealnie super obsługa super jedzenie
    • Gość: Szyna Re: Primorsko KW Laguna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.14, 12:14
      Witam,

Mam do odsprzedania wczasy w KW Laguna ( www.amida.com.pl/obiekty/7/kompleks_wypoczynkowy_laguna#.UywZCc4objI ): Długość pobytu: 10 nocy, data wyjazdu: 2014-08-12, data przyjazdu: 2014-08-24 pokój DBL (2-osobowy), wyżywienie HB. Zapłaciliśmy pierwszą ratę, po 140 złotych od osoby (280 zł). Cena wczasów w tabeli to 1130 złotych + cena transportu 390 złotych, z tym że za wcześniejsze wykupienie wczasów mieliśmy jeszcze 10% zniżki, także właściwa cena wczasów to 1407 od osoby. Podaję kontakt mailowy, w razie potrzeby podam również numer telefonu.

kontakt: szyna9109@gmail.com
    • Gość: tomek Re: Primorsko KW Laguna IP: *.trans.net.pl 16.09.14, 00:09
      Powiem krótko będziecie zadowoleni w 100%

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka