Gość: Lukk IP: 213.77.44.* 27.06.09, 00:18 był ktoś w ostatnim czasie?? może ktoś coś opowiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KJ Re: Detelina hotel - Złote Piaski IP: *.chelm.mm.pl 27.06.09, 10:40 Zdecydowanie polecam wczasy w tym hotelu. Miła i sympatyczna obsługa, dobre wyżywienie, blisko czysta plaża ze złotym piaskiem. Dużym atrybutem jest basen z barkiem przy hotelu, ale chyba największym stosunek jakości wypoczynku do ceny. W tym roku 11 lipca też tam się wybieram. A ty kiedy jedziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukk Re: Detelina hotel - Złote Piaski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 15:33 Ja jade dopiero na początku sierpnia! w kazdym razie dzieki za info! moze ktos jeszcze cos doda?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuczek Re: Detelina hotel - Złote Piaski IP: *.chello.pl 22.01.10, 18:31 super hotel i dosc tani.pokoje sa ładne z wypasionymi duzymi łózkami w kazdym pokoju klima.jest mała lodówka w pokoju ,łazienka.miła obsługa,codzienne sprzatania,wypasione sniadania i obiady.na posesji bar i basen + lezaki,bilard,dostep do internetu, blisko do swietnej plazy,zamkniety duzy parking,sklep i pamiatki,restauracje,bary ok 150m.polecam jak najbardziej ten hotel!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuczek Re: Detelina hotel - Złote Piaski IP: *.chello.pl 22.01.10, 18:36 przyjechałem tam jeden dzien wczesniej z mysla ze cos bedzie ale okazało sie ,ze wszystko zajete.Kierownictwo znalazło mi hotel inny na jedna noc i jeszcze mnie zawiezli tam.miałem problem z klima ale pol godz i było oki super obsługa!!!polecam Odpowiedz Link Zgłoś
tomesto Re: Detelina hotel - Złote Piaski 19.08.09, 00:07 jedziemy do tego hotelu w sobotę z dolnegośląska - pobyt mamy od 24 do 31 sierpnia. dostaliśmy go w zastępstwie za hotel Silver z niewiadomych przyczyn - dojazd własny, biuro Neckermann. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meqi Re: Detelina hotel - Złote Piaski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 13:47 Jedzie ktoś do tego hotelu od 1.09 do 12.09? My jedziemy z Delty Travel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomesto Re: Detelina hotel - Złote Piaski IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.09, 17:48 już wróciliśmy - wszystko ok! małe problemy z ciepłą wodą w hotelu ale reszta w jak najlepszym porządku. Odpowiedz Link Zgłoś