Dodaj do ulubionych

wróciłam ze sv.wlas

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 11:03
Obserwuj wątek
    • Gość: wojtek_kn Re: wróciłam ze sv.wlas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 14:32
      Witam my też wybieramy się do tej miejscowości do hotelu o tej samej nazwie.
      Proszę o kilka zdań na temat tej miejscowości no i może o hotelu.
      • Gość: karola Re: wróciłam ze sv.wlas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 12:50
        miejscowość nieduża ale ladna,blisko do słonecznego brzegu gdzie jest mnóstwo
        atrakcji, hotel sv wlas ładny, z basenem, widok niespecjalny bo na stację
        benzynową, miła obsługa, mieliśmy wykupione śniadania w formie bufetu, do plaży
        ok 500 metrów z górki za to spowrotem .... :)cała miejscowość jest położona pod
        górkę
      • Gość: steko Re: wróciłam ze sv.wlas IP: *.zabrze.net.pl 22.07.07, 00:12
        hej ja rowniez jade do sv vlas i hotel o tej samie nazwie wylatuje 30 lipca
        moze masz jakies fotki ktroe mogla bys mi wrzucic na maila steko1@wp.pl z gory
        dzieki pozdro
        • Gość: olkaaaa Re: wróciłam ze sv.wlas IP: *.chello.pl 22.07.07, 23:13
          witam ja tez 3o lipca wyjeżdzam z okęcia tesz do sv vlas
          • Gość: steko Re: wróciłam ze sv.wlas IP: *.zabrze.net.pl 23.07.07, 01:27
            olkaa ja wylatuje z katowic to pewnie na mijescu sie spotkamy :) ty tez do
            hotelu sv vlas ?
            • janga74 Re: wróciłam ze sv.wlas 24.07.07, 20:12
              Hej. Jak wrócicie to dajcie znać jak jest w tej miejscowości. Ja wylatuję do Św.
              Vlasa w sierpniu z Katowic tyle że do hotelu Berlin.
            • Gość: olkaaaa Re: wróciłam ze sv.wlas IP: *.chello.pl 25.07.07, 21:00
              tak ja tez sv vla wylatuje w poniedziałek rano
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka