Gość: hajer321 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 22:23 wybieramy sie we wrześniu do tego hotelu. Proszę o opinie o hotelu i miejscowości. Za wszystkie opinie -dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agama1971 Re: Św. Vlas hotel Caesar Palace 19.07.08, 21:21 Wykupiłam wczasy w tym hotelu ale Neckerman odwołał rezerwację. Pojechałam go sobie obejrzeć. Jest tak jak w folderach - bardzo blisko morza ale bardzo daleko od miasta - na piechotkę baaaardzo daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hajer321 Re: Św. Vlas hotel Caesar Palace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.08, 10:20 Dzięki, będziemy mieć samochód, więc to niej est problem. A czy możemy prosić coś więcej o miejscowości i okolicach? Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
agama1971 Re: Św. Vlas hotel Caesar Palace 22.07.08, 19:34 Ja też byłam samochodem i to znacznie ułatwia pobyt. Mało czasu spędzaliśmy w tej miejscowości. Polecam restaurację Rusina, nie wiem jak jest plaża przy twoim hotelu , my parę razy byliśmy na plaży we Vlas. Później odkryliśmy fajne dzikie plaże między Nesebyr a Rawdą, nam bardzo się podobały. Niedaleko naszych dzikich plaż były piękne strome skałki z piaskowca, które strasznie spodobały się moim dzieciom, tam szukaliśmy muszli i pięknych kamieni do terrarium. Byłam też w Pomorie nad słonym jeziorem, żeby skorzystać z leczniczych właściwości "Pomoryjskiego błota". Cuchnie strasznie i troszkę trudno je wyciągnąć z dna ale podobno pomaga na wiele schorzeń - warto poczytać w necie. Jeśli masz jakieś pytania pisz chętnie odpowiem - lepiej jechać troszkę przygotowanym. Ja również jechałam samochodem, po drodze sporo zwiedzaliśmy, mieliśmy po dwa noclegi na trasie - zwiedziliśmy Budapeszt -polecam, Transylwanie zakochaliśmy się w krajobrazach, byliśmy na wycieczce z Bułgarii w Istanbule - służę informacją i życzę udanego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hajer321 Re: Św. Vlas hotel Caesar Palace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.08, 12:04 wielkie dzięki za info :-) Jedziemy do Bułgarii trochę sentymentalnie a trochę z ciekawości po 25 latach. Po drodze planujemy krótki pobyt w Belgradzie (u znajomych), później Veliko Tarnovo na 2 dni. W czase pobytu na morzem pewnikiem odwiedzimy "stare kąty" (byliśmy w Bulgarii kilka razy -ale dawno), a w drodze powrotnej Rumunia( trasa T i Sibiu, Oradea może Brasov-jak starczy czasu). O restauracji Rusina juz czytalam ze warto-spróbujemy. Gdzie zostawialiście samochód jadąc na dzikie plaże? A pobyt na słonym jeziorem-płatny?, na dziko? cały dzień? W Budapeszcie byliśmy rok temu (3 dni) a w Turcji (i w Stambule)w czerwcu br. więc do Stambułu raczej nie pojedziemy. Chcialabym kupić sobie kożuszek w Bulgarii lub w Rumunii. Spotkałas gdzięś może po drodze? Jak sie zrodza jeszcze jakieś pytania - to jeszcze napisze Pozdrawiam Bożena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weja Re: Św. Vlas hotel Caesar Palace IP: *.eranet.pl 24.07.08, 20:38 My równiez jedziemy we wrzesniu (od 05. 09. ) do tego hotelu. Szukamy opinii na temat tego miejsca. Do tego czasu podpieram sie strona www.bulgaricus.com/index.php Polecam, znajdziesz tam ciekawe info. Jesli mozesz to napisz jaka trase dojazdu zaplanowaliscie.My rowniez jedziemy samochodem tyle ze z Łodzi Pozdrawiam i moze do milego zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hajer321 Re: Św. Vlas hotel Caesar Palace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.08, 11:52 cieszymy się, że jeszcze ktoś jedzie do tego hotelu :-) Po drodze to chyba się raczej nie spotkamy, ponieważ my zaczynamy pobyt de facto od 8.09 ale 5.09 wyjeżdżamy z domu-ponieważ po drodze zatrzymujemy sie w Belgradzie (u znajomych) a później w Velikim Tarnowie-w celu zwiedzania. Ale na miejscu na pewno chętnie wypijemy razem winko. Jedziemy z Raciborza. Jedziecie na tydzień czy dwa? my na 10 dni. aha mamy też stronę:www.holidaycheck.pl/hotel. Tam jest kilka opinii. Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś