Dodaj do ulubionych

Bułgarki...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 22:26
..A na plaży w Słonecznym Brzegu...niesamowita wprost ilość
samotnych..poszukujących towarzystwa bułgarek w topplesie..które specjalnie
przyjechały do tego kurortu (który w rozumieniu całej reszty bułgarii jest
enklawą raju na ziemi...)One liczą juz dni kiedy rozpocznie się pełnia
sezonu...
Przepraszam Panie z Polski które sa nie mniej urocze
Obserwuj wątek
    • Gość: Swiatowiec Re: Bułgarki... IP: *.214-82-70.mc.videotron.ca 31.05.07, 03:18
      To tak jak na Kubie!Kilkanascie lat temu jak bylem wolny to bylo troche uciechy!
      Ale nie zapominac o condonach.Przyjemnej zabawy.
    • Gość: slanczew brjag Re: Bułgarki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 09:00
      Ale te Bułgarki mają wąsy i nogi zarośnięte jak sarny. A fe!!!
      • Gość: panicz Re: Bułgarki... IP: *.chello.pl 31.05.07, 18:32
        Może się znajdzie jakaś ogolona i wydepilowana
      • Gość: esteta Re: Bułgarki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.07, 10:18
        Niestety to prawda. Nie rozumiem, jak można tak o siebie nie dbać. I to młode
        dziewczyny! Na 100 może jedna wygląda jak Europejka. Reszta - makabra. Nie
        dość, że wszystkie czarne, to owłosienie na twarzy, rękach i nogach jest bardzo
        widoczne. Nie chę nawet mysleć o innych miejscach. Mają krótkie, grube
        nogi /właściwie klocki/, nieproporcjonalnie duży tułów, sterczący kuper. Głowy
        są osadzone na grubej szyi. Paluchy u rąk niekształtne. Pocą się na potęgę, a
        o mydle i wodzie / o kosmetykach nie wspominając/ mało która Bułgarka słyszała.
        Byłem w Bułgarii wiele razy i nad morzem i w górach, przejechałem ja od Serbi
        do Turcji.Miałem więc przekrój dość szeroki. Nigdzie w Europie nie spotkałem
        takich potworów. Nie ma to jak smukłe, nieskazitelnie czyste, szczupłe, zgrabne
        i zadbane kobiety północy: Finki, Szwedki, Holenderki, Dunki czy Norweżki. Tam
        na 100 kobiet na 99 możesz oprzeć oko, a ta jedna to pewnie jakas enmigrantka.
        • mc_pele Re: Bułgarki... 08.06.07, 11:57
          Gość portalu: esteta napisał(a):

> Niestety to prawda. Nie rozumiem, jak można tak o siebie nie dbać. I to młode
          > dziewczyny! Na 100 może jedna wygląda jak Europejka. Reszta - makabra. Nie
          > dość, że wszystkie czarne, to owłosienie na twarzy, rękach i nogach jest
          bardzo
          >
          > widoczne. Nie chę nawet mysleć o innych miejscach. Mają krótkie, grube
          > nogi /właściwie klocki/, nieproporcjonalnie duży tułów, sterczący kuper.
          Głowy
          > są osadzone na grubej szyi. Paluchy u rąk niekształtne. Pocą się na potęgę,
          a
          > o mydle i wodzie / o kosmetykach nie wspominając/ mało która Bułgarka
          słyszała.
          >
          > Byłem w Bułgarii wiele razy i nad morzem i w górach, przejechałem ja od Serbi
          > do Turcji.Miałem więc przekrój dość szeroki. Nigdzie w Europie nie spotkałem
          > takich potworów. Nie ma to jak smukłe, nieskazitelnie czyste, szczupłe,
          zgrabne
          >
          > i zadbane kobiety północy: Finki, Szwedki, Holenderki, Dunki czy Norweżki.
          Tam
          > na 100 kobiet na 99 możesz oprzeć oko, a ta jedna to pewnie jakas enmigrantka.

kwestia gustu. Dla mnie zawsze najpiekniejsze były brunetki o jak
          najciemniejszej karnacji choćby nawet były z wąsami - do wszystkiego się można
          przyzwyczaić :D jak to mówią "nie ma róży bez kolców" ;) A mało wyraziste,
          szare blondynki? łeeeeeee
        • Gość: arek Re: Bułgarki... IP: *.magma-net.pl 09.06.07, 17:35
          Hahahahahahahahahah, chyba nigdy w Holandii i Skandynawii nie byłeś skoro
          uważasz ze tam są śliczne dziewczyny !!! owszem są ale to imigrantki z innych
          krajów.Nawet dowcipy krążą, że jak nie wiesz w której części europy się
          znajdujesz a ciężko odróżnić dziewczynę od krowy to prawdopodobnie jesteś w
          Holandii :) Pozdro
          • Gość: esteta Re: Bułgarki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 20:14
            Tak się składa, że w Szwecji mieszkałem prawie 3 lata. W pozostałych krajach
            skandynawskich oraz w Holandii byłem wielokrotnie, więc mogłem wyrazić podobną
            opinię. Mie wiem tylko dlaczego ty piszesz tak o Holenderkach, skoro nigdy tam
            nie byłeś? Tylko się ośmieszasz.
            • trypel Re: Bułgarki... 09.06.07, 20:46
              A ja byłem i w Szwecji i w Danii i w Niemczech (mieszkałem w 3 landach) i mogę
              spokojnie powiedzieć że takich kobiet jak w Bułgarii tam nie ma - większość to
              zapasione wieloryby nie majace nic wspólnego z kobietami. Ważne jest jeszcze
              coś innego. Znajomy Niemiec mieszka od 8 lat w Bułgarii bo mówi że żadna Niemka
              nie dorówna Bulgarce w sexie :D
            • Gość: arek Re: Bułgarki... IP: *.magma-net.pl 10.06.07, 16:27
              Hehehe, zabawny jesteś esteta, jeżeli cię uraziłem to sorki, o gustach podobno
              się nie dyskutuje ale jeżeli podobają Ci się te tłuste holenderskie krówki to
              mają prawo ci sie podobać :)
    • Gość: tosia.tosia Re: Bułgarki... IP: *.futuro.pl 10.06.07, 17:06
      no chłopki,
      uśmiałam się po pachy (wydepilowane i pachnące),
      a swoją drogą to ciekawa jestem jak wy o siebie dbacie,
      pomyślcie jak prezentują się wasze nieco opasłe brzuszki, niedomyte i
      niedoleczone zęby + nieświeży oddech, przepocone koszulki, przetłuszczone
      włosy...
      my kobiety też mamy oczy i chcemy i lubimy na kimś zawiesić oko,
      chłopki,DBAJCIE O SIEBIE, please !
      sprawcie sobie kilka nowych fajnych koszul(czy koszulek-jak lubicie), butów i
      bielizny, zróbcie estetyczną fryzurkę, używajcie żelu czy wosku do włosów, one
      są też dla mężczyzn, używajcie mydła, szczoteczki do zębów,
      zainwestujcie w markową wodę kolońską,
      będzie nam -dziewczynom przyjemniej na tym Świecie,
      i błagam, nie przechwalajcie się, kto ile wypił i jak potem chorował, bo to
      żenujące...
      • Gość: cecylia 1964 Re: Bułgarki... IP: *.foxnet.com.pl 10.06.07, 22:50
        Tosiu masz rację mężczyżni czepiają się nas a sami nie są idealni.Pracując w
        szpitalu na ostrym dyzuże dużo się naoglądam.Te ich spodenki czy bokserki
        parodniowe z licznymi dziurkami i oczkami ...A na szyji można rzepę sadzić taka
        niedomyta.Oczywiście zdażają się pojedyncze sztuki czyste pachnące.A przecież
        woda i mydło w dzisiejszych czasach jest powszechnie dostępna.I nie są to
        ludzie obłożnie chorzy tylko tacy co nieraz sami przychodzą z drobnym
        urazem.Czepiają się Bułgarek Holenderek a nasze Polki są takie idealne?
        cecylia
        • Gość: panicz Re: Bułgarki... IP: *.chello.pl 11.06.07, 00:22
          Z Estetą zgadzam się w jednym . Szwedki są najładniejszymi kobietami na
          świecie. Mówimy oczywiście o średniej wypadkowej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka