blue_a 21.06.04, 11:19 Witam po dłuższej przerwie. Trochę banalnie, bo o lekach. Depakine mam brać (profilaktycznie na CHAD). Mój organizm się buntuje. Poradźcie, odstawić to coś? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caotica Re: Depakine 21.06.04, 11:32 witam - a ile bierzesz? - i jak się buntuje? pozdr - caotica Odpowiedz Link
empeka Re: Depakine 21.06.04, 11:36 blue_a napisała: > Mój organizm się buntuje. > Poradźcie, odstawić to coś? Jak się buntuje? Może to chwilowe? Ja biorę od 3/4 roku, pocztkowo bez przekonania, ale i właściwie bez 'buntu', natomiast od tamtej pory nie mam pogorszenia w żadną stronę. To jest bardzo ważne. Marta Odpowiedz Link
kamikadzeewe Re: Depakine!uwaga do wszystkich! 22.06.04, 21:25 uwazajcie na krew jak bierzecie depakine,zrobice sobie czasem badania!i bardzo uwazajcie jesli macie zaczac brac no jkis antybiotyk co moze powodowac no w skutkach ubocznych granulocytopenie i rozne inne podobne choroby krwii apropo blue?no wlansie jakie sa te objawy? Odpowiedz Link
blue_a uff 05.07.04, 14:19 Mówiąc przyziemnie - chciało mi się rzygać. Minęło W ulotce przeczytałam też: - zaburzenia miesiączkowania (kurczę, jest...) - wypadanie włosów (wspomagam je wax-em, może nie będę łysa, ale...) Moja lekarz na wakacjach. Poradzicie, co robić? Odpowiedz Link
empeka Re: uff 05.07.04, 17:30 Brać, przeczekać najgorsze. To jest nowsza generacja niż amizepin/tegretol. pa M Odpowiedz Link
blue_a A jeśli 05.07.04, 19:35 będę łysa? Obiecaj, że odrosną! Cholera, Marta, nie mogę się zatrzymać. Pieprzona hypomania... Odpowiedz Link
kamikadzeewe ludziki nie schizujcie z lysieniem!! 15.07.04, 17:16 ja brala depakine i nie mialm pojeice ze to od tego sobie odczeoia mi sie garstka wloswo co dzien...bo wogole wtedy nie kontaktowalam ze swiatem..no coz ni mam bujnych wlosow...ale jakie to ma znaczeni??wole miec 3 razy mniej wlosow niz miec pelne objawy chadu..hm..a jak ktos ma inne zdanie na ten temat to podziwiam,ze tak dba o urode..ale jak z gowka bedzie zle to odejdzie mu chec na dbanie o cokolwiek zapewniam Odpowiedz Link
cora55 Re: Depakine 30.09.04, 22:57 A czy jest tu ktoś kto zmienił lit na dopakine i ma sie dorze? Odpowiedz Link
vinja Re: Depakine 01.10.04, 12:30 Brałam krótko lit w szpitalu , ale źle go znosiłam ... Później długo Tegretol - było ok. ale ponieważ zażywałam zbyt długo - przeszłam na Depakine Chrono . Teraz biorę dawkę podtrzymującą Depakine i jest o.k. Odpowiedz Link