Gość: iva31 IP: *.nat.tvk.wroc.pl 25.07.09, 11:44 Wybieram się tam w środę.Czy był ktoś w tym hotelu ? Nie wymagam luksusów za tę cenę, ale brzydzę się robactwa.Pozdrawiam wszystkich Bułgarowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wczaowiczka Re: Oniks -Św.Wlas IP: *.dream.net.pl 25.07.09, 20:17 wybieramy się też do hotelu Oniks wylot 29 z Wrocławia o hotelu wiemy tyle żt jest to miły kameralny hotel pensjonat i jest czysto to od osób które tam były Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iva31 Re: Oniks -Św.Wlas IP: *.nat.tvk.wroc.pl 26.07.09, 19:24 Dzięki za informacje i do zobaczenia.Zapewne się poznamy-jadę z 11 letnią córką.Właśnie wczoraj przeczytałam o bagażu podręcznym-mam nadzieję, że Ty wszystko wiesz, bo ja nie miałam pojęcia ,że teraz jest tak rygorystycznie z tymi cieczami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wczasowiczka Re: Oniks -Św.Wlas IP: *.dream.net.pl 27.07.09, 08:32 Do bagażu podręcznego najlepiej brać niezbędne rzeczy tj dokumenty kasa, kolezanka moja kupiła sobie piankę do włosów i jej zabrali więc co można to przy sobie reszta do walizki co do spotkania to napewno już wcześniej pisałam pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś