paj80 11.04.08, 13:24 Szukam opinii na temat tego hotelu: www.wakacje.pl/hotele/bulgaria/hotel-helena-2-14553.html Ktos byl, widzial, poleca lub nie? Blisko czy daleko plaża i centrum? Dzieki za wszystkie uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amelka1974 Re: Hotel Helena 2 11.04.08, 14:59 Nie mieszkałam w tym hotelu ale niedaleko niego. Codziennie idąc na plaże przechodziłam obok niego i wygląda bardzo ok. Ma fajny i spory basen, barek. Ogólnie robi bardzo przyjemne wrażenie. Byliśmy w nim kiedyś coś zjeść i byliśmy bardzo zadowoleni. Ceny przystępne, czysto, miło. W środku nowoczesne wnętrza i ładna recepcja, czyste i schludne toalety :))). Jedyny mankament jak dla mnie to położenie przy bardzo ruchliwej głównej ulicy Słonecznego Brzegu, ale pokoje chyba w większości mają okna na basen. Na plaże przechodzi się przez tą ulice i tam 150 metrów między hotelami jest już plaża i morze. A obok zaczyna się deptak tętniący życiem wieczorami. Bardzo blisko tego hotelu (ok 50 m) jest przystanek autobusowy i bułgarski supermarket. Obok zatrzymuje się też BUS, którym można dojechać bezpłatnie do aquaparków. Odpowiedz Link Zgłoś