Dodaj do ulubionych

Bułgaria Fregata

IP: *.broker.com.pl 23.01.06, 10:41
Jedziemy 2 lipca 2006 do Bułgarii- Fregata z Open Travel, czy ktoś ma jakieś
porady, przestrogi, a może ktoś też tam się wybiera, ruszamy z Katowic
Obserwuj wątek
    • Gość: mała Re: Bułgaria Fregata IP: *.chello.pl 18.02.06, 21:59
      Ja się wybieram ale 8 sierpnia tez do Fregaty i też z Open Travel. Może jak Wy
      wrócicie to powiecie mi co i jak heheok? pozdro;)
      • des4 Re: Bułgaria Fregata 20.02.06, 11:46
        Byliśmy we Fregacie w sierpniu ub. roku. Hotel warty polecenia. O szczegoły
        piszcie na des4@gazeta.pl
    • zepsutewakacje Re: Bułgaria Fregata 24.02.06, 23:05
      Radze uwazac na biuro Open Travel - to oszusci, ktorzy niktore wyjazdy chyba z
      premedytacja ustawiaja na totalne orżnięcie klienta... poszukaj na tym forum,
      sam to przezylem to wiem o czym pisze:(
      • Gość: Madzka Re: Bułgaria Fregata IP: *.3vnet.pl 24.06.06, 22:05
        Czy chodzi o hotel Fregata w Kraniewie?
        Jesli tak, to prosze o jakies opinie na jego temat.
        • Gość: mmeva Re: Bułgaria Fregata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 01:30
          Hotel jest w porządku, opis znajdziesz tu:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=789&w=44166407&a=44199989
          Byłam w zeszłym roku ale z biurem Columbus i mogę go polecić.
        • Gość: Zbożuś Re: Bułgaria Fregata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:25
          Witam..!
          Wczoraj wróciłam z Kraneva i co do hotelu Fregata mam mooocne zastrzeżenia...
          Razem z grupą taneczna wybraliśmy się na konkurs do Kraneva i organizator
          umieścił nas oraz grupę z Rumunii właśnie w tym hotelu. Wszystko było ładnie,
          pięknie dopóki nas z tamtąd nie wyrzucili. Właściciel hotelu zaczął wymyślać, że
          tak bardzo źle się zachowujemy, że nie mamy prawa tam mieszkać. Naszą winą było
          to, że zapychały sie toalety, psuły się gniazdka, zacinały zamki w drzwiach itp.
          4 dnia naszego pobytu w hotelu pewien facet (nie wiem kim był konkretnie, ale
          napewno jednym z pracowników) zaczął krzyczeć na moją opiekunkę, prawie doszło
          do rękoczynów, wyzywał, wyrzucił nasze bagaże na korytarz i kazał się
          natychmiast wynosić. Przed hotelem czekały już na nas 2 busy, które miały nas
          zawieźć do innego hotelu. Nasze nowe miejsce zakwaterowania było całkiem miłe,
          oczywiście nie było takich warunków jak we Fregacie, ale atmosfera była zupełnie
          inna.... o wieeeeele lepsza. W nowym hotelu przyjęli nas bardzo miło, pytali się
          czego potrzebujemy, czy coś donieść lub naprawić. Posiłki jedliśmy w jednej z
          restauracji obok hotelu. Na nasze szczęście właścicielem był facet, który dobrze
          mówił po polski więc nie było problemu z dogadywaniem się. W gorszej sytuacji
          znalazła się grupa z Rumunii... Widziałam zdjęcia hotelu do którego mieli być
          oni przeniesieni i wyglądało to tak strasznie, że nie wiem czy ktokolwiek mógłby
          tam mieszkać. Grupa ta postanowiła wrócić do Fregaty razem z telewizją
          bułgarską. Nie wiem dokładnie co się tam działo ale tak wynegocjowali, że w
          końcu zostali we Fregacie. Po około 2 dniach dowiedzieliśmy się, że na nasze
          miejsca weszła nowa grupa turystów i wyrzucili nas prawdopodobnie dlatego, że na
          tej drugiej grupie zarobili więcej. Po całym tym zajściu absolutnie nikomu nie
          polecam tego hotelu..!! Co z tego, że jest nowy, ma basen i jest pięknie
          urządzony skoro w każdej chwili moga nas z tamtąd wyrzucić. To tyle jeśli chodzi
          o ten "wspaniały" hotel. Mam nadzieje, że nikogo nie spotka to co naszą grupę.

Pozdrawiam
          • Gość: marzena Re: Bułgaria Fregata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 22:41
            Bardzo proszę o kilka słów o Kranevie cz jest co tam robić
    • Gość: jarisek Re: Bułgaria Fregata IP: *.chello.pl 19.07.06, 14:29
      Kasia i Janusz:

Wróciliście już??? możecie coś napisać???
    • dowoz.na.lotnisko.pyrzowice Re: Bułgaria Fregata 30.07.06, 21:10
      Jeśli potrzebujesz dostać się z Katowic lub okolic na lotnisko w
      Pyrzowicach,Balicach lub na Okęcie to napisz do mnie maila-oferuję transport
      samochodem kombi z klimatyzacją, w tygodniu transport możliwy w
      godz.popołudniowych i wieczornych oraz nocnych , w weekendy 24h.Cena
      atrakcyjna-do uzgodnienia w zależności od ilości km.
      W razie zainteresowania proszę o kontakt mailowy:
      dowoz.na.lotnisko.pyrzowicemalpkagazeta.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka