Gość: IwoNy1 IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 10.07.06, 09:43 Ja wybieram się do tego hotelu 27,07,06 czy ktoś był w tym hotelu i może mi coś napisać na temat warunków mieszkania w tym hotelu i o okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pepe Re: Hotel Czernomore IP: *.elarnet.pl / 193.238.180.* 10.07.06, 11:06 hej, ja bylam w zeszlym roku w czernomore (w sw. wlazie) - hotlik malutki, kameralny, my mieszkalismy w pokoju bez widoku na morze, relatywnie niewielkim, ale przytulnym - wydaje mi sie, ze niektore byly wieksze. grunt, ze bylo czysto. a i urzadzony jest juz tak nowoczesnie, nie widac komuny w rozkwicie:) jedyny problem byl ze sniadaniami - schodzilismy tak pod koniec i czseto juz wielu produktow nie bylo. wystarczylo jednak, aby pewien dosc impulsywny wczasowicz glosno zagrozil, ze jeszcze jeden raz i umiesci opinie o nich w necie etc etc i od razu poszorowali do sklepu po swieze pomidory:) wiesz, zalezy kto co lubi - ogolnie polecam ten hotel, bo nie jest molochowaty. co do basenu - jest maly, ja akurat jezdze nad morze, aby siedziec na plazy, wiec mi nie przeszkadzalo:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IwoNy1 Re: Hotel Czernomore IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 10.07.06, 11:34 Dzięki za informacje pepe ,ale mam jeszcze jedno pytanie czy w pokojach dwuosobowych było WC ,wszędzie w katalogach piszą że pokój jest z prysznicem ale nic nie wspominają o WC ,a mój mąż lubi mieć swój kibelek hihi, pozdrawiam Iwony1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Hotel Czernomore IP: *.elarnet.pl / 193.238.180.* 12.07.06, 15:44 pewnie! :) bez kibelka byloby strasznie. aczkolwiek w kazdym hotelu w bulgarii, w jakim bylam (czyli az 2...) prysznic wyglada tak, ze jest po prostu bateria na scianie - nie ma takiej kabiny - wszystko sie wiec leje po lazience, ale juz po kilku dniach nabierzecie wprawy. jesli chodzi o dyskoteki to szczerze mowiac nie bylo ich tam na peczki, ale bylismy tam we wrzesniuu, mozxe byly juz zamkniete. :) ale sloneczny brzeg jest rzut beretem! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tommycool Re: Hotel Czernomore 14.07.06, 14:54 ja też się wybieram do tego hotelu z alfa star 17.08.06 zastanawia mnie tylko czy w sv wlas-ie jest taki syf jak tu piszą? czy na plaży jest czysto? i tłok czy można spokojnie z dzieckiem się tam udać? dzięki za wszelkie info pozdrawiam i życzę udanego urlopu dla tych co mają go jescze przed sobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Hotel Czernomore IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 12.07.06, 11:26 z tego co mi znajomi mówili to bardzo miły hotelik, niedaleko jest duzo restauracji, kafejek i dyskotek.Sklepy tez niedaleko! ja wybieram sie tam 20 lipa na dwa tygodnie.Kto wie może jakos na siebie wpadniemy :0 w kazdym razie życze udanego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwony1 Re: Hotel Czernomore IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 13.07.06, 14:58 Dzięki, za wszystkie informacje o hotelu a tobie Kiniu życzę również udanego urlopu ,ja lecę 27,07,2006 na tydzień z Alfa Star więc może się gdzieś spotkamy.pozdrawiam Iwona Odpowiedz Link Zgłoś