sad.sad.sad 13.02.08, 13:22 Czy jak wyjade w drugiej polowie maja do pld Bulgarii to popelnie jakis wiekszy blad? Dodam, ze nie interesuje mnie cieple jak zupa morze, zar z nieba i podpiekanie skory ale wolalbym spedzic czas bardziej slonecznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maj w bułgarii Re: maj w pld Bulgarii IP: *.aster.pl 13.02.08, 20:37 Witam - maj w Bułgarii - moim zdaniem to bardzo dobry pomysł - jest już ciepło, lecz nie nieznośnie upalnie. Sam planuję wyjazd na tzw. wekend majowy. W razie potrzeby służę pomocą. Odpowiedz Link Zgłoś
sad.sad.sad Re: maj w pld Bulgarii 14.02.08, 08:02 Ja planuje na druga polowe maja ale widze, ze ciezko bedzie znalezc jakis tanszy samolot niz rejsowy. Tak jakby wycieczki z Polski zaczynaly sie dopiero od czerwca :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maj w bulgarii Re: maj w pld Bulgarii IP: *.aster.pl 14.02.08, 10:55 ja jadę samochodem, ale widzialem na stronie sky, że mają teraz fajną promocje - dwa bilety w cenie jednego, ale niestety do tylko do Sofii. A gdzie jedziesz ? Masz coś upatrzone ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maj w bułgarii Re: maj w pld Bulgarii IP: *.aster.pl 14.02.08, 14:05 a ja do słonecznego brzegu - to sporo na południe Odpowiedz Link Zgłoś