Gość: agnes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 12:06 wybieram sie we wrzesniu do Bułgarii,które biuro wybrać i który hotel lub pensjonat,pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oska Re: Alfa Star czy Małgosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 13:12 Gdybym to ja dokonywała wyboru, padłoby na Alfę. Co do hoteli jeden z tych nowych wygląda fajnie. (St Anthony) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Delegat Re: Alfa Star czy Małgosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 10:53 Raczej który rejon ciebie interesuje.Bułgaria to jednak duży kraj i może akurat ciebie klimaty nadmorskie nie interesują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes Re: Alfa Star czy Małgosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 21:25 Sozopol lub Rawda,chyba,dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jogi Re: Alfa Star czy Małgosia IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.06, 11:20 W zalażności jaki środek transportu wybierasz.Jak samolot to ALFASTAR Małgośka to tylko SOZOPOL idojazdy autokarem lub własny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: Alfa Star czy Małgosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 13:21 Trudno mi się wypowiadać o Małgosi, bo nie korzystałam, ale Alfa jest solidnym biurem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilkaa Re: Alfa Star czy Małgosia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 13:26 wirajcie! tez chce sie wybrtac z kolezanka liczymy na slonce mam nadzieje ze bedzie?? i cos lasT minute.a czy paszport jest potrzebny/??? czy wystarczy nowy dowod? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolony Re: Alfa Star czy Małgosia IP: *.centertel.pl 18.07.06, 12:43 AlfaStar nie polecam, potrafią przesunąć lot o 14 godzin ( czyli z urlopu 7 dniowego masz 6 dni, o ile nie przesuną powrotu to możesz mieć 5 dni ). Odpowiedz Link Zgłoś
marcin80olaf Re: Alfa Star czy Małgosia 21.07.06, 10:48 Alfa star odradzam. Krętacze i oszuści. Odradzam rónież Rawdę i Nesseber. Odpowiedz Link Zgłoś
simple11 Re: Alfa Star czy Małgosia 25.07.06, 20:41 pOLECAM ALFA STAR,WSZYSTKO BYŁO TAK JAK MIAŁO BYĆ.ZADNYCH PROBLEMÓW,ODLOT PUNKTUALNY.pOWIEM TYLKO zE GRUPA AUTOKAROWA WRACAŁA Z NAMI SAMOLOTEM,PONIEWAZ BYŁY WOLNE MIEJSCA,OCZYWIŚCIE BEZ DOPŁATY.tO JUŻ JEST DUŻY PLUS DLA FIRMY.BYLIŚMY W SAMYM NESSEBERZE I JESTEŚMY BARDZO ZADOWOLENI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annnia Re: Alfa Star czy Małgosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 18:56 a w jakim hotelu w nesseberze byliscie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: conor Re: Alfa Star czy Małgosia IP: 83.16.105.* 27.07.06, 12:20 ja bylem w zeszlym roku z małgosi w sozopolu autokarem i wszystko bylo ok. w tym roku jade ze skarpy do obzoru i jestem ciekawy jak bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Alfa Star czy Małgosia IP: *.std.tsi.tychy.pl 29.07.06, 23:51 Alfa-Star jest OK, ale rezydentka w św.Włazie (pożal się Boże) amatorka, która nic nie potrafi załatwić.Nawet przyjezdżających ludzi nie potrafi zaanonsować w hotelu (ta chudziutka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: djemba Re: Alfa Star czy Małgosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 11:58 Też mogę polecić AS. Ja byłem samolotem, ale rodzinka korzystała też z opcji z własnym dojazdem. Ogólnie rzecz biorąc biuro się sprawdziło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: catha Re: Alfa Star czy Małgosia IP: *.man.bydgoszcz.pl 03.08.06, 23:28 Właśnie wróciłam z Bułgarii z biurem Alfa Star opcja :samolot. powiem krótko: było genialnie! Biuro jest świetne, nie ma się do czego doczepić. POLECAM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazowszanka Re: Alfa Star czy Małgosia IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 11:41 Alfa Star jest chyba większym biurem. Może w rzeczywistości ma to niewielkie znaczenie, ale ja sama jakoś pewniej się czuję z takimi biurami. Po prostu za dużo się naczytałam na temat bankrutujących biurach. Odpowiedz Link Zgłoś