issy25 07.07.08, 16:21 Wybieram się we wrześniu do Bulgari, a konkretnie do Kitten. Wiecie może jak sie dostać z lotniska w Bourgas do Kitten? Byl tam ktoś? Czekam na wszystkie informacje:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dada Re: Kitten IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 23:21 Hej! Nie polecam tej miejscowosci!!! Bylam Tam rok temu wczasy wykupione w biurze turystycznym,przelot samolotem.Żywcem nie ma tam co robic!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: Kitten IP: 193.120.116.* 08.07.08, 00:57 Bylam w Kitten, ale bardzo dawno... wiec nie pamietam jak wygladal dojazd, sorry. Natomiast nigdy nie zapomne cudownej dzikiej plazy, turkusowego koloru morza i pieknych gor. Wrazenia niezapomniane, mam nadzieje, ze pozostawiono plaze w Kitten w takim stanie do dzis. Odpowiedz Link Zgłoś
issy25 Re: Kitten 08.07.08, 12:33 Jedziemy tam z malym dzieckiem, więc jakiś szczególnych rozrywek nie szukamy. Raczej plaża i święty spokój:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojt Re: Kitten IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.08, 21:01 byłem tam rok temu samochodem z żoną i czteroletnia córką oraz znajomą rodziną z ośmioletnim synem. Znależliśmy miły hotelik z basenem cichy i spokojny prowadzony przez Bułgarów, którzy wcześniej pracowali w USA - hotel czysty, z indywidualną klimą i dobrym jedzeniem w restauracji hotelowej. Moje subiektywne wrazenia ok. plaża złagodnym zejściem do morza. Woda czysta. Wieczorem w miasteczku atrakcje dla dzieci np wesołe miasteczko, bange jump itp. Ceny w lokalnych knajpkach bardzo rozsądne, klimat małej turystycznej miejscowości w przeciwieństwie do sąsiedniego Primorska, które jest placem budowy i siedliskiem rozwydrzonej młodzierzy; jeśli szukasz spokoju to miejscowość polecam. Nie wiem gdzie masz noclegi, więc nie mogę ocenić konkretnego Hotelu. W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec Re: Kitten IP: *.gprs.plus.pl 09.07.08, 08:36 mozesz przeslac na maila (mhaduch@poczta.onet.pl) namiar na hotelik z którego jestes zadowolony w Kitten? Czy daleko od plaży? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adio Re: Kitten IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 09:47 kilka lat temu opłacało się jechac taksówką, może ktoś ma aktualne wiadomości w temacie Odpowiedz Link Zgłoś