Gość: jacek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 15:18 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: właśnie wróciłem z marina palace z neseberu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 20:13 Napisz coś więcej na temat tego hotelu. Wybieramy się do Neseberu w ciemno. Nie mamy rezerwacji, a jedziemy w 9 osób. W tym jadą dzieci. jakie są ceny i czy masz kontakt, żeby coś zarezerwować. Będę wdzięczna za info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: właśnie wróciłem z marina palace z neseberu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 14:48 hotel super mogę nawet zaryzykować stwierdzenie że najładniejszy w całym neseberze a widok z dachu na którym jest basen rewelacja. My byliśmy z prawie dwuletnim dzieckiem i jesteśmy zadowoleni.Jeśli chodzi o wolne miejsca w neseberze to było ich sporo na kwaterach prywatnych wisiały tabliczki wolne kwatiry. w hotelu chyba też były wolne .Ja na drugi rok wybieram kwatrę bo dużo kasy zostanie na rozrywki.polecam neseber coś pięknego . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deck neseber-info IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.08, 16:16 wspaniale miejsce, do zwiedzania i wypoczywania, ceny jak na poprzednie lata wzrosły , ale i tak wydacie mniej niż u nas, kwaterki są , można jechać w ciemno, pytajcie taksówkarzy, w sklepach i na przystankach autobusowych, ale nie ma gwarancji że wszysce razem będziecie mieszkać w jednym miejscu. dzwońcie do znajomka. mowi po polsku 00359 887 77 58 20 Odpowiedz Link Zgłoś