Gość: daga IP: *.uwoj.bydgoszcz.pl 08.01.08, 09:29 Witam, mam pytanie odnosnie hotelu Kotva,czy warto tam jechac, i jakie sa warunki ?? z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szania Re: Hotel Kotva??? IP: *.85-237-175.tkchopin.pl 08.01.08, 15:15 ja tez jestem ciekawa dzis zamowilam ten hotel na czerwiec ze względu na dzieci bo jest tam aqapark mam nadzieje ze sie nie zawiode Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samakap Re: Hotel Kotva??? IP: 81.219.211.* 30.05.09, 10:50 hej szania kiedy jedziecie? przez jakie biuro rezerwowałaś? też się chcemy wybrać tak około 20-stego czerwca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Hotel Kotva??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 12:24 ja też jestem bardzo ciekawa bo jade w terminie początku lipca i nie wiem czy przypadkiem nie popelnilam bledu chociaz mysle ze bedzie fajnie bez wzgledu na hotel poniewaz jade z przyjaciolmi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Hotel Kotva??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.08, 18:33 Ja byłam z 5 -latkiem .Dla rodzin z dziećmi to raj .Jest tam mini park wodny z kilkoma basenami ,dla dorosłych duży basen .Hotel dobry ,jedzenie super .Codziennie animacje dla dzieci i dorosłych .Do morza 100-150m .Do centrum Sł .Brzegu jedzie kolejka ,przystanek przy hotelu.Obok dużo sklepów i barów .Ceny podobne do naszych . Blisko Neseber .Plaża ładna .Polecam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Hotel Kotva??? IP: *.chello.pl 14.01.08, 21:14 Hejka.Ja jadę do tego hotelu(z mężem,dzieckiem i parą znajomych-w tym z pytającą Dagą)25lipca.Zapraszam na forum wszystkich,którzy jadą w tym okresie.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: Hotel Kotva??? IP: *.zetosa.com.pl 22.06.08, 23:11 hej ewka jedziemy od 28 lipca w dwie rodziny skąd jesteś od 28 pobyt tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Hotel Kotva??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 15:26 Hejka. Przepraszam,że dopiero teraz się odzywam(zgapiłam się).Mieszkamy w Bydgoszczy,wylot 25lipca z Poznania. Będziemy z dzieckiem i parą znajomych. pozdrowionka Bardzo miło byłoby się poznać,w kupie zawsze weselej Odpowiedz Link Zgłoś
fafik208 Re: Hotel Kotva??? 19.02.08, 20:44 A czy nie przeszkadzał brak klimatyzacji w hotelu? Wybieram sie tam z mezem i 2,5 roczna coreczka w polowie lipca i mam watpliwosci czy to dobry pomysl. Dziekuje z gory za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joe Re: Hotel Kotva??? IP: *.star.net.pl 19.02.08, 21:46 Ja też się wybieram, jadę z biurem UTC z Krakowa - 27.07. Podobno jedzenie przednie i mnóstwo atrakcji na miejscu. Co do klimy można sobie dokupić opcję z klimatyzacją 4euro/doba - pokój. Ale mi tam klima nie potrzebna :) Odpowiedz Link Zgłoś
fafik208 Re: Hotel Kotva??? 20.02.08, 20:19 W biurze podrozy powiedzieli mi, ze nie ma tam klimatyzacji, nawet za dodatkowa oplata. Czy ktos ma moze jakies bezposrednie namiary na ten hotel, mail, nr telefonu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: Hotel Kotva??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.08, 22:16 Biuro podróży wykupuje w hotelu konkretne pokoje i być może TO biuro kupiło pokoje bez klimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joe Re: Hotel Kotva??? IP: *.star.net.pl 02.03.08, 19:53 Nie wiem w jakim Ty biurze byłeś, ale mi w biurze utc-kraków dali możliwość wyboru pokój/apartament z klimatyzacją lub bez. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr9090 Re: Hotel Kotva??? 30.04.08, 09:44 Proszę o informację 1. CZy do Kotvy można samolotem z UTC? 2. CZy jest opcja all. ? 3. Czy jest opcja 14 dni pobytu? zastanawiam się pomauluśku czy czasem nie zmienić hotelu z Royal na Kotva. Odpowiedz Link Zgłoś
turx01 Re: Hotel Kotva??? 20.02.08, 17:47 fafik208 napisała: > A czy nie przeszkadzał brak klimatyzacji w hotelu? Wybieram sie tam > z mezem i 2,5 roczna coreczka w polowie lipca i mam watpliwosci czy > to dobry pomysl. I słusznie. Nie jest to dobry pomysł. Co innego we wrzesniu, albo w I połowie czerwca. Rdziłbym dokupic jeżeli jest taka mozliwośc, ale nie żałuj wydanej kasy gdyby nie było az tak gorąco. Jak nie dokupisz to na 100% bedą upały nie do wytrzymania. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziaberooo Re: Hotel Kotva??? 02.03.08, 16:49 bylam w ostatnim tygodniu wrzesnia w nesseberze i caly tydzien uzywalismy klimy bo bylo goraco hotel kotva to moja opinia oproc super akwaparku dla dzieci to kicha sama mialam tam jechac ze wzgledu na dziecko i ten wodny park sam hotel bardzo zwartej zabudowy spawia wrazenie odrapanego brudnego muwie o stanie na 1 pazdziernik 2007 przy ruchliwej ulicy ze spalinami i niskim plotkiem nic ciekawego ale atrakcja dla dzieci syper Odpowiedz Link Zgłoś
turx01 Re: Hotel Kotva??? 04.03.08, 19:34 dziaberooo napisał: > bylam w ostatnim tygodniu wrzesnia w nesseberze i caly tydzien > uzywalismy klimy bo bylo goraco Ja byłem w 2 ostatnich tygodniach września w Słonecznym Brzegu i NIE musieliśmy używać klimatyzacji. Pogoda fantastyczna - w dzień do 25 stopni, w nocy kilkanaście, woda ciepła. Rano fajne rześkie powietrze. W środku lata czasem trudno wytrzymać bez klimatyzacji, a w basenie nie można siedzieć ciągle( choć drinki donoszą do wody, w niektórych hotelach :-) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebastian Re: Hotel Kotva??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 16:49 www.travelzone.pl/hotele/bulgaria/kotva.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziaberoo Re: Hotel Kotva??? IP: *.toya.net.pl 05.03.08, 08:34 nie no zdjecia sa super ja odnioslam troche inne wrazenie ale od strony drogi ten akwapark dla dzieci to mnie zniechecilo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama-101 Re: Hotel Kotva??? IP: 217.98.38.* 29.04.08, 23:54 2 lata tmu bylam z rodzinką w Kotvie- było super,Czysto, nowocześnie, ładne baseny, zjeżdzalnie, mini aqua park, ładny hotel przy plazy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziaberoo Re: Hotel Kotva??? IP: *.toya.net.pl 30.04.08, 09:18 odradzam z powodow wczesniej pisanych przede wszystkim przy glownej ulicy sam akwapark dla dzieci super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: Hotel Kotva??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 17:00 NIE WARTO. HOTEL PORAŻKA. Standard bardzo skromny. Aquapark ciekawy nic więcej. Odradzam wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wickers Re: Hotel Kotva??? IP: 81.219.211.* 31.05.09, 11:02 Witam, Wybieram się z rodzinką (2+2) do Kotvy od 23.06 może ktoś będzie tam w tym terminie ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcelina Re: Hotel Kotva??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 21:24 Wczoraj wróciłam do domu,serdecznie polecam ten hotel!Lecz jedzenie takie niezbyt ,cały czas to samo !!Nie wszystko jest dobre,ale za to jest świetny basen i zjeżdżalnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaa Re: Hotel Kotva??? IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.09, 12:03 tak! to jedyny hotel w SB z aquaparkiem!:) baseny super choc hotel 3* fakt jedzenie nienajlepsze stolowalam sie na miescie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARIO Re: Hotel Kotva??? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 28.06.09, 10:33 W lipcu wybieram się do tego hotelu,możesz mi polecić jakieś knajpki z dobrym jedzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzia Re: Hotel Kotva??? IP: *.ptr.magnet.ie 01.04.10, 23:39 Hej! Czy ktos sie wybiera do Hotelu Kotva kolo 24 czerwca 2010. My sie wybieamy razem z mezem. Czytalam sporo na temat tego hotelu i wydaje sie w sumie bardzo pozytywny, kilka rozrywkowyh basenow i blisbo Nesebyr. Jesli ktos sie wybiera w podobnym czasie czekamy niech da znac. w kupie zawsze razniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Hotel Kotva??? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.03.11, 18:33 Z polski organizują tam kolonie dla młodzieży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RA Re: Hotel Kotva??? IP: *.silesiamultimedia.com.pl 16.03.11, 22:05 Jedna, dosyć ważna uwaga odnośnie tego hotelu. a właściwie aqua-parku. Być może się zmieniło, ale jak byłem 4 lata temu, to w tym mini aquaparku, z przerażeniem obserwowałem wypadki dzieci. Jakiś dureń który budował ten aquapark wykafelkował sobie obrzeża basenu super śliskimi płytkami. Non stop ktoś zaliczał glebę. Do wybierających się do tego hotelu rada by się dowiedzieli, czy posadzka wokół basenów jest nadal bardzo śliska, czy też ją wymienili. Jeżeli nie wymienili to zaopatrzyć zwłaszcza dzieci w buty do wody. Odpowiedz Link Zgłoś