Dodaj do ulubionych

Resume małe

IP: *.zabrze.vectranet.pl 20.08.14, 17:52
Już po wakacjach 2014, były długie i w miarę ciekawe, o ile mogą być jeszcze takimi w 10-tym wydaniu. Warna, Burgas, Biała, Słoneczny Brzeg, Nesebyr i Obzor jako baza. Warna jakby popada w ruinę, z roku na rok smętniej, jedynie port i wokół odnowa. Dla przeciwwagi w Burgas ciekawiej, ładniej co uznaję za niespodziankę jednak. Nesebyr jak zwykle interesujący jako jednodniowa atrakcja. Słoneczny Brzeg dla mnie to wakacyjne nieporozumienie, nie rozumiem pochwał tego molocha. Ale jestem nietypowy to i nie pojmuję. Mnie służy jedynie tamtejszy dworzec autobusowy. Obzor, gdzie znam każdy zakątek niemal, stał się może i nudny lecz jaka alternatywa? Może Biała, mająca stale rozwijający się potencjał, trudna bez własnego samochodu na miejscu. Dziś miejsce wyjazdów zamożniejszych mieszkańców Sofii, miejscowość zapewnia spokój w kontraście do wrzącego Obzoru, który jak na naszą kieszeń jest OK. Łóżko w pokoju z łazienką 15 leva, pełny obiad + piwo około 10 lv. To jak myślę nieźle lecz warto zapytać co TY sądzisz? Nad Bałtykiem byłem ostatnio w 2009 roku. Obiad w mile wspominanej Miedziance w Chłapowie kosztował 14,50 do 16 zł za zestaw a pokój dla trojga, bez własnej łazienki jednak, 80 zł. Dziś te ceny być może poszybowały, nie wiem jednak jak jest a chętnie bym przeczytał. Może warto zmienić wybrzeże choć na jeden sezon przyszłoroczny?
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka