Dodaj do ulubionych

Bułgaria wrzesień

19.07.16, 08:49
Witam ? wybieramy się do Bułgarii we Wrześniu ( 5 dorosłych osób ) t/z w ciemno ... Zamierzamy sami poszukać kwatery blisko plaży ... Dwadzieścia parę lat temu jeszcze za komuny kilka razy byłem tam zawsze samochodem ( pobyt wykupowałem w kraju w PZMocie - wałczery ) Czy na kwaterach są jakieś informacje typu ? Wolne Pokoje
jak to jest po Bułgarsku ?
Obserwuj wątek
    • x5656 Re: Bułgaria wrzesień 19.07.16, 09:12
      swobodnyj staj
      • klerjeser Re: Bułgaria wrzesień 19.07.16, 11:29
        jak wszędzie w takich miejscach wywieszki będą po niemiecku/angielsku/polsku/czesku, bułgarski to ostatni język, jakiego można byłoby się tam spodziewać :)
        • apuk1980 Re: Bułgaria wrzesień 28.07.16, 15:43
          chyba w kurortach.... w małych miejscowościach to tylko po bułgarsku (Sinemorec, Rezovo, Lozenec) i fakt że dokładnie takie karteczki wiszą jak napisał x5656, przy okazji rozwiałeś moje wątpliwości co to znaczy - myślałem że to oznacza kamping czyli że tu są miejsca dla namiotów.
      • Gość: E 56 Re: Bułgaria wrzesień IP: *.play-internet.pl 05.08.16, 12:19
        Zgadza się tylko bedzie pisane po bułgarsku....cyrylicą
    • Gość: bubchinka Re: Bułgaria wrzesień IP: *.ip.btc-net.bg 29.07.16, 04:48
      zawsze dobrze mieć zarezerwowane wvześniej, to nie jest już jak za komuny... te lepsze są zawsze wcześniej zarezerwowane, a chodzić po domach i się pytac babci, które tylko po bułgarsku rozmawiają, to szkoda waszego czasu...Polecam rezerwować na www.urlopbg.com - komunikacja w jezyku polskim, a pani, która rpbi rezerwacje, mówi biegle po bułgarsku i w razie kłopotu może pomóc czy przetłumaczyć
      • Gość: colin Re: Bułgaria wrzesień IP: *.dynamic.chello.pl 29.07.16, 08:11
        My kupiliśmy w Tui w październiku hotel 4**** wyżywienie hb ,polskie animacje za 600 zł 2+2 .
        Zastanawiamy się tylko czy samolotem czy damy radę autem.
      • Gość: dardar Re: Bułgaria wrzesień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.16, 11:35
        weź babo przestań na każdym kroku zaśmiecać to forum swoim reklamowym spamem
        we wrześniu, podobnie zresztą jak w każdym innym miesiącu bez problemu znajdziecie wolne kwatery, w dobrych cenach i bez żadnych pośredników
    • Gość: Dorota Re: Bułgaria wrzesień IP: *.17-4.cable.virginm.net 05.08.16, 02:32
      Posiadam apartamenty na wynajem w Słonecznym Brzegu w dobrej cenie
      Moj kontakt: +44 7929971989
      Mozna wyslac smsa ( oddzwonię bo mam darmowe minuty )
      Ewentualnie mailowo: dollij@onet.eu
    • grekan Re: Bułgaria wrzesień 05.08.16, 12:26
      ...juz pisalem na ten temat, ale najlepiej jak zarezerwujesz przez booking.com
      2 tygodnie dla pieciu osob to koszt od 1100zl. bez wyzywienia a z HB ok. 3500zl. Taniocha, duzo ofert w dobrych willach i hotelach., samolot do Burgas np. 3-17.09.16 to koszt ok. 650zl./W-wa/, zatem koszt 2tyg. bez wyzywienia ok. 800zl.os./tanie wyzywienie w Bulgarii/ lub ok. 1350zl. z HB/os.
      • Gość: colin Re: Bułgaria wrzesień IP: *.dynamic.chello.pl 05.08.16, 14:17
        No to drogo jak już pisałem z Tui Perla Beach Club z HB 2+3 od 3-10.09 razem 594 zł za cztery osoby.
        Hotel przy plaży z polskimi animacjami dla dzieci .
        • grekan Re: Bułgaria wrzesień 05.08.16, 17:02
          czytaj ze zrozumieniem, chodzi o 2 tygodnie i z przelotem!!!! i dla 5 doroslych osob!!!
          • Gość: colin Re: Bułgaria wrzesień IP: *.dynamic.chello.pl 05.08.16, 19:15
            racja przeoczyłem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka