Gość: Carewicz Romanow IP: *.limes.com.pl 24.05.07, 10:18 Hrj. Napiszcie co jest ciekawego w Burgas i jak mają się tam ceny w stosunku do Słonecznego Brzegu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jarek Re: Burgas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 13:05 Jeśli chodzi o gastonomię to ceny są dużo niższe. Ale chciałbym zwrócić twoją uwagę na inny problem. W okolicach dworca autobusowego można spotkać ludzi którzy będą Ci oferować wymianę walutową. Nie daj się skusić na oferowane dobre kursy. Są to oszuści którzy sprytnymi manualnymi manewrami doszczętnie Cię ogołocą. Jeżeli oglądałeś film Sztos, to pewnie sobie przypominasz jak tam to robiono. Podchodzą zazwyczaj mężczyźni narodowości cygańskiej. Rozmawiają po polsku i rosyjsku. Są natrętni. Trzeba zdecydowanie odmawiać. W innych miastach tego incydentu nie zauważyłem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi Re: Burgas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 13:17 To nie tylko specjalność Burgas. W Varnie podchodząc do kantoru czy banku też trzeba się na głównym deptaku odganiać od tych bardzo natrętnych panów. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvel1 Re: Burgas 25.05.07, 22:51 Potwierdzam co mówią koledzy o Burgas. Uważajcie na tych "Panów" Stanowczo odmawiać a najlepiej nie reagować na ich zaczepki. Ja pamiętam tam jednego takiego eleganta podwalał sie do mojej narzeczonej, na początku spox ale później stało sie to niemiłe i miałem ochotę mu przyfandzolić ale wiem, że cało bym z tego nie wyszedł (koledzy z za rogu). A poza tym Miasto przyjemne ceny w porządku ja tam wymieniałem Euro bo był najlepszy kurs i nawet w kantorach nie oszukiwali - przynajmniej ja na takie trafiałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: funkykitek Re: Burgas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 23:58 A z ciekawostek o Burgas - w parku przy drodze do molo jest pomnik Adama Mickiewiecza. Jeden z niewielu poza Polską. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvel1 Re: Burgas 26.05.07, 21:17 hmm gdzie ten pomnik ?? na molo byłem ale pomnika nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
funkykitek Re: Burgas 26.05.07, 22:54 Jak kierujesz się na molo, to po prawej stronie mniej więcej w połowie tego parku. Pomnik to może za dużo powiedziane, ale takie duże popiersie na cokole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FIN Re: Burgas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 23:03 Aha ceny..A więc mineralka kosztuje w Burgas o 0,o5 lv taniej a pivo o 0,04975 lv taniej...tak więc jak będziesz w SB i będzie chciało Ci sie pic to jedx do Burgas kup tam bardzo duzo wody i piva -bo czym więcej wupijesz tym więcej zaoszczędzisz...no a potem zainvestuj ten dorobek - pewnie ok.11 zł w nowe miejsca pracy w kraju a może w autostrady, czy budowe jakiegoś stadionu... Miłych wakacji z kalkulatorkiem w ręku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panicz Re: Burgas IP: *.chello.pl 27.05.07, 04:37 Woda tylko w toalecie . A to z tego powodu że odlać i kupkę przy okazji zrobić można za darmo . I nie z kalkulatorem a z liczydłem bo nie trzeba wydawać na baterie . Oszczędność , oszczędność i jeszcze raz oszczędność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pavvel1 Re: Burgas IP: 193.238.200.* 27.05.07, 10:11 Denerwują mnie takie wypowiedzi jak 2 przede mną. To że ludzie nie maja pieniędzy nie jest ich wina a Wy wcale nie musicie im tego wytykać. Co może jesteście z wyższej sfery ?? Bo po waszych wypowiedziach wnioskuje wręcz przeciwnie!!!!!!! Jak jesteście z wyższej sfery to ciekawe dlaczego byliście w Bułgarii a nie np w TUNEZJI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FIN Re: Burgas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 13:45 A gdzie kolega widział jakies przechwałki?? Powtarzam koledze -to jest sprawa mentalności i inteligencji posiadacza portfela a nie jego zawartości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pavvel1 Re: Burgas IP: *.intersat.net.pl 27.05.07, 20:30 Jeżelitonie przechwałki to Ok. Ale o inteligecji nie pisznic bo twoje wypowiedzi nie sa inteligętne!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panicz Re: Burgas IP: *.chello.pl 27.05.07, 22:24 a propo wakacje w Tunezji są w takiej samej mniej więcej cenie co w Bułgarii . Ja też niemam grubego portfela i cieszy mnie to że jest tam tanio ale to nie dowód żeby polemizować na ten temat cały czas i zastanawiać się czy piwo jest tańsze w sklepie bądz hurtowni w starym czy nowym Sozopolu. Pogadajmy czy dużo dziewczyn opala się topless a nie o cenach leżaków i parasoli Odpowiedz Link Zgłoś