Dodaj do ulubionych

Sloneczny Brzeg-Św.Właz

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 19:42
...Hotel Czernomore czy ktos byl w tym hotelu,lub czy ktos moze cos na jego
temat powiedziec????Bede wdzieczna za wszelkie informacje!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: GABI Re: Sloneczny Brzeg-Św.Właz IP: *.studioa2.pl 27.02.07, 14:27
      Też tam jedziemy ale w czerwcu tez za duzo niewiem tylko tyle
      www.bulgaricus.com/forum/viewtopic.php?id=1878 nie wiem czy byłas juz
      na tej stronie kilka informacji o hotelu ,a swoja droga nie wież we wszystko
      co pisza na forum bo w zeszłym roku bylismy w turcji club verano side miałam
      juz wpłacona zaliczke dopiero potem poczytałam więcej na forum gdybym nie
      miała wpłaconej zaliczki to niewiem czy bym jechała A BYŁY TO CUDOWNE WAKACJE
      CIĄGLE JE WSPOMINAMY I TĘSKNIMY ZA VERANO MOZE TAM JESZCZE KIEDYŚ POJEDZIEMY
      TEŻ BYLIŚMY W CZERWCU
      • hary333 Re: Sloneczny Brzeg-Św.Właz 27.02.07, 15:53
        Byłem 7 razy w Bułgarii.Wszystko tylko nie Włas!
      • Gość: Monika Re: Sloneczny Brzeg-Św.Właz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 19:33
        Bylo by super gdybyscie po przyjezdzie cos napisali jak tam jest w tym hotelu
        oraz w samej miejscowosci......Mylecimy dopiero w lipcu wiec wszystkie
        informacje sa dla nas cenne:-) Pozdrawiam!!!!
        • Gość: Gabi Re: Sloneczny Brzeg-Św.Właz IP: *.studioa2.pl 28.02.07, 09:39
          Oczywiście po przyjeżdzie napisze kilka informacji .Grunt to dobrze się bawic i
          nie nastawiac sie ze nie bedzie fajne .W Bułgari byłam w 2004 roku w Sozopolu
          wszystko było ok.
          • Gość: Gabi Re: Sloneczny Brzeg-Św.Właz IP: *.studioa2.pl 28.02.07, 09:44
            Jeszcze jedno mysle ze zdąze coś napisac bo jedziemy od 18.06-02.07.2007 mam
            nadzieje ze ty nie lecisz 02.07 My lecimy z Katowic .Pozdrawiam!!!
            • Gość: Monika Re: Sloneczny Brzeg-Św.Właz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 19:44
              Rowniez lecimy z Katowic tylko ze dopiero 16.07......wiec bede czekac na twoje
              infomacje :-) I wiesz masz racje wazne aby sie doskonale bawic bo przeciez po
              to ma sie urlop i wakacje aby z nich skorzystac jak najwiecej i jaknajlepiej!!!!
              • Gość: gabi Re: Sloneczny Brzeg-Św.Właz IP: *.studioa2.pl 06.03.07, 12:45
                Też tak uważam !!!Życze wspaniałych wakacji.Jesli chcesz ?? Poslij mi maila to
                po powrocie przesle Ci kilka zdjęc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka