Gość: qaz IP: 213.17.140.* 27.06.06, 12:25 Czy ktos zna ten hotel? Poprosze o wrazenia z hotelu i okolicy... Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qaz Re: Spectar Palace IP: 211.76.98.* / *.proxy.ebix.net.tw 01.07.06, 15:41 moze jednak ktos... zna? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
as1973 Re: Spectar Palace 17.07.06, 07:45 Witam. Byłam w zeszłym roku w hotelu Spectar Palace z biura Open Travel. Hotel wygląda tak jak na zdjęciach, pokoje jak sie trafi jedne ładniejsze i większe drugie mają nieco gorszy standart ale ogólnie hotel ok. Natomiast jeśli chodzi o obsługe to poniżej krytyki ,traktują gości jak zło konieczne. Jedzenie w hotelu non stop to samo i bardzo mało. Kierowniczka hotelu stwierdziła że sie nie spodziewała ze polacy tak dużo jedzą, a my jedliśmy normalnie to oni wydzielali porcje jak dla dzieci. Życze miłego wypoczynku i pozdrawiam. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania to jestem do dyspozycji Odpowiedz Link Zgłoś
ewek1 Re: Spectar Palace 24.02.07, 10:14 Byłam w tym hotelu w zeszłym roku, tj. 2006. Jak już kroś wcześniej wspomniał, jedzenie było mało urozmaicone, ale tu jeszcze nie problem. Najgorsza była łazienka - jej standard to poniżej trzech gwiazdek. Stare, zarzybione i brudne kafelki. Hotel przy bardzo ruchliwej ulicy. W tyle hotelu okrągły basen, ale bardzo mały. Na zdjęciach wyglądał na dużo większy. Sprzątaczka sprzątała byle jak. Byliśmy bardzo niezadowoleni, ale biuro Open Travel już splajtowało, więc z reklamacjami daliśmy sobie spokój. Jeśli łazienki nie zostaną generalnie odremontowane, to nie radzę tam jechać.Wiem, że ta osoba,która prosiła o opinię już z niej nie skorzysta, ale może inne osoby, które zechcą jechać w tym roku, wezmą to pod uwagę. Swoją opinię wyraziłam na stronie www.wakacje.pl, ale jej nie wydrukowali - czyżby bali się negatywnych opinii?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gem71 Re: Spectar Palace IP: 91.192.58.* 24.02.07, 18:24 Witam, ja równiez byłem w zeszłym roku z Openem,moje subiektywne opinie sa nast epujące, hotel wygląda tak jak na forderach, pokoje sa zróznicowane, ale jest to poziom trzech gwiazdek (porównując kilka innych wyjazdów zagranicznych), łazienki faktycznie jak sie kąpiesz to woda na całej podłodze, ale to taka "moda" w Bułgarii - brak zasłonek, Hotel kameralny, jedzenie mało urozmaicone, ale tak jest w wiekszości nieduzych hoteli. Obok jest aqua park, do plaży trzeba przejśc kawałek (15 minut spacerkiem z dzieckiem. Hotel lezy na końcu miejscowowści ale do centrum pare minut, mieliścmy okna na basen dlatego nie wiemy czy z uliocy dobiegaja hałasy, klima działała ok. Poza tym w hoteliku jest restracja z barem gdzie mozna za nieduże pieniądze usiąśc wieczorem na drinka czy piwko. W centrum mnóstwo ludzi knajpy radzej zawalone na full. Podsumowując hotel był wart wydanych pieniędzy, okolica OK, 2 plaże, ogólnie Bułgaria jest fajna, w tym roku tez lecimy ale do Nesseberu, jakby co to pytajcie, kilka opinii jest równiez na forum wakacje.pl, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rafal761 Re: Spectar Palace 12.03.07, 12:57 byłem w tamtym roku, ogólnie w porządku tylko rzeczywiście te łazienki tragiczne i to sprzątanie, zamiatanie smieci z jednego kąta w drugi. Ja na obsługe nie narzekam, co do posiłków to rzeczywiscie śniadania zawsze to samo, ale obiadokolacje były naprawdę dobre, zawsze braliśmy ze dwie dokładki i nigdy niczego nie brakowało. Tak jak wspomniałem, ogólnie Ok, ale w sumie drugi raz już tam się nie wybieram. A samo Primorsko jest bardzo fajne. Odpowiedz Link Zgłoś