Gość: ggosik IP: 80.48.49.* 24.01.08, 20:09 czy ktoś był moze w słonecznym brzegu w hotelu nansi? albo moze ktoś wie jak ten hotelik wygląda, gdzie leży , czy w samym centrum? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: D_DIESEL Re: hotel nansi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.08, 16:56 Też mam zamiar wybrać się do tego hotelu, ale nie potrafię znaleźć żadnych opinii na jego temat. W zeszłym roku byłem na Bułgarii i wiem gdzie on się znajduje. Jest mały i leży około 400 metrów od plaży. Dokładnie w miejscu gdzie zaczynają się wszystkie sklepiki, knajpy i zabawa :D Po wyjściu z hotelu idąc ciągle prosto dochodzi się do plaży głównej. Bardzo fajne miejsce ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: hotel nansi IP: *.um.gov.pl 12.06.08, 11:21 czy ktoś był już w tym hotelu? albo moze ktoś jedzie do niego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dan Re: hotel nansi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 15:39 ja jade w sierpniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olszu Re: hotel nansi IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.08, 14:15 Ja w lipcu. Czy to jest przy tym supermarkecie co sie wjezdza odst. vlasu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: hotel nansi IP: 195.205.245.* 26.06.08, 07:41 ja tez zastanawiam sie nad wyjazdem do tego hotelu w sierpniu. warunki sa tam w miare przyzwoite? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dan Re: hotel nansi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 09:42 przecież to jest nowy hotel,nie zniszczony z basenem! tu sie nie ma co zastanawiać, my jedziemy 26 sierpień to się możemy spotkać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moni Re: hotel nansi IP: *.stk.vectranet.pl 01.07.08, 20:15 ja się wybieram do tego hotelu :) ze zdjęć wynika, że jest przyzwoity ale... zdazyło mi się, że zdjęcia i rzeczywistość dzieliła ogromna różnica;) ale kto będzie przesiadywał w hotelu ?! jedynie z rana bo w nocy to raczej nie, przynajmniej ja:P Mój termin: 27 lipca - 8 sierpnia. Kogo spotkam? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dan Re: hotel nansi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 09:23 ja też żadko siedzę w hotelu, szkoda Moni że się nie spotkamy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAN Re: hotel nansi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 11:57 jedzie ktoś do tego hotelu? albo już wrócił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: hotel nansi IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 16.07.08, 18:59 Ja byłam w tym hotelu na początku lipca i jestem ogólnie zadowolona z jego wyboru. Małżeństwo które go prowadzi jest świetne.Starają się pomóc swoim gościom jak tylko mogą. Śniadania są niczego sobie. Jedyna rzecz która nie zgadza się z tym co jest w ofertach to to że leży on 400 metrów od plaży. Jak na moje oko to jest więcej (jakieś 10 minut piechotką). Niedaleko hotelu jest czerwony supermarket w którym można sie tanio zaopatrzyć. Życze udanego wypoczynku wszystkim którzy do niego jadą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: hotel nansi IP: *.cable.smsnet.pl 16.07.08, 19:43 czy ten hotel jest blisko centrum?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: hotel nansi IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 17.07.08, 13:30 Hotelik jest bardzo blisko centrum-wystarczy przejść ulica ok 100 metrów i dochodzi sie do jednej z głównych dróg na której znajduje sie dużo restauracji, knajpek, stoisk z pamiątkami. Tam naprawdę życie zaczyna się po zmroku. A jeśli chodzi o basen to jest dosyć ładny- wieczorem podświetlany. Cały dzień pada na niego słonce, więc można się na leżakach poopalać. Hotelowa restauracja-tak jak już pisałam śniadania mogą być, no chyba że ktoś spodziewa się wyszukanych potraw to się zawiedzie. Serwowane są od 8 do 10. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dulin Re: hotel nansi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.08, 15:29 właśnie wróciłem z nansi. szczerze to bardzo miło sie zaskoczyłem! hotelik jak na takie hajsy to jest bardzo dobry! wszystko na swoim miejscu jest, pokoje ok, basen ok, tylko śniadania liche... troche daleko jest do plaży: z 400m/500m... ;/ generalnie pobyt zapisał się w mojej pamięci na + ! pozdrowienia dla mecenasa i jego s4:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dan Re: hotel nansi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 09:01 koleżanko napisz jak restauracja i basen w tym hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dan Re: hotel nansi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 14:13 jeszcze napisz proszę- jak pokoje,czy wszędzie balkony i klimatyzacja? i czy w tej restauracji są jakieś inne posiłki które mozna sobie zamówić, albo piwko zabrać na basen, acha lodówka w pokoju jest czy nie? i jakie łazienki w pokojach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: hotel nansi IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 17.07.08, 16:34 A więc tak: Z tego co zauważyłam to balkon jest w każdym pokoju, ale niestety często jest tak że jest on dzielony z innym pokojem. Łazienki są ładne. Klimatyzacja jest w każdym pokoju darmowa. Na otwieranie okien trzeba uważac bo wlatuje dużo komarów, więc klima się przydaje. Jeśli chodzi o lodówki to są w pokoju, ale niestety nie ma czajników. Można isć na dół do recepcji i oni tam zalewają kubki. Można tam też kupić piwko z lodówki, inne napoje i jakieś słodycze. A co do innych posiłków niż serwowane sniadania to nie mam pojęcia,ale chyba nie ma takiej możliwości. My chodziliśmy na obiadki do restauracji Iris niedaleko hotelu-wiekszość Polaków tam chodziło i nikt się nie przytruł. A ceny są tam niższe niż w restauracjach bliżej plaży. Wiec polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: hotel nansi IP: *.chello.pl 17.07.08, 22:21 Jeżeli nie było by większego problemu chciałabym prosić o kilka zdjęć hotelu oraz jego otoczenia jeżeli jest akurat posiada Pani takie fotografie Z góry dziękuję nemo-18@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beti Re: hotel nansi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.08, 17:12 Hej! A z jakiego biura jechałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beti Re: hotel nansi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.08, 17:13 Hej, My też jedziemy w tym terminie do tego hotelu. Z jakiego biura jedziecie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olszu Re: hotel nansi IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.08, 19:37 My bylismy z OK services. Rzeczywiscie hotelik fajny. Jezeli chodzi o dokladne polozenie to jest bardzo niedaleko stacji pks ichniejszej. Po zakupy lepiej chodzic do supermarktu ( wychodzac z hotelu trzeba isc w lewo ) Dla przykladu 0.7 Sierżanta (savoya - wodeczki) 7.59 lv a w sklepach zwylkych kolo 9 - 10 lv. Polecic moge tez knajpke iris niedaleko hotelu jak idzie sie w strone plazy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dan Re: hotel nansi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 09:11 my jedziemy z ok serwice! a wy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beti Re: hotel nansi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.08, 13:40 My też jedziemy z tego biura i jedziemy z Pszczyny. A Wy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dan Re: hotel nansi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 13:48 do beti: kidy jedziecie dokładnie i ilu was jedzie? masz tu mój meil daniel.mayorka@vp.pl będziemy w kontakcie! w kupie raźniej nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beti Re: hotel nansi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.08, 07:57 Hej, My jedziemy 27.07. czyli już w tą niedziele... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beti Re: hotel nansi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.08, 14:00 Dzięki za info, proszę jeszcze o informacje jak sprawdziło się biuro OK SERVICE? I jak trasa, dało się przeżyć?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dan Re: hotel nansi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.08, 15:04 podbijam temat-może ktoś już wrócił i coś napisze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reek Re: hotel nansi IP: *.tsi.tychy.pl 12.08.08, 11:50 także jestem ciekaw gdyż jadę we wrześniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAN Re: hotel nansi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 13:02 kiedy będziesz w tym hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Re: hotel nansi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 16:48 My wróciliśmy w piątek z tego hotelu... Wrażenia jak najbardziej pozytywne. Pokoje dość duże przestronne, bez luksusów ale tych chyba się nikt nie spodziewa... W każdym razie wszystko jest na swoim miejscu... W każdym pokoju telewizor, lodówka, parę szafek i szafa. Łazienki też mają wszytko co potrzeba... z jednym wyjątkiem nie ma kabiny prysznicowej, także cała łazienka pływa bo kratka do której spływa woda jest na jej środku. Ale można się przyzwyczaić i tak bardzo to nie przeszkadza... Hotel prowadzi sympatyczne małżeństwo.. Kasimir i Julietta... Dogadać się troche ciężko bo Kasimir nie umie angielskiego ani niemieckiego ale kojarzy coś po polsku także po chwili rozmowy można wytłumaczyć lub zrozumieć o co chodzi ;) Okolica hotelu cicha. Do głównego deptaka 10 min drogi do plaży troszkę dalej. Najszybciej dostać sie tam przechodząc obok hotelu Boomerang do skrzyżowania, na którym skręcamy w prawo i idziemy do świateł( po drodze z lewej strony jest hotel i knajpka i Irys, którą polecam można tanio i smacznie zjeść ) dalej na światłach prosto i koło hotelu Palace lub Neptun mozna przejść na plażę. Wzdłuż całej plaży ciągną się płatne parasole i leżaki ale spokojnie można się ulokować za nimi oszczędzając 7 lewa za parasol i 12 za leżak :) ... Jeśli chodzi o drogę na deptak to idziemy tak samo tylko na światłach kręcimy w lewo... Słoneczny Brzeg to chyba raczej spokojne miasto nigdzie nie widzieliśmy żeby ktoś się lał.. zresztą policji też za bardzo nie widać ;) Wracając jeszcze do hotelu pokoje są sprzątane ( znaczy wymieniany kosz na śmiecie, nie wiem czy podłoga też wycierana bo my zawsze mieliśmy czysto :) ) O kradzieżach nie ma mowy. Znaczy pieniędzy na widoku nie zostawialiśmy za to zegarki komórki itp już tak i nic nie zginęło, więc raczej nie ma się czego bać... Pieniądze wymienialiśmy tylko w kantorach "Crown" na deptaku i nigdy nas nie oszukali. Pobyt jak najbardziej udany, pogoda super - choć gorąca tak nie czuć (może to ten wiatr od morza ;) )... My jesteśmy zadowoleni.. Jeśli ktoś miałby jeszcze jakieś pytania to bez "krępacji" prosze pisac... Jesli cos bede pamiętał na pewno napisze... Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAN Re: hotel nansi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 09:00 napisz coś o basenie przy hotelu,jak śniadania i co można w hotelu kupić do picia czy jedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dan Re: hotel nansi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 14:10 jeszcze napisz jak klimatyzacja i balkony w pokojach oraz czy blisko hotelu jest jakiś normalny sklep i knajpka-dziękuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Re: hotel nansi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 21:24 Basen przy hotelu głęboki na 1,4 m obok niego brodzik, chyba półmetrowy... Nawet fajny choć mógł być trochę większy ( basen oczywiście a nie brodzik ;) )... W sumie ma chyba 8-10m... Na śniadania codziennie kilka plasterków jakiś wędlin, trochę ogórków, pomidorów, ser żółty, dżem, czasem jakiś słony biały ser, zdarzyła się też parówka, albo jakieś grzanki, czy coś grzanko podobnego ;) do tego herbata lub kawa do wyboru.. Można sobie pojeść... nam akurat tyle wystarczyło, choć jeśli ktoś nastawi się na jakieś specjały to się zawiedzie... zależy od gustu.. W hotelu można kupić piwo jakieś soki, rakiję, wodę, do jedzenia to chyba jedynie jakieś chrupki, batony i wafle... My nic tam nie kupowaliśmy bo bliziutko jest tani supermarket "Mladost" (taki czerwony, chyba jest tam najtaniej - wychodząc z hotelu trzeba kierować się w lewo)... Klimatyzacja jest w każdym pokoju.. można korzystać bez ograniczeń... Balkony w niektórych pokojach są dzielone... My akurat trafiliśmy na balkon dzielony... z tym że naszymi sąsiadami była sympatyczna rodzinka także nie narzekaliśmy... Poza tym spotkaliśmy się tam z nimi chyba tylko 2-3 razy podczas pobytu także nie czuliśmy się źle... Ale tak jak pisze to chyba zależy od sąsiadów... Knajpka tak jak pisałem wyżej niedaleko jest "Irys" ale znajomi chodzili również do innych pobliskich i nie narzekali... Wybór jest duży zależy od gustu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dan Re: hotel nansi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.08, 09:31 dziękuje za super opis!!! jeszcze podaj proszę przykładowe ceny z tego marketu i tej knajpy IRYS, tak przy okazji... dziękuje bardzo za pomoc.Ja już za tydziń... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reek Re: hotel nansi IP: *.tsi.tychy.pl 14.08.08, 13:57 Dan od 15 wrzesnia a jaki jest widok z balkonu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beti Re: hotel nansi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.08, 16:43 To zależy na jaki pokój trafisz, może być widok na basen, albo na ulice albo na plac budowy... ale chyba widok z pokoju nie jest najistotniejszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakochany Seba :) Re: hotel nansi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.08, 12:48 Cen tak dokładnie nie pamiętam... piwo w supermarkecie kosztowało ok 0,80 lewa, owoce coś podobnego jak w Polsce, woda 1,5l tez koło 1 lewa, wódka 0,5l 6 lewa, winko tanioszka, zaś w Irysie porcja frytek 2 lewa, sałatka szopska (bardzo dobra ;) ) 3,20 lewa, mięso ok 6-8 lewa ( karczek, filet z kurczaka, pizza duża też koło 7 lewa... Jeszcze coś o wycieczkach fakultatywnych... Byliśmy w "Warnie i delfinarium" oraz "Sozopol i Ropotamo" ta druga dużo lepsza jest rejs po rzece Ropotamo i Sozopol też dość łady... w Warnie zaś prócz tego delfinarium nie ma niczego do oglądania poza jedną cerkwią... W Istanbule nie byliśmy ale podobno bardzo męcząca wycieczka jedzie się tam 9h i później też jest bieganina... Najlepiej zrobić sobie samemu wycieczkę do Nessebaru ( za 1 lewa - tyle kosztuje bilet przejazdu zwykłym autobusem ) nam ta właśnie podobała się najbardziej... Jeszcze słowo o "rezydencie" Leszku (cudzysłów nie jest przypadkowy) i jego wycieczce do dyskoteki "Lazur"... chętnych ludzi z naszego hotelu miał zabrać na największą dyskotekę w okolicy oddaloną niby o 30 km, pozbierał po 15 lewa od osoby i zawiózł do "Lazura" do którego z hotelu Nancy jest ok 15 minut drogi pieszo (gdzie wstęp kosztuje 5 lewa, w tym kobiety wchodzą do 24 gratis)... czyli zarobił sobie po 25 lewa od pary (minus koszt busika), który akurat dla ludzi ze Słonecznego Brzegu był zbędny... W ogóle o rezydencie mamy jak najgorsze zdanie, niekompetentny, nieumiejący bułgarskiego (mimo że mieszka tam już 5 lat), cwaniak szukający łatwowiernych do zarobienia, ludzie z poprzedniego turnusu wiedzieli więcej niż on co się gdzie znajduje w SB... taka rada: jak najdalej od niego ( co innego rezydenci np Pani Grażyna, z którą byliśmy na wycieczkach to już całkiem co innego ... z tym, że w naszym hotelu dyżury ma Leszek) Pozdrawiam i miłego wypoczynku... Szkoda że my już po :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dan Re: hotel nansi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.08, 13:06 ten LESZEK to jakiś kozak? czy tylko naciągacz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakochany Seba :) Re: hotel nansi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.08, 19:30 Leszek to żaden kozak, zwykły rezydent ;) Niegroźny zupełnie leszczyk hehe... tylko jakieś dziwne interesy chce chyba robić na turystach... Najlepiej u niego zapisać się tylko na wycieczki, które proponuje biuro OK Services (bo na wycieczki zapisuje się u niego. Chyba, że ktoś już wykupił w Polsce) posłuchać co pogada na przywitanie i tyle... Na dyskotekę najlepiej pójść samemu jeśli ktoś ma ochotę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dan Re: hotel nansi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 08:35 dzięki SEBA za info. pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: hotel nansi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 11:49 witam i jak wrócił ktoś z tego hotelu,jakieś nowe info. może obszerniejsze? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAN2525 Re: hotel nansi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 11:33 wybiera się ktoś do tego hotelu w tym roku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzk Re: hotel nansi IP: *.gprs.plus.pl 08.02.09, 11:21 wybieram sie w na przelomie czerwca i lipca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAN Re: hotel nansi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 09:10 to dokładnie jak my,ilu was jedzie i z kąd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzik Re: hotel nansi IP: *.gprs.plus.pl 09.02.09, 18:14 mialam jechac z kolezanka ale ona sie wycofala moze sama pojade ? ale trzeba duzo doplacic do jedynki.mielismy jechac z okservices szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dan Re: hotel nansi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 09:14 jest jeszcze dużo czasu znajdziesz kogoś i będzie super,nas jedzie czwórka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: hotel nansi IP: *.netblok.pl 11.02.09, 00:45 ja z chłopakiem wybieram sie do tego hoteliku na początku sierpnia:) Odpowiedz Link Zgłoś
dooominika.6 Re: hotel nansi 19.02.09, 10:10 ja wraz ze znajomymi wybieram się do tego hotelu w terminie 16.07.-28.07. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dan Re: hotel nansi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 11:25 to super będziecie zadowoleni ja byłem w zeszłym roku i w tym tesz jadę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: hotel nansi IP: *.netblok.pl 24.02.09, 13:48 a posiadasz jakieś zdjęcia które mogłbyś przesłać?? mój adres to mokisiaki@poczta.fm byłabym bardzo wdzięczna:) Odpowiedz Link Zgłoś