IP: *.limes.com.pl 24.05.07, 10:18
Hrj. Napiszcie co jest ciekawego w Burgas i jak mają się tam ceny w stosunku
do Słonecznego Brzegu. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Jarek Re: Burgas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 12:57
    • Gość: Jarek Re: Burgas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 13:05
      Jeśli chodzi o gastonomię to ceny są dużo niższe. Ale chciałbym zwrócić twoją
      uwagę na inny problem. W okolicach dworca autobusowego można spotkać ludzi
      którzy będą Ci oferować wymianę walutową. Nie daj się skusić na oferowane dobre
      kursy. Są to oszuści którzy sprytnymi manualnymi manewrami doszczętnie Cię
      ogołocą. Jeżeli oglądałeś film Sztos, to pewnie sobie przypominasz jak tam to
      robiono. Podchodzą zazwyczaj mężczyźni narodowości cygańskiej. Rozmawiają po
      polsku i rosyjsku. Są natrętni. Trzeba zdecydowanie odmawiać. W innych
      miastach tego incydentu nie zauważyłem. Pozdrawiam.
      • Gość: Yogi Re: Burgas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 13:17
        To nie tylko specjalność Burgas. W Varnie podchodząc do kantoru czy banku też
        trzeba się na głównym deptaku odganiać od tych bardzo natrętnych panów.
        • pavvel1 Re: Burgas 25.05.07, 22:51
          Potwierdzam co mówią koledzy o Burgas. Uważajcie na tych "Panów" Stanowczo
          odmawiać a najlepiej nie reagować na ich zaczepki. Ja pamiętam tam jednego
          takiego eleganta podwalał sie do mojej narzeczonej, na początku spox ale
          później stało sie to niemiłe i miałem ochotę mu przyfandzolić ale wiem, że cało
          bym z tego nie wyszedł (koledzy z za rogu).

A poza tym Miasto przyjemne ceny w porządku ja tam wymieniałem Euro bo był
          najlepszy kurs i nawet w kantorach nie oszukiwali - przynajmniej ja na takie
          trafiałem :)
          • Gość: funkykitek Re: Burgas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 23:58
            A z ciekawostek o Burgas - w parku przy drodze do molo jest pomnik Adama
            Mickiewiecza. Jeden z niewielu poza Polską.
            • pavvel1 Re: Burgas 26.05.07, 21:17
              hmm gdzie ten pomnik ?? na molo byłem ale pomnika nie pamiętam.
              • funkykitek Re: Burgas 26.05.07, 22:54
                Jak kierujesz się na molo, to po prawej stronie mniej więcej w połowie tego
                parku. Pomnik to może za dużo powiedziane, ale takie duże popiersie na cokole.
    • Gość: FIN Re: Burgas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 23:03
      Aha ceny..A więc mineralka kosztuje w Burgas o 0,o5 lv taniej a pivo o 0,04975
      lv taniej...tak więc jak będziesz w SB i będzie chciało Ci sie pic to jedx do
      Burgas kup tam bardzo duzo wody i piva -bo czym więcej wupijesz tym więcej
      zaoszczędzisz...no a potem zainvestuj ten dorobek - pewnie ok.11 zł w nowe
      miejsca pracy w kraju a może w autostrady, czy budowe jakiegoś stadionu...

Miłych wakacji z kalkulatorkiem w ręku...
      • Gość: panicz Re: Burgas IP: *.chello.pl 27.05.07, 04:37
        Woda tylko w toalecie . A to z tego powodu że odlać i kupkę przy okazji zrobić
        można za darmo . I nie z kalkulatorem a z liczydłem bo nie trzeba wydawać na
        baterie . Oszczędność , oszczędność i jeszcze raz oszczędność
        • Gość: Pavvel1 Re: Burgas IP: 193.238.200.* 27.05.07, 10:11
          Denerwują mnie takie wypowiedzi jak 2 przede mną. To że ludzie nie maja
          pieniędzy nie jest ich wina a Wy wcale nie musicie im tego wytykać. Co może
          jesteście z wyższej sfery ?? Bo po waszych wypowiedziach wnioskuje wręcz
          przeciwnie!!!!!!!
          Jak jesteście z wyższej sfery to ciekawe dlaczego byliście w Bułgarii a nie np w
          TUNEZJI.
          • Gość: FIN Re: Burgas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 13:45
            A gdzie kolega widział jakies przechwałki??
            Powtarzam koledze -to jest sprawa mentalności i inteligencji posiadacza
            portfela a nie jego zawartości
            • Gość: pavvel1 Re: Burgas IP: *.intersat.net.pl 27.05.07, 20:30
              Jeżelitonie przechwałki to Ok. Ale o inteligecji nie pisznic bo twoje
              wypowiedzi nie sa inteligętne!!
              • Gość: panicz Re: Burgas IP: *.chello.pl 27.05.07, 22:24
                a propo wakacje w Tunezji są w takiej samej mniej więcej cenie co w Bułgarii .
                Ja też niemam grubego portfela i cieszy mnie to że jest tam tanio ale to nie
                dowód żeby polemizować na ten temat cały czas i zastanawiać się czy piwo jest
                tańsze w sklepie bądz hurtowni w starym czy nowym Sozopolu. Pogadajmy czy dużo
                dziewczyn opala się topless a nie o cenach leżaków i parasoli
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka