Gość: Gruby IP: 83.238.216.* 05.07.08, 14:42 Mam pytanko czy ktos był w tym hotelu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Joasia [...] IP: *.kolornet.pl 08.07.08, 09:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Re: Hotel Joya Park ZP IP: 83.238.216.* 08.07.08, 10:25 jade do tego hotelu 10.07 wiem ze ze jest oddany w 2007 roku i moze dlatego jeszcze nikt ie był Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graszka00 Re: Hotel Joya Park ZP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 17:09 To odezwij się jak wrócisz. Ja lecę tam 14 sierpnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Re: Hotel Joya Park ZP IP: 83.238.216.* 08.07.08, 17:41 ok dam znac po powrocie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zasadziu Re: Hotel Joya Park ZP IP: *.zep.com.pl 21.07.08, 09:24 To do zobaczenia w tym hotelu, ja też wybieram się z rodzinką w tym terminie, wylot z WAW biuro podróży EccoHoliday. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monique Re: Hotel Joya Park ZP IP: 78.133.200.* 31.07.08, 10:29 Ja też wybieram się 14 sierpnia z koleżanką. Czy ktoś mógłby polecić jakieś fajne miejsca, w których można się pobawić?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Re: Hotel Joya Park ZP IP: 83.238.216.* 17.07.08, 20:46 Wlasnie wrocilem z Joya Park polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graszka00 Re: Hotel Joya Park ZP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 22:49 A może coś więcej napiszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmmmm Re: Hotel Joya Park ZP IP: *.osiedle.net.pl 17.07.08, 23:07 Popieram prośbę poprzedniczki. Rozumiem ze standard samych pomieszczeń jest wysoki, w końcu hotel jest bardzo młody. (Na tyle młody, że oglądając w internecie mapy ZP hotel nie był oznaczony i wydawał się być hotelem widmo :P) Wiem, ze niedlugo sama sie o tym przekonam ale chciałabym zapytać o odległości, te prawdziwe, nie te podane w katalogu. Daleko do morza, banku, przystanku, jakiegos w miare taniego sklepu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nozyty Re: Hotel Joya Park ZP IP: 83.238.216.* 18.07.08, 07:04 A my właśnie wczoraj wróciliśmy z pobytu w Joya Park. Jesteśmy zadowoleni. Hotel jest nieduży i nowy. Można się do niego wybrać jak narazie tylko z Ecco Holiday. Nam się super tragiło - mieliśmy pokój na 4 piętrze z widokiem na basen i morze. Ponato pokoik był duży i czysty. Codziennie był nieco sprzątany, a co 3, 4 dni było to sprzątanie dokładniejsze z wymianą ręczników i pościeli włącznie. Odnośnie posiłków - mieliśmy HB i to nam w zupełności wystarczało. Na śniadanie było zaoferowane prawo to samo codziennie. Ale wachlarz był na tyle szeroki, że można było codziennie zjeść coś innego. Obiadokolacja podawana od godz. 18 ich czasu. Moim zdaniem w miare urozmaicona - ale wiem, że nie wszyscy byli zadowoleni... To też jest kwestia podejścia. Do obiadokolacji napoje są płatne. Fajna sprawa to możliwość zjedzenia posiłku na świeżym powietrzu. Ponadto - hotelowa restauracja jest jedną z tańszych w mieście - więc nie trzeba daleko szukać, żeby ewentualnie coś sobie zjeść dodatkowo. I tak Pizza kosztowało ok. 6,5 LE, spaghetti 5,5 Le, gałka lodów 0,50 LE, Zupa z kurczaka 4 LE. Atutem hotelu jest basen, który mieści się nie od strony ulicy (co się w Złotych piaskach często zdarza), a od wewnątrz. Perłą basenu jest ratownik Kosta. Bardzo kontaktowa osoba - rozmawia ze wszystkimi gośćmi hotelu i zawsze służy pomocą. Super gość. Przy hotelu jest jednej z najtańszych marketów w mieście - więc znowu mamy blisko. Piwo Zagorka 0,95 Le, 0,7 Flirt wódki czystej o smaku zielonego jabłka 9,10 LE ze szklanką itd. Mankamentem hotelu jest obsługa w recepcji - na 4 osoby z jakimi mieliśmy przyjemność tylko jedna była komunikatywna. Ogólnie obsługa damska milsza od męskiej. Pamiętajmy jednak, że kontakt z recepcja ogranicza się gł. do oddanie i odebrania kluczy do pokoju przy wyjściu z hotelu. Hotel jest położony bardzo blisko przystanku autobusowego - jak ktoś chciał pojechać np. do Varny. Do plaży skrótami jest ok. 10 min z górki (gorzej z powrotem ;) ). To by było z grubsza tyle z mojej strony. Moim zdaniem hotel wart uwagi - i w przyszłych sezonach na pewno oferta będzie cenowo droższa. Jeśli chodzi o wymiane waluty w Złotych Piaskach - to uwaga (cenna dodam) - po zejśćiu na dół do plaży, idąc deptakiem na wschód (w lewo) miniecie hotel Admirał i kolejny po nim. Patrząc w stronę plaży powinnien być przesmyk by na nią przejść, w którym znajduje się włąsnie możliwość wymiany waltuty po bardzo dobrych kursach np. 1,9490 LE dostaniemy za 1 EURO. Oddział banku jest dobrze zakamuflowany - ale warto go odszukać. W razie pytań proszę o maila nozyty@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmmmm Re: Hotel Joya Park ZP IP: *.osiedle.net.pl 18.07.08, 12:53 Bardzo praktyczne informacje, dziękuję :) Czyli póki co hotel zapowiada się dobrze :)) Wiem, że to już szczegół, ale mam pytanie a propo tych obiadokolacji. W zeszłym roku na Majorce, gdy turysta zamierzał opuścić hotel na cały dzień deklarując się, że na obiadokolacji go nie będzie, dostawał prowiant na drogę. Czy w Joya Park można w ten sposób komibnować?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nozyty Re: Hotel Joya Park ZP IP: 83.238.216.* 18.07.08, 14:05 Trudno mi się wypowiadać w tej kwestii, bo nie pojawiła się z naszej strony taka potrzeba. Ale myśle, że z Polski mailem można zadać takie pytanko, albo ewentualnie w biurze podróży (jak jest fajne to pomoże w tej kwestii) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graszka00 Re: Hotel Joya Park ZP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 16:50 A jak plaża? Czy można się rozłożyć bez wynajmowania parasola i leżaka, czy też trzeba iśc gdzieś dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nozyty Re: Hotel Joya Park ZP IP: 83.238.216.* 18.07.08, 19:44 Nie ma problemu - można się rozłożyć i nie korzystać z leżaka i parasoli - które wcale tanio nie wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
tony-456 Re: Hotel Joya Park ZP 30.07.08, 13:19 wybiera sie ktos moze do tego hotelu 11 wrzesnia br.?ja mam lot z katowic.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina Re: Hotel Joya Park ZP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.08, 13:47 Czesc TONY 456, ja sie zastawnaiam nad rezerwacją tego hotelu włąsnie na 11 września i także z Katowic, w ciągu 3 dni bede wiedziec. Mam na imie Karina i Jade z Chłopakiem, a TY? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Hotel Joya Park ZP IP: *.aster.pl 31.07.08, 23:40 duże dzięki za info, zrobiłam właśnie rezerwację :) ten hotel nie wiedzieć czemu od razu mnie przyciągnął, może zagrało zdanie: niedawno odnowiony :) odezwę się po powrocie, a teraz jeszcze proszę o informację, czy tną komary. w tamtym roku na Korfu pocięły niemiłosiernie... jeszcze prośba o lokalne atrakcje, dokąd warto pójść, co zobaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Hotel Joya Park ZP IP: *.toya.net.pl 01.08.08, 13:17 Byłem w lipcu,zero komarów,much itp.Nawet wieczorem przy zapalonym świetle na balkonie nic nie przylatywało.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grai Re: Hotel Joya Park ZP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 16:46 Witam z dziewczyną jedziemy 14 sierpnia do tego hotelu mam nadzieje że bedzie fajnie,i żadnych przykrych momentów nie bedzie.Jedziemy z ecco holiday,jak ktoś jedzie w tym terminie to niech sie odezwie może razem poimprezujemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eveda Re: Hotel Joya Park ZP IP: 195.136.20.* 05.08.08, 08:43 ja jade z kolezanka rowniez w tym samym terminie...mam nadzieje, ze bedzie fajnie :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monique Re: Hotel Joya Park ZP IP: 78.133.200.* 05.08.08, 12:44 widzę, że w tym terminie zapowiada się duża grupa nastawiona na imprezowanie... Dlatego ponawiam prośbę o info gdzie warto zahaczyć.. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gruber Re: Hotel Joya Park ZP IP: 83.238.216.* 01.08.08, 18:56 Cos Przekraciles- hotel jest niedawnoo oddany a nie odnowiony:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yabadabadooo Re: Hotel Joya Park ZP IP: *.bsk.vectranet.pl 07.08.08, 19:31 Faktycznie hotel jest nowy, co widac, slychac i czuc :) Wlasnie wrocilam i jestem bardzo zadowolona z hotelu i z cala pewnoscia bede go polecac,zaraz przy hotelu znajduje sie spermarket, ktory jest chyba najtanszy w okolicy, na przeciwko hotelu bank, w ktorym mozna wymienic kasy bez obawy o jakies oszustwa. Do plazy bliziutko. Co do obslugi, to faktycznie tylko jeden recepcjonista jest mily dla gosci, zawsze usmiechniety, reszta odgrywa totalna olewke. Jest tez basen ukryty na tylach hotelu co jest jego autentycznym plusem, parasole i lezaki za darmo i mila odmiana morza i piachu, co do basenu rowniez wazny jest ratownik- Costa-bardzo mily, sympatyczny, szczerze zainteresowany i stara sie rozmawiac w ojczystym jezyku rozmowcy-ale uwaga drogie panie- potrafi byc namolny i upierdliwy, a wrecz rubaszny, jezeli nie odpowiada wam taki styl po prostu dostadnie powiedziec.Pokoje bez zarzutu. Zaraz przy plazy rozciaga sie dluuugasna promenada z wileoma stoiskami, uwaga- bo mozna ostro przeplacic. Lepiej spr ceny w Warnie bo te same produkty sa o wiele tansze( bilet autobusowy kosztuje 3 lewa, ale Warna to nic specjalnego-brudne, szare miasto) Jesli jakies pytania co do hotelu, ZP i ogolnych info piszcie smialo - 7994333 Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka793 Re: Hotel Joya Park ZP 04.08.08, 16:48 Ja właśnie przed chwileczką zarezerwowałam dwa miejsca w tym hotelu na 21.08:-) mam nadzieję, że będzie spoko:-)...po powrocie postaram się zdać relację ze stanu faktycznego:-) Pozdrawiam! Doti Ps. Również lecimy z Ecco Holiday Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hym hym Re: Hotel Joya Park ZP IP: *.osiedle.net.pl 08.08.08, 12:34 Hotel jest naprawdę zaskakująco dobry. Jak wspomniała już przedmówczyni hotel ma doskonałą lokalizację. Nie mieszkają w nim głośni koloniści, mieści się blisko taniego sklepu gdzie przybywa praktycznie większość turystów z ZP no i do bankomatów i banku również blisko. Basen faktycznie jest dobrą odmianą dla tłoku na plaży. Jeśli zaś idzie o jedzenie: każdy znajdzie coś dla siebie. Ci którzy nie jadają np drobiu bądź ryb zawsze mogą z kilkunastu propozycji dań wybrać coś dla siebie, osobiście polecam zupy :)) Jeśli zaś idzie o Ecco Holiday. Biuro sprawdziło się, aczkolwiek uwaga na rezydentkę w tymże hotelu, spotykałam milsze i bardziej kompetentne niż ta. Warna rzeczywiście smętna i szara, niby zieleni dużo ale ta zieleń jakaś taka bura. Osobiście polecam wycieczkę do Monasteru Aładża w parku krajobrazowym przy ZP. Sama wspinaczka tam jest niezapomniana :P W parku tzreba podążać niebieskim szlakiem. Z tego co słyszałam warto wybrać się na wycieczkę Bałczik-Kaliakria-wieczór bułgarski. Kosztuje to 80 leva i wrażenia również niezapomniane. Wszystkim, którzy jeszcze się wybierają do Bułgarii życzę miłego wypoczynku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anias Re: Hotel Joya Park ZP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 16:17 kilka dni temu wróciłam z tego hotelu, nie mam zbyt wielkiego porównania więc trudno mi oceniać, generalnie większość tego co tu przeczytałam to się zgadzam, sprzątanie codziennie na zasadzie zmycia podłogi i umycia sedesu wanny i zlewu, zmiana pościeli i ręczników co 4 dni (3 noce) ale raz się zdarzyło że jej nie wymieniono i podobnie z ręcznikami, pokoje w porządku, mieliśmy pokój od ulicy a jest ruchliwa szczególnie przeszkadzały autobusy które często tamtędy przejeżdżają więc zwrócicie uwagę na pokój z jakiej jest strony, recepcjonista fakt jest jeden sympatyczny reszta nie koniecznie, jedzenie może jak na 2 gwiazdki jakie ma restauracja to ok, ale szczerze to często słyszałam narzekania i samej mi to nie przypadło do gustu, aczkolwiek serwowali często dania typowe dla kuchni bułgarskiej, polecam budyń, i jak śniadania są od 8 a kolacje od 18 to najlepiej być od razu pierwszemu, bo często inni hotelowicze wybierali co lepsze jedzenie a obsługa dokładała kiedy im się podobało, generalnie był pieczone kawałki ziemniaków, czasem pure, ryż np z groszkiem, i jakieś mięso chyba nawet baranina, pomidor, ogórek, czasem szopska lub surowa kapusta, gotowane brokuły, kukurydza, kilka dań, można było coś wybrać, śniadania bardziej monotonne, ser typu feta jeszcze jakiś niby topiony i ser żółty, jajko gotowane bądź smażone, jajecznica, pasztetowa, kiełbasa typu "mortadela" często podsmażana, nigdy nie widziałam szynki lub zwykłej kiełbasy, raz był boczek co ucieszyło mnie (bo tęskniłam za jakimś prawdziwym mięsem), z owoców to jeden rodzaj na posiłek, generalnie arbuz, czasem jabłko lub pomarańcze, klimatyzacja w porządku, często ciekną wanny, w telewizji jeden polski kanał-Polonia, basen w porządku, leżaki i parasole bezpłatne ale za materac na leżak to już 3 lewy, gorzej z ratownikiem, na początku wydaje się komunikatywny i miły, z czasem staje się irytujący, moją uwagę zwróciło jego podejście do kobiet (podrywał każdego dnia inną) i dzieci (za bardzo do nich się przytulał, szczególnie kilkunastoletnich dziewczynek), aha a co do jedzenia to często trzeba było pilnować talerza bo panie jak widziały pusty to myślały że już koniec i zabierały, przyhotelowy sklep najtańszy na jaki trafiłam zaopatrzyłam się tam nawet w pamiątki (rakija, perfumy etc), na przeciwko niego bank gdzie najkorzystniej wymieniałam euro, a jak wyjmowałam z bankomatu lewy to z "investment bank", moj bank tj millenium pobrał 9 zł prowizji i 1lew wyszedł za 1,68zł, natomiast bank pko bp był mniej korzystny bo mój mąż płacił 10 zł prowizji i 1lew kosztował 1,72zł (chyba że w grę wchodzą inne kursy), uwaga na chodniki uliczne, są śliskie i wybrakowane, Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka793 Re: Hotel Joya Park ZP 13.08.08, 22:00 Gość portalu: anias napisał(a): >często ciekną wanny Jakie wanny???na wszystkich fotach które oglądałam były prysznice...wanna w hotelu to dla mnie porażka... Możesz mi napisać czy na voucher'ze z biura podróży mieliście zaznaczony rodzaj pokoju? My mamy zaznaczony pokój z widokiem na basen? Pozdrawiam! Doti Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina Hotel Joya Park ZP IP: 83.30.172.* 26.08.08, 20:40 Czy ktoś wybiera się moze do hotelu Joya Park 11 września ? ? ? Odpowiedz Link Zgłoś
tony-456 Re: Hotel Joya Park ZP 27.08.08, 16:33 witam, ja wlasnie wczesniej juz pytalem czy ktos tego dnia sie wybiera.ja i moja zonka lecimy tam z katowic wlasnie 11 wrzesnia.pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina 11 wrzesnia Hotel Joya Park ZP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 20:58 A w jakim są Państwo mniej więcej wieku jeśli można wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
tony-456 Re: 11 wrzesnia Hotel Joya Park ZP 01.09.08, 20:17 a mozna wiedziec-23/28,a panstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina 11 wrzesnia Hotel Joya Park ZP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 12:04 To chyba możemy przejść sobie na "Ty", my oboje mamy po 23 lata :) Odpowiedz Link Zgłoś
tony-456 Re: 11 wrzesnia Hotel Joya Park ZP 02.09.08, 22:47 no to super!pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Hotel Joya Park ZP IP: *.aster.pl 30.08.08, 14:12 Byłam, wróciłam, dopisuję się z subiektywną oceną :-) * bardzo miła kelnerka Hrisi, pyszna pizza w hotelowej restauracji (chociaż czeka się na nią pół h), jako i sok ze świeżo wyciskanych owoców, bo i jaki miałby być (to były moje pierwsze minuty po zakwaterowaniu) * mdłe, brzydkie pokoje w kolorze beżu, ale w istocie nowe, zajebista suszarka do włosów z rurą od odkurzacza, w każdym pokoju lodówka, w sumie może być. panie sprzątające uśmiechnięte, ale czemu myją podłogę w pokoju, a mniejszej łazience już nie Bóg raczy wiedzieć * warto dopłacić ok. 120 zeta i mieć pokój z widokiem na basen (od ulicy nie polecam) * bardzo ładny basen, z brodzikiem dla dzieci, najgłębsze miejsce 145, bezpiecznie i nie wolno skakać * sympatycznie w nocy, gdy basen jest podświetlony, na stolikach płoną świece etc. * rano mnóstwo jaskółek przy dachu hotelu, mile je się oglądało * widok na M. Czarne, jest imponujące * Kosta vel Costa specyficzny :-) przekazałam mu, że piszemy tu dużo o nim na forum, był wielce tym zaciekawiony. Pomocny, potrafi dać matę na leżak nie kasując przy tym 3 lewa. Zna języki. Kontaktowy aż za bardzo, bardziej zapewne lubiany przez panów, z którymi tylko konwersuje :-) Taka hotelowa maskotka, która już od rana krząta się myjąc basen, w odwiecznych chustkach na głowie. Polubiłam go * HB - mamusiu, z radością wróciłam do domu. Pieczywo tylko tostowe, porażka (porównuję z Korfu, gdzie było pyszne, puchate ciemne pieczywo w długich bochnach), następnego dnia smażone i występuje w roli grzanek, masłem się nie zainteresowałam, miód, dżem, którym od razu interesują się osy, za słodki sok Capi do śniadania, kawa niestety tylko z automatu, "milch" to czasem woda: "nie było dostavku", jak wyjaśniła kelnerka, jakieś płatki, pyszne arbuzy, wędlin nie tykałam, feta dla mnie za słona. Kolacja: jakieś zapiekanki - nie polecam, 3 rodzaje ziemniaków, możliwe sałatki ziemniaczane. * Pyszne ichnie piwo w restauracji - małe 2 lewa. Rakija może być. Zagorka i Kamenitza też super. Trzeba spróbować ich win, polecam białe. * w hotelu niemal wyłącznie Słowianie: Bułgarzy, Rosjanie, Polacy * Varna bez sensu, delfinarium omijać * piasek na plaży parzy w stopy jak diabli, masę pań topless z biżuterią tu i ówdzie. Uwaga na fale, zdejmują dwuczęściowe kostiumy, bo silne, pływają w niej niegroźne glony ;-), meduzy ponoć są, sporty wodne na plaży OK, można nawet być czule wymasowanym - tuż przy wodzie zadaszone stanowiska "MASSAGE", nie próbowałam, morze czyste. Joya jest podobno dość przyzwoity i można właściwie go polecić także rodzinom z małymi dziećmi. Przy plażowej promenadzie miła rozrywka szczególnie dla małych dziewczynek: RETRO PHOTOS. Po wyjściu z plaży skręcić w prawo i kawałek trzeba podejść. Mijamy jedno RP i trafiamy do takiego, gdzie młoda dziewczyna przebierze dzieciaki w fajne, teatralne stroje, umaluje je, cała sesja zdjęciowa. Kosztuje taka zabawa 15 l, ale później można wybrać więcej zdjęć (każde w takiej cenie) Złote Piaski będą się podobać ludziom kochającym blichtr, tłum, kurorty, którym nie przeszkadza MNOGOŚĆ wielopiętrowych hoteli już istniejących i tych budowanych. I specyficzny postkomunistyczny urok (jadąc z lotniska w Varnie warto popatrzeć na bloki mieszkalne). Ja tam nie wrócę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melka Re: Hotel Joya Park ZP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.08, 14:44 co prawda od mojego powrotu minął już miesiąć bo wylatywałam 14 sierpnia z katowic ,ale muszę stwierdzić ,że był to jeden z lepszych wyjazdów w moim życiu.Jak na 3 gwiazdki to hotel był naprawdę świetny jedyne co mi przeszkadzało to niezbyt przyjemny zapach po wyjściu z windy.Za to pokoje były naprawdę super !!!miałyśmy z koleżanką pokój z widokiem na basen ,wyjątkowo duży (koledzy mieszkający obok mieli pokój mniejszy co najmniej o 1/3 )Z 5 najwyższego piętra gdzie mieszkałśmy roztaczały sie cudowne widoki nie tylko na basen ale całą panoramę złotych piasków.ponieważ balkony graniczyły ze sobą bezpośrednio czasami mozna było podziwiać imoponujące sceny erotyczne innych współmieszkańców baraszkujących na balkonie :)Nie zgodzę sie natomiast z opinią ,że recepcja była niemiła ,robili to co do niech należało i byli przy tym po prostu uprzejmi.Być może ta opinia wynika z tego ,że prawie wszyscy polacy podniecali się bezpośredniośćią ratownika Costy który tak naprawde był żałosnym podstarzałym zbokiem/potrafił podejść w czasie opalania i łapać z pierś czy udo był strasznie nachalny i obleśny chociaz nie przeczę że miły do momentu kiedy ktoś jasno i wyrażnie nie dał mu do zrozumienia żeby się odczepił .Wtedy wychodzil z niego prawdziwy cham i czepiał się dosłownie wszystkiego.w moim przypadku gdy zaproponowal mi żebym przyszła do niego wieczorem (oblizując przy tym obleśnie wargi )a ja w ostrych słowach dałam mu do zrozumienia że nie ma mowy ,to następnego dnia o mało mnie nie pobił żądając pokazania aparatu fotograficznego na którym rzekomo robiłam mu zdjęcia.A teraz apeluję do rodziców żeby w żadnym wypadku nie pozwalali mu "uczyć pływać "swoje dzieci widziałam jak wygląda taka nauka i wg mnie ma ona dużo wspólnego z pedofilią szczególnie jesli chodzi o dziewczynki.co ciekawe najbardziej tym wstrętnym Costą zachwycali się polacy i bez wachania oddawali mu swoje dzieci inne nacje :rosjanie ,anglicy czy francuzi nigdy czegoś takiego nie robili .market przy hotelu super zwłaszcza ,że czynny praktycznie całą dobę i nigdy nie zabraklo życiodajnej wody po "ciężkiej " nocy.jedzenie :przez pierwsze 3 dni byłam zachwycona różnorodnośćią dopóki nie zorientowalam sie że wszystko smakuje tak samo :)mimo to 2 posilki dzienie sa tak obfite ze nie trzeba juz wydawac kasy na jedzenie na mieście.Chociaż myślę że 2 tygodnie przy tym żarciu bym nie wytrzymała.Bardzo mily chłopak pracuje przy barze na basenie:) reczniki niby zmieniali co 3 dni ale jesli poprosilo sie o nie czesciej sprzataczke to tez dawala dzieki czemu pod koniec miałsmy jakies 21 ręcznikow w pokoju :)ueblowanie super łazienka też :) ogólnie gorąco polecam i jesli zdarzy mi sie jeszcze pojechać do złotych piaskow to tylko w Joya !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś