Dodaj do ulubionych

Primorsko - PLAŻA ?

IP: *.chello.pl 06.05.09, 19:36
czy ktoś był na plażach (podobno są 2 )w Primorsku, jak tam z
zejściem do wody i czy sa to szerokie plaże - może jakieś fotki, ale
nie z biur podróży, bo te zawsze upiększają? . Może ktoś zna tam
jakiś dobry hotel z basenem i atrakcjami dla dzieci? dzięki za
wszystkie odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: Rafał99 Re: Primorsko - PLAŻA ? IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.09, 10:36
      Witam, byłem już 5 razy w Primorsku i w tym roku po przerwie 2
      letniej jadę 6 raz. Plaże są 2 północna i południowa, my chodzimy
      zawsze na północną ale tam jest głębiej i dla dzieci tak sobie.
      Południowa to szeroka i dłga plaża z płytką wodą ale bez fal i to
      wdług mnie jest jej minus. Plaże czyste woda w morzu równierz, dla
      mnie i mojej rodziny Primorsko to optymalny wybór ale to zalezy co
      kto lubi.
      • Gość: OWO Re: Primorsko - PLAŻA do Rafał99 ? IP: *.chello.pl 07.05.09, 15:00
        dzięki za info o plazach w Primorsku - ta plaża południowa jest
        przy jakiejś rzece i z kamieniami, pytam, bo 2 lata temu byłem w
        Primorsku przez krótką chwilę jadąc do Kiten i tam żona zeszła na
        plaże ,ale blisko centrum i mówiła że były jakieś duże kamienie, ale
        może trzeba po prostu pójść trochę dlaej od zejścia z centrum?; a
        jak w Primorsku z knajpami itp;, jest jakiś deptak gdzie można
        połazić z rodzinką i dzieckiem wieczorem, a może znasz jakiś warty
        polecenia hotelik z basenem? dzięki za info.W.
        • Gość: Rafał99 Re: Primorsko - PLAŻA do Rafał99 ? IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.09, 19:47
          Witam, co do hotelu to osobiście polecał bym hotel Miła. Obiekt ten
          znajduje się obok plaży północnej, przy plaży południowej jest nowy
          obiekt z basenem ale nie znam nazwy lecz nie można go nie zauważyć
          gdyż ma 9 pięter. Jeżeli jechaliście do Kiten to twoja żona weszła
          na plażę gdzie były kamienie ale są tylko w tym jednym miejscu
          reszta miodzio, na samej plaży knajpki gdzie można coś zjeść i wypić
          piwko. Całe centrum to jeden deptak więc jest gdzie pochodzić,
          dzieci też się nie będą nudzić mają tam sporo atrakcji. A kiedy się
          wybieracie jeżeli można wiedzieć.
          • Gość: OWO Re: Primorsko - PLAŻA do Rafał99 ? IP: *.chello.pl 07.05.09, 20:50
            szukamy ofert do Primorska lub Kiten (ale tam mało propozycji) z
            biura podróży samolotem w lipcu na 12-14 dni; szukam hotelu z
            basenem dla dziecka, bo to uwielbia; mialem taki w Kiten 2 lata
            temu, ale byłem samochodem i z dzieckiem to uciążliwe więc w tym
            roku szukam ofert organizowanych ale Primorska i Kiten jest nie zbyt
            wiele ofert.Nie zależy nam na wyżywieniu w hotelu bo wolimy
            tamtejsze knajpki. W.
            • organista_pl Re: Primorsko - PLAŻA do Rafał99 ? 07.05.09, 21:10
              Jeżeli masz troszke czasu i blikso do granicy Czeskiej to polecam wycieczke do
              Czeskich biur podróży w Czeskim Cieszynie jest dużo taniej niż u nas i maja
              Primorsko w ofercie ;

www.alexandria.cz/
              • Gość: OWO Re: Primorsko - PLAŻA do Organisty IP: *.chello.pl 08.05.09, 10:12
                Oj dzięki bardzo już sprawdzam, faktycznie tam kiedyś już
                sprawdzałem w Czedoku i też było atrakcyjnie, jeszcze raz dzięki !
                • organista_pl Re: Primorsko - PLAŻA do Organisty 08.05.09, 14:13
                  Jak znajdziesz coś ciekawego daj namiar może i ja skorzystam , bo nadal nie
                  wiemy gdzie jechac w te wakacje
                • Gość: r Re: Primorsko - PLAŻA do Organisty IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.09, 15:04
                  Witam, zobacz tu www.amida.com.pl Biuro prowadzi moja znajoma,
                  są z Bielska i specjalizują się w Primorsku.
                  • Gość: organista_pl Re: Primorsko - PLAŻA do Organisty IP: 198.36.87.* 08.05.09, 17:17
                    Ło rany ceny z kosmosu 805 zł + 970 zł =1775 zł za sam nocleg i przelot >
                    Dziękuje nie skorzystam
                    • Gość: Rafał99 Re: Primorsko - PLAŻA do Organisty IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.09, 17:54
                      Witam, no niestety ceny na chwilę obecną masakra, w grudniu i
                      styczniu były fajne rabaty. Na chwilę obecną będzie ciężko coś
                      znaleść w dobrej cenie, trzeba liczyć na lasta lub wpakować się auto
                      i jechać w ciemno. Hotel z fajnym basenem w Primorsku to Belitsa i
                      Qin Neely.
                      • j.oker Re: Primorsko - PLAŻA do Organisty 08.05.09, 18:25
                        Jak wygląda sprawa last czy jest możliwość załapania się np 8 osób czy
                        są to przeważnie mniejsze ilości osób ???
                        • Gość: rsu1 Re: Primorsko - PLAŻA do Organisty IP: 89.174.107.* 09.05.09, 16:04
                          Jak wygląda sprawa hoteli, zależy mi na hotelu ze śniadaniem i
                          klimatyzacją.
            • Gość: wojtek Re: Primorsko - PLAŻA do Rafał99 ? IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.09, 19:45
              Witam, odstąpimy pokój dla 2 osób z dzieckiem w Primorsku w
              kompleksie wypoczynkowym Laguna w terminie 08.08-22.08.09.
              rezygnujemy z powodów osobistych. Wpłaciliśmy zaliczkę 200 zł.

Proszę o kontakt na worbo@interia.eu
            • Gość: wiewiórka Re: Primorsko - PLAŻA do Rafał99 ? IP: *.kielce.vectranet.pl 05.06.09, 15:51
              Kiten zdecydowanie nie, polecam Primorsko. Byłam już kilka razy. Wspaniałe
              morze, obie plaże, knajpki i wiele innych atrakcji. Ja jeżdżę do Primorska
              ciągle z tym samym BT, gdyż nigdy się na nich nie zawiodłam. Teraz też jadę w
              lipcu do nowego pensjonatu, pokój z TV i łazienką, bez wyżywienia. Nie ma
              basenu, ale cena superokazyjna 50 zł za dobę od osoby.
              Polecam organizatora: kontakt@globaltranslator.pl
    • Gość: Szymon Re: Primorsko - PLAŻA ? IP: *.chello.pl 09.05.09, 22:37
      Moja propozycja hotel Belista blisko plaży ładne pokoje i naprawdę jeden z ładniejszych basenów Hotel Miła w samym centrum i bardzo mały basen , duży minus hotelu Beliste to wyżywienie , jeżeli byś wybrał ten hotel to bierz bez wyżywienia w Primorsku jest duzo świetnych i tanich knajpek Nie proponuje biura z którym byłem bo to ,była by już reklama
      • Gość: OWO Re: Primorsko - PLAŻA do Szymona ? IP: *.chello.pl 10.05.09, 09:34
        a dlazcego Twoim zdaniem jest tam cienkie wyżywienie, chodzi mi o
        śniadania bo taką wwersję proponuje biuro, bez wyżywienia nie mają
        oferty? Możesz napisać coś bliżej o tym hotelu - czy nie jest koło
        jakiejś ruchliwej ulicy, czy leży przy plaży północnej czy
        południowej (ta południowa podobno lepsza dla dzieci bo szersza i
        łagodnym wejściem do wody)? dzięki za odpowiedź. W.
        • Gość: Szymon Re: Primorsko - PLAŻA do Szymona ? IP: *.chello.pl 10.05.09, 12:29
          Jedzenia bardzo mało i cały czas to samo nie kiedy nawet nie donosili jak brakło
          , i co było najgorsze to brak ciepłych dań , duży minus to nawet brak talerzyków
          i sztucców Hotel jest przy mało ruchliwej ulicy , plaża naprawdę ładna szeroka
          piaszczysta i z łagodnym zejściem do morza Hotel miał dla mnie duży plus za
          czystośc w pokojach i ładny basen ,a jeszcze jedno poproś o pokój od strony
          basenu Mam pytanie czy jedziecie z biura Jaguar z Sosnowca Byc może jest tam już
          lepiej ja tam byłem sierpień 2008 r Miłego wyjazdu nawet jeżeli by nie było tak
          jak by się chciało
        • Gość: Rafał99 Re: Primorsko - PLAŻA do Szymona ? IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.09, 12:32
          Witam, Belitsa jest obok plaży gdzie są większe fale i dla dzieci
          jest gorzse zejscie do wody, niestety rzeczywiście ludzie kiedyś
          narzekali na jedzenie w tym hotelu myślałem że się coś zmieniło? Co
          do ulicy to raczej spokojne miejsce choć teraz wybudowali tam kilka
          apartamentowców więc i ruch może być większy.
          • Gość: OWO Re: Primorsko - PLAŻA do Szymona ? IP: *.chello.pl 10.05.09, 15:42
            wybieram się tam (rozważam ofertę) z BP Jaguar, tak jak Ty - na 2
            tyg. ze sniadaniami dla mnie, żony i dziecka wychodzi 6000 zł w
            lipcu, to w sumie niemała kasa, rozważam jescze Kiten, gdzie byłem 2
            lata temu, ale ceny tam też podobne z naszych biur, choć już np do 4
            gwiazdkowych hoteli o wyższym standardzie, sam nmie wiem, czy się
            decydować. Patrząc na fotki mam wrażenie, ze ten hotel wygląda
            trochę jak z lat 70; jeszce jedno pytanko - jak tam z placem zabaw
            dla dzieci? Pozdrawiam.W
            • Gość: szymon Re: Primorsko - PLAŻA do Szymona ? IP: *.chello.pl 10.05.09, 16:07
              plac zabaw do dzieci był , nawet kort do tenisa , na zdjęciach Beliste wygląda ja z lat 70 w środku jest naprawdę lepiej 6 tyś to dużo kasy ,zastanów się czy jeszcze trochę nie dołożyc i pojechac do 4 gwiazdkowego hotelu Strasznie podrożała Bułgaria ja w tamtym roku płaciłem około 1600 zł za osobę Pozdrowienia i znajdż dobrą ofertę
              • organista_pl Re: Primorsko - PLAŻA do Szymona ? 10.05.09, 17:32
                Panowie po co przepłacać z Czeskiego biura [podrózy jest zdecydowanie taniej
                • Gość: OWO Re: Primorsko - PLAŻA do Szymona ? IP: *.chello.pl 10.05.09, 19:34
                  Szymon, a możesz w Primorsku lub Kiten polecić coś sensownego 4
                  gwiazdkowego, tak jak radziłeś?
                  • Gość: Rafał99 Re: Primorsko - PLAŻA do Szymona ? IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.09, 07:51
                    Witam, luknij na Qeen Nelly to hotel obok Belitsy. Ewentualnie hotel
                    Plaza Beach ale niewiem czy jest w ofercie jakiegoś polskiego biura,
                    z tym że trzeba się liczyć z większymi kosztami.
                    • organista_pl Bułgaria robi sie droższa od Egiptu 11.05.09, 08:34
                      • Gość: OWO Re: Bułgaria robi sie droższa od Egiptu IP: *.chello.pl 11.05.09, 13:59
                        Dzięki, będę szukał tych 4 gwiazdek, jest green park w Kiten ale ma
                        cienkie opinie, w kazdym razie dzięki za radę, moze faktycznie
                        lepiej szukać 4 gwiazdek; queen nelly mimo że ma 3 i pół, to
                        podobno to samo, co Belitsa.
                        • Gość: Szymon Re: Bułgaria robi sie droższa od Egiptu IP: *.chello.pl 13.05.09, 18:04
                          OWO zobaczyłem oferty naszych biur podróży żaden nie ma hoteli 4 gwiazdkowych ,
                          te można wyszukac tylko na stronach TUI lub Nacermana ale ceny dla nas Polaków z
                          kosmosu Pozdrowienia i miłych wakacji
                          • Gość: OWO Re: do Szymona IP: *.chello.pl 14.05.09, 11:11
                            masz rację, trochę się załamałem i chyba zacznę przeglądać oferty
                            Tunezji - cenowo podobnie, a hotele i plaże chyba ładniejsze, ale
                            dzięki za chęć pomocy
                            • Gość: Szymon Re: do Szymona IP: *.chello.pl 16.05.09, 08:53
                              Owo zobacz ofertę biura Europalm z Krakowa mają ofertę do Bułgari mnie
                              zaciekawiła oferta do Primorska hotel Prestige City 2 Numer telefonu do biura w
                              krakowie 12 421 97 47 Zobacz ich stronę ciekawe co ty powiesz na tą ofertę Na
                              zdjęciach wygląda dosyc ładnie , byc może ktoś już tam był i napisze parę słów o
                              tym hotelu i biurze podróży
                            • Gość: Szymon do Owo IP: *.chello.pl 17.05.09, 10:58
                              owo zobacz ofertę biura Amida może tam coś znajdziesz ciekawego
    • Gość: abc Re: Primorsko - PLAŻA ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 16:04
      mam pytanie do osób, które były już w Primorsku.
      jak wygląda dno morskie? jest kamieniste czy raczej piaszczyste? warto
      zaopatrywać się w buty?
      • Gość: Jaek Re: Primorsko - PLAŻA ? IP: 193.238.12.* 07.06.09, 10:57
        Na plaży północnej dno jest piaszczyste, moim zdaniem buty do wody są zbędne. pozdrawiam
    • Gość: wiewiórka Re: Primorsko - PLAŻA ? IP: *.kielce.vectranet.pl 08.06.09, 17:15
      Primorsko jest OK. Zdjęcia plaż i kwater wyśle ci: kontakt@globaltranslator.pl
    • Gość: master Re: Primorsko - PLAŻA ? IP: *.lukman.pl 17.06.09, 22:52
      My też jedziemy do Primorska. Wybraliśmy hotel Blue Bay Park. Dla 4-osobowej
      rodziny całkowity koszt w tym hotelu z opcją inclusive wynosi 3800zł na 12 dni.
      Do tego darmowe wejście dla dzieci do oddalonego o 100 metrów Aqua Parku.
      Wyjeżdżamy 24 czerwca, wracamy 6 lipca. Jak wrócimy to podzielę się wrażeniami.
    • hipciooo Re: Primorsko - PLAŻA ? 19.06.09, 00:41
      Primorsko jest spokojnym miasteczkiem, mi specjalnie nie przypadło do gustu. Kilka zdjęć pod adresem krupnik.pl/galeria/bulgaria.primorsko

Plaża wygląda np tak:krupnik.pl/zdjecie/976.Morze.Czarne.w.Priomorsko jest dosyć szeroka i piaszczysta. Buty nie będą potrzebne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka