Dodaj do ulubionych

Spectar Palace

IP: 213.17.140.* 27.06.06, 12:25
Czy ktos zna ten hotel? Poprosze o wrazenia z hotelu i okolicy...
Pzdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: qaz Re: Spectar Palace IP: 211.76.98.* / *.proxy.ebix.net.tw 01.07.06, 15:41
      moze jednak ktos... zna? ;)
    • as1973 Re: Spectar Palace 17.07.06, 07:45
      Witam. Byłam w zeszłym roku w hotelu Spectar Palace z biura Open Travel. Hotel
      wygląda tak jak na zdjęciach, pokoje jak sie trafi jedne ładniejsze i większe
      drugie mają nieco gorszy standart ale ogólnie hotel ok. Natomiast jeśli chodzi
      o obsługe to poniżej krytyki ,traktują gości jak zło konieczne. Jedzenie w
      hotelu non stop to samo i bardzo mało. Kierowniczka hotelu stwierdziła że sie
      nie spodziewała ze polacy tak dużo jedzą, a my jedliśmy normalnie to oni
      wydzielali porcje jak dla dzieci. Życze miłego wypoczynku i pozdrawiam. Jeśli
      masz jeszcze jakieś pytania to jestem do dyspozycji
    • ewek1 Re: Spectar Palace 24.02.07, 10:14
      Byłam w tym hotelu w zeszłym roku, tj. 2006. Jak już kroś wcześniej wspomniał,
      jedzenie było mało urozmaicone, ale tu jeszcze nie problem. Najgorsza była
      łazienka - jej standard to poniżej trzech gwiazdek. Stare, zarzybione i brudne
      kafelki. Hotel przy bardzo ruchliwej ulicy. W tyle hotelu okrągły basen, ale
      bardzo mały. Na zdjęciach wyglądał na dużo większy. Sprzątaczka sprzątała byle
      jak. Byliśmy bardzo niezadowoleni, ale biuro Open Travel już splajtowało, więc
      z reklamacjami daliśmy sobie spokój. Jeśli łazienki nie zostaną generalnie
      odremontowane, to nie radzę tam jechać.Wiem, że ta osoba,która prosiła o opinię
      już z niej nie skorzysta, ale może inne osoby, które zechcą jechać w tym roku,
      wezmą to pod uwagę.
      Swoją opinię wyraziłam na stronie www.wakacje.pl, ale jej nie wydrukowali -
      czyżby bali się negatywnych opinii??
    • Gość: gem71 Re: Spectar Palace IP: 91.192.58.* 24.02.07, 18:24
      Witam, ja równiez byłem w zeszłym roku z Openem,moje subiektywne opinie sa nast
      epujące, hotel wygląda tak jak na forderach, pokoje sa zróznicowane, ale jest to
      poziom trzech gwiazdek (porównując kilka innych wyjazdów zagranicznych),
      łazienki faktycznie jak sie kąpiesz to woda na całej podłodze, ale to taka
      "moda" w Bułgarii - brak zasłonek, Hotel kameralny, jedzenie mało urozmaicone,
      ale tak jest w wiekszości nieduzych hoteli. Obok jest aqua park, do plaży trzeba
      przejśc kawałek (15 minut spacerkiem z dzieckiem. Hotel lezy na końcu
      miejscowowści ale do centrum pare minut, mieliścmy okna na basen dlatego nie
      wiemy czy z uliocy dobiegaja hałasy, klima działała ok. Poza tym w hoteliku jest
      restracja z barem gdzie mozna za nieduże pieniądze usiąśc wieczorem na drinka
      czy piwko. W centrum mnóstwo ludzi knajpy radzej zawalone na full. Podsumowując
      hotel był wart wydanych pieniędzy, okolica OK, 2 plaże, ogólnie Bułgaria jest
      fajna, w tym roku tez lecimy ale do Nesseberu, jakby co to pytajcie, kilka
      opinii jest równiez na forum wakacje.pl, pozdrawiam
      • rafal761 Re: Spectar Palace 12.03.07, 12:57
        byłem w tamtym roku, ogólnie w porządku tylko rzeczywiście te łazienki
        tragiczne i to sprzątanie, zamiatanie smieci z jednego kąta w drugi. Ja na
        obsługe nie narzekam, co do posiłków to rzeczywiscie śniadania zawsze to samo,
        ale obiadokolacje były naprawdę dobre, zawsze braliśmy ze dwie dokładki i nigdy
        niczego nie brakowało. Tak jak wspomniałem, ogólnie Ok, ale w sumie drugi raz
        już tam się nie wybieram. A samo Primorsko jest bardzo fajne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka