Dodaj do ulubionych

Słoneczny Brzeg-aparthotel Orange

08.06.09, 13:32
Witam !
23.07.09 wyjeżdżam z rodziną autokarem z biura podróży Inter Holidays do
Słonecznego Brzegu do aparthotelu Orange. I w żaden sposób nie mogę znaleźć
żadnych informacji od forumowiczów na temat tego hotelu. Bo jeśli chodzi o
biuro to się naczytałam niezbyt miłych opinii ,mam nadzieję że to nie prawda.
Bardzo proszę jeśli ktoś ma sprawdzone informacje na temat hotelu i biura to
niech napisze na forum lub na maneta32@o2.pl Pozdrawiam wszystkich!
Obserwuj wątek
    • Gość: qwe Re: Słoneczny Brzeg-aparthotel Orange IP: *.rev.masterkom.pl 13.06.09, 07:34
      Koleżanka wyjeżdża w sobotę do tego hotelu i z tym biurem więc jak przyjedzie i
      opowie to coś ci napiszę, ja jadę też 3 lipca z tym samym biurem ale do Jasminu
      . to są nowe apartamenty więc mało jest opini na ich temat. aha musisz wziąć pod
      uwagę że płaci się kaucji 20E którą oddają po wyjeździe ponieważ Polacy bardzo
      niszczą pokoje a one są nowe z pełnym wyposażeniem. Taką mamy niestety opinię,
      hotele są troszkę na uboczu do centrum 15 minut ale za to blisko do aqaparku.
      Jeżeli chodzi o biuro to nie znajdziesz takiego o którym nie ma negatywnych
      opini. Płacąc zaliczkę w biurze (pośrednik) koleżanka właścicielki była w Orange
      i jest bardzo zadowolona, basen nie za duży ale pokoje bardzo ładne autokar był
      dwupiętrowy z klimą jechali 32godziny to tyle wiem. No i wprowadzili te 20E
      zastawu o których wcześniej nie wiedzieli ale już na stronie www biura ta inf.
      już jest. Życzę miłych wakacji.
      • maneta32 Re: Słoneczny Brzeg-aparthotel Orange 14.06.09, 19:21
        Dziękuję Ci bardzo za te informacje bo o tych 20E nie wiedziałam. Będę czekać z
        niecierpliwością na informacje od koleżanki jak wróci. Przeraża mnie taka długa
        podróż.
        A wiesz może jak daleko
        od siebie są położone Orange od Jasmine? i czy w pobliżu jest jakiś market ?
        Pozdrawiam serdecznie i również życzę miłych i udanych wakacji!!
        • Gość: qwe Re: Słoneczny Brzeg-aparthotel Orange IP: *.rev.masterkom.pl 21.06.09, 21:16
          dostałam smsa od koleżanki że jest super i jest bardzo zadowolona Hotele leżą
          blisko siebie.
    • Gość: qwe Re: Słoneczny Brzeg-aparthotel Orange IP: *.rev.masterkom.pl 21.06.09, 21:17
      koleżanka wraca 219 czerwca a ja wyjeżdzam 3 lipca sama jestem ciekawa.
      Oczywiście napiszę ci wszystko w szczególach
      • Gość: maneta32 Re: Słoneczny Brzeg-aparthotel Orange IP: *.zamek.net.pl 22.06.09, 19:24
        wielkie dzięki, będę czekać.To juz niedługo wyjeżdżasz ,ale Ci super.Życzę
        pogody(myślę ,że gwarantowana),szczęśliwej podróży i miłego wypoczynku.Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka