Dodaj do ulubionych

Makabra i rozpacz

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 19:37
Mam rodzine w bułgarii własnie wruciłem po 2 tygodniach z Burgas pogoda super
bo w Polsce to zimno jak na syberii, ale nie otym . Wiec tak ze znajomych
którzy wynajmuja kwatery i maja hotele to powiem ze juz wszystko jest
zarezerowowane przez Polaków od czerwcza do sierpnia . tylko po primo 1
liczcie sie z tym ze jak to moja rodzina mówi juz są w uni I ceny rosną jak
na drożdzach ja sam to juz odczułem na własnej skórze. Liczyłem ze stednio
pobyt dla 4 osób 2 tygodnie w bo tyle zazwyczaj miesci jeden samochód
wyniesie bez drogi jakieśok na osobę 2500 zł no ito tak bez szastania
pieniązkami. Noclegi zdrożały i średnia cena to 40 - 45 lewa za 35 tez mozna
uchodzić . tyle mojego pozdrwaiam . ja jade ok 2 lipca bo jest bardzo tanio
wtedy. i juz wiem ze wydam z 6 000 zł na miesiac a śpie za Freee .
Obserwuj wątek
    • Gość: Mała Mi Re: Makabra i rozpacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 19:42
      Napisz, proszę, jak wyglądają w tym roku ceny podstawowych artykułów
      spożywczych. Trochę mnie zdziwiły koszty noclegu, bo 2 lata temu w Primorsku
      płaciśmy 7 lewa za dobę.
      Liczyłam się z podwyżkami,ale żeby aż tak??!
    • Gość: Jarek Re: Makabra i rozpacz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 22:48
      Wielu na tym forum jest zainteresowanych opłatami na granicy rumuńsko-
      bułgarskiej. Jak dotąd nikt nie udzielił odpowiedzi. Może ty sie skusisz i
      napiszesz? Przede wszystkim czy coś sie w tym kierunku zmieniło? Z góry
      dziękuję.
      • Gość: mikolaj991 Re: Makabra i rozpacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 01:11
        Nie zgadzam sie z toba, ceny za kwatery nie powinny skoczyc drastycznie o ile
        wogole podskocza. NIe ma to nic wspulnego z unia .Mam wielu znajomych ktorzy
        wynajmuja.Jest bardzo duza podaz co wywoluje duza konkurencje co z kolei
        spowoduje ze ceny kwater nie podskocza wiecej o 10 -15%.2 powodem jest to ze
        glownie w tym roku przyjedzie wiecej turystow z tzw zachodniej europy. Ci z
        kolei nie kozystaja z kwater(w malym stopniu) Nastapi duzy spadek przyjazdow z
        Serbii i Macedonii najwiekszych amatorow tego rodzaju zakwaterowania.Nawet 2
        krotny wzrost przyjazdow z Polski ,Czech,Slowacji ,Wegier...nie powinien
        zrownowazyc spadku przyjazdow tych pierwszych.Bulgarzy czesto panikuja i czesto
        popadaja w skrajnosci.Unia nie jest pretekstem drastycznego skoku cen.Ceny
        kwater wzrosna na pewno ale nie w tym roku.Natomiast ceny nieruchomosci skocza
        zasadniczo jeszcze do lata.
    • Gość: ranczo0 Re: Makabra i rozpacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 13:58
      witam.ja równiez nie zgadzam się z tymi cenami które tu przedstawiłeś
      !!!wynajęłam właśnie apartament nie daleko od plaży za 35 E za całość.a co do
      wydatków...cóż myśle ,że sporo przesadzone!!np.al in. w hotelu dla 4 os. wynosi
      2800zł. więc na co ty wydajesz 6000??????????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka