Dodaj do ulubionych

Hotel Astera Złote Piaski

IP: *.free.aero2.net.pl 19.05.17, 10:23
Witam, wybieram się z rodziną do tego hotelu pod koniec czerwca. Bardzo proszę osoby, które były już w tym hotelu o opinie. Interesuje nas wszystko co dotyczy tego hotelu i otoczenia.
Obserwuj wątek
    • Gość: azazel Re: Hotel Astera Złote Piaski IP: *.mnet.bg 22.05.17, 09:37
      daleko do wody .... fajny basen , czysto i dobre jedzenie ale drinki z wodą .... odrazu sprawdzcie klime w pokoju i jesli nie dziala to zarzadajcie innego pokoju .... bo naprawa trwac bedzie 10 dni....
    • Gość: Maja Re: Hotel Astera Złote Piaski IP: *.free.aero2.net.pl 23.05.17, 13:05
      Witam, ponownie proszę o opinię
    • Gość: Kasik Re: Hotel Astera Złote Piaski IP: *.free.aero2.net.pl 26.05.17, 14:26
      Odpowiedzcie dziewczynie jeżeli ktoś był w tym hotelu
    • Gość: Maja Re: Hotel Astera Złote Piaski IP: *.free.aero2.net.pl 07.06.17, 13:40
      Witam,
      bardzo proszę o opinie.
      • jan003 Re: Hotel Astera Złote Piaski 07.06.17, 13:52
        Gość portalu: Maja napisał(a):

> Witam,
        > bardzo proszę o opinie.

Poczytaj trochę to nic nie kosztuje,w internecie też opinie są tych co byli...
    • Gość: Maja Re: Hotel Astera Złote Piaski IP: *.free.aero2.net.pl 08.06.17, 08:54
      Informacja dla jan003,
      to co jest w internecie to ja już znam. Mnie interesują opinie z maja i czerwca br. Byłeś w tym hotelu to napisz, a jak nie masz nic do powiedzenia to nie zabieraj głosu.
      • danio279 Re: Hotel Astera Złote Piaski 04.03.18, 17:26
        Jakie wrażenia z pobytu?Najbardziej interesuje mnie sprawa klimy,czy w pokoju da się regulować temp. i czy restauracja jest klimatyzowana?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka